Zoeken naar avon*

Uw zoekactie voor avon* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Gescheiden man 60 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Zoek lief vrwtje tot 60 jr die houdt van massage, gelikt worden enz. Heel discr bij mij thuis
Dag, ik ben een gescheiden hygiënische man van 60 jr en zoek een lief single of gehuwd vrwtje tot 60 jr om samen regelmatig overdag of 's avonds mooi uurtjes te beleven. Graag een vrwtje die houdt van massage, graag lang gelikt te worden enz., eventueel een trio ofzo te beleven. Dit kan heel discreet bij mij thuis, dus niet op een kamer ofzo. Je mag gerust mollig zijn. Welk vrouwtje heeft hier wel eens nood aan.  
Pepijn 29 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Gentleman zoekt ervaren ‘’oudere’’ vrouw
Beste babe ! Ik ben 29 jaar heb al vier jaren open relatie met mijn vrouw. Ik val op mature dames die houden van een gezellige avond ( liefst avonden ) naar een vaste contact , die open minded is Samen avondje weg , een korte city trip Welness , restaurant, of gewoon weg eens een vluggertje. Liefst niet iemand die getrouwd is met een scheermes , elk lichaam is prachtig . Stuur me groetjes Pepijn  
Mr. J 31 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
avontuurtje met MILF
Na jaren erover fantaseren had ik mn droom nu graag werkelijkheid doen worden en een avontuurtje (of meerdere) gehad met een leuke MILF. Leeftijd vanaf 40jaar, uiterlijk maakt niet zo veel uit, geilheid des te meer!! Wie ben ik? Een normaal gebouwde kerel van 31, iets alternatief met lang haar en baardje. Welke MILF heeft zin in 1 of meerdere avontuurtjes met een jongere kerel die houdt van geile oudere dames? ;) Tot gauw!  
Mas 51 jaar West-Vlaanderen - Hooglede
Heerlijk verwennen
Welke spontane vrouw wil eens heerlijk verwend worden door sympathieke man. Uw eerst lekker laten genieten van een heerlijke massage om dan erna een stapje verder tegaan en u gewoon laten gaan. Meschien heb jij nog andere fantasie in gedachten. Laat gewoon weten. Stel u gerust even voor foto mag altijd. Geen platvoetse toestanden. Vrijgezel of gehuwd geen probleem. Spreek u dat aan graag mailtje met eventueel foto's. Wie weet op een mooi avontuur.  
Zin in jou 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Verlang je net als ik naar die passionele momenten en de intense seks?
Dan wil je misschien mijn fwb worden. Ik ben een sociale en ondernemende man. Een open boek. Niet soft maar ook niet macho. Ik ben verzorgd. Ik wil met jou ongeremde en fijne momenten beleven. Van samen genieten van een koffie, een gezellig etentje tot stomende avonturen. Ik geef je al mee dat ik heel graag en lang kus. Gewoon genieten en onszelf zijn. Herken je jezelf hierin? Ik kijk uit naar je berichtje zodat we mekaar kunnen leren kennen. Ik bezorg je dan ook wat foto’s.  
Pieter 56 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
Viriele man zoekt volslanke FWB
Goed bewaarde viriele vijftiger houdt van dames met een maatje meer om lekker te verwennen, in de watten te leggen en eindeloos te sexen. Hou je ook van massages? Dan moet je heel zeker het avontuur aangaan!  
Johan 38 jaar Limburg - Lommel
Lekker spelen
Hoi hoi dames. Ik zoek voor aankomende maandag of dinsdag avondt een lekker geile curvy dame met grote borsten die lekker verwent wil worden.  
Wout 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Sportieve man op zoek naar soulmate
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

Sportieve man op zoek naar soulmate
SPEELKAMERAADJE 56 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
DIE FANTASIE, DAT VERLANGEN ... NAAR EEN (RIJPERE) KLASSE DAME...HMMMM
Hoi, als klasse dame schuilt er achter die mooie onschuldige glimlach van jou een wereld van fantasie en verlangen die wachten om ontdekt te worden... Ik zoek die ééne dame (single of met medeweten van) die er voor open staat om met mij op een erotich avontuur te gaan, zonder enige vorm van verplichtingen, gewoon pure opwinding en genot, maar steeds met alle respect naar elkaar toe ! Elkaar ontdekken op alle vlakken, hmmmm ... Ik ben niet de man die bij het eerste afspraakje met mijn broek op mijn enkels zal staan, en ik denk niet alleen met mijn ... (hij bestaat dus nog !). Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Ik heb Kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73 en ongeveer 78 kg, sportief, soa vrij en gesteriliseerd. Als je denkt dat er voldoende raakvlakken zijn, geef dan gerust een seintje en we spreken verder af om te zien of de spreekwoordelijke klik er zou zijn !? Fijne dag nog,(jou) Speelkameraadje x  
Zoete Zonde 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoete zonde (secret)
Heb je zin in een secret guilty pleasure? Ik ben 52j, man, nette fysiek, sportief, 1m84, grijs-blauwe ogen, respectvol maar ook dus een beetje ondeugend, en op zoek naar een partner in crime voor een secret date (te herhalen als het klikt). We delen samen een beetje passie en er kan ook een goede babbel bij: ik vraag en geef enig niveau voor een diepgaande babbel, maar ook niet altijd te serieus. Mijn liefste knuffel is curieus, ook avontuurlijk maar discreet, je hebt een verzorgd voorkomen, en je kan tijdens de week, overdag afspreken in regio Gent. Zegt het je iets? => Gewoon hier contact opnemen, ik stuur altijd een berichtje terug.  

Zoete zonde (secret)
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10