Zoeken naar avon*

Uw zoekactie voor avon* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Maateke 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Huidhonger
Ik ben een jonge vijftiger op zoek naar ondeugende avonturen. Met mijn verleidelijke grijze ogen en een lengte van 1,73m ben ik de perfecte combinatie van zoet en ondeugend. Ik verlang naar jouw warme knuffels en de vonken van passie in onze discrete FWB-relatie. Laat de vonken overslaan terwijl we samen genieten en elkaars verlangens verkennen. Geen verplichtingen, enkel opwindend plezier, precies waar een vrije geest zoals ik naar zoekt. Durf jij de uitdaging aan te gaan?  
gisteren
FuckR 49 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
klaarkomen op de zetel
hey, ik zit deze week thuis wegens arbeidsongeval. Ik heb zin om me lekker geil te amuseren met een vrouw, overdag bij mij of 's avonds bij jou. Ik kan dus ontvangen of verplaatsen. We beginnen met een krachtig vibrator ei in je kutje dat ik kan bedienen met mn gsm. Je kan ook zelf met je kutje spelen/masturberen. Ik wil je zo veelvuldig zien klaar komen tot je compleet uitgeteld bent. Het kan hier bij blijven: klaarkomen/masturberen voor mij, of we kunnen verder gaan, we zien wel, veel kan, niets moet. Welke vrouw wil deze uitdaging aangaan? Ikzelf ben een rustige grote stevige kerel van 49, goed voorzien, met een kinky mind.  
gisteren
Pieter 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onzeker, nog maagd, vaginisme? Werk aan je zelfvertrouwen!
Ik ben avontuurlijk en openminded, spontaan en een goede luisteraar. Ben heel erg geinteresseerd in mensen en hun verhalen en zo kwam ik op het idee onzekere vrouwen te helpen zelfvertrouwen te winnen, ervaring op te doen met seksualiteit en zo sterker in hun schoenen te staan, te durven genieten van zichzelf en anderen. Voel je dat je hier nood aan hebt? Ben je onzeker door een gebrek aan ervaring, heb je vaginisme en lukt penetratie niet, ben je bang om de stap te zetten? Contacteer me dan eens vrijblijvend, stel jezelf voor en we leren elkaar al even via mail of chat kennen. Alles is mogelijk, maar we moeten samen bespreken wat de beste aanpak voor jou is. In ieder geval zal het er heel relaxt aan toe gaan en zal het spannend zijn om de eerste stap te zetten - voor allebei! Voor vrouwen tot 30 jaar oud. Afspraak mogelijk overal in Belgie en Nederland, als uit onze e-mail kennismaking blijkt dat het klikt en dat jij er ook klaar voor bent.  
Jan 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Een traktatie?
Viriele goeduitziende man zoekt een avontuurlijke dame die haar grenzen wil verleggen en mij ontmoeten. Ik hou rekening met jou noden en xverlangens. Niks eenmaligs maar een friend with benefits wanneer we matchen...Ik trakteer jou alvast op een kamer tenzij je me wil ontvangen? Dus discrete is verzekerd! Kan me gemakkelijk overdag vrij maken voor jou te ontmoeten  

Een traktatie?
gisteren
Discreet 41 jaar Antwerpen - Bonheiden
Ontsnappen uit de rush
Hallootjes, Heb jij ook zo een druk leven? Misschien single of niet single? Wat maakt het uit. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke kerel? Ik ben een niet onaardige mooie man van begin 40. Zeer discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan laat je maar iets weten.  
Tom 29 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Mijn ultieme fantasie
Dag dames, al enkele jaren is mijn ultieme fantasie om eens een erotisch avontuur te hebben met een rijpere ervaren dame, hoe ouder hoe liever. Sta jij ervoor open om mijn fantasie werkelijkheid te laten worden? Je zal het je zeker niet beklagen. Ikzelf ben een alledaagse blanke man met bruin kort haar, 1m80 en +- 70kg. Hopelijk tot snel, groetjes tom  
Jos BC 41 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
XXL avontuur?
Hey, ik ben een knappe verzorgde grote en zeer fors geschapen man van 41 jaar. Ik hou er van om een vrouw te doen genieten al dan niet samen met haar partner. Ik heb zelf een voorkeur voor slanke of normaal gebouwde vrouwen en ben zelf ook slank. Graag echte liefhebsters van een echte XXL zodat ik ook nog eens kan doorgaan :) Uit de ruime regio heeft de voorkeur. Ik hoop van jullie te horen!  
Gold 35 jaar Antwerpen - Aartselaar
Warm en intiem
Jij bent de tikkeltje gestoorde vrouw die open staat voor avontuur, iets speels, iets gewaagd. Je durft je fantasie de vrije loop te laten en jezelf geheel te veliezen in het moment. Wat/wie ik zoek is eerder aan de zeldzame kant, maar dat maakt het des te mooier. Je squirt of staat open om te experimenteren met plasseks. Alles is bespreekbaar. Contact met foto en een woordje uitleg. Leeftijd is onbelangrijk.  

Warm en intiem
Avontuurtje 46 jaar Antwerpen - Mechelen
Avontuurlijke dame gezocht
Ben avontuurlijke 46j man. 1m83 81kg. Zoek avontuurlijke dame voor leuke momenten mee te beleven. Eventjes de dagelijkse sleur vergeten en vollop genieten. Trefwoorden public, outdoor, sletterig, blindfold en kinky. Sta op discretie en geen opdringerig gedoe. Heb ik jouw intresse opgewekt aarsel niet om te reageren. We leven maar ene keer en moeten ervan genieten. Een koppeltje mag ook altijd reageren. Groetjes avontuurtje  
Steve 45 jaar Antwerpen - Kasterlee
Gezocht: vrouw/milf/ jongedame voor speciaal avontuur
Goedemiddag dames, Ben jij (single of gebonden) op zoek naar ontspanning en plezier? Ik doe klusjes bij jou in ruil voor ontspanning...al dan niet schaars gekleed of helemaal naakt... Durf je het aan om mij langs te laten komen voor een kluswerkje, ramen lappen, kleine schilderwerken, berging opruimen, ... Ik ben sociaal, open minded, sportief Aarzel niet en mail me vandaag nog voor een onvergetelijk avontuur! 1m85, 78kg, korte bruine haren, ... Groetjes, Steve  

Gezocht: vrouw/milf/ jongedame voor speciaal avontuur
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10