Zoeken naar avon*

Uw zoekactie voor avon* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Zin in jou! 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Verlang je net als ik naar die passionele momenten en de intense seks?
Dan wil je misschien mijn fwb worden. Ik ben een sociale en ondernemende man. Een open boek. Niet soft maar ook niet macho. Ik ben verzorgd. Ik wil met jou ongeremde en fijne momenten beleven. Van samen genieten van een koffie, een gezellig etentje tot stomende avonturen. Ik geef je al mee dat ik heel graag en lang kus. Gewoon genieten en onszelf zijn. Herken je jezelf hierin? Ik kijk uit naar je berichtje zodat we mekaar kunnen leren kennen. Ik bezorg je dan ook wat foto’s.  
10 dagen
JongeGast 33 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Buitenspeelmaatje/sletje
Hier een normale, jonge kerel van 31 jaar, sportief gebouwd, goed tot stevig voorzien, uithouding, discreet, respectvol en hygiënisch. Op zoek naar een meid , leeftijd van 18 tot een 40 liefst maar je weet nooit, om gewoon af en toe fun te hebben. Ik vind outdoor super geil. Profiel dat ik zoek: +18, aantrekkelijk, open minded, avontuurlijk ingesteld, geil, uitdager,... Denk je dat uw profiel matcht met het mijne? Reageer dan zeker met een foto van jezelf, eerste foto mag zeker normaal zijn (meer mag altijd maar de ontdekking is leuker:) ) , en wat uitleg over jezelf. Regio Roeselare maar ik verplaats tot een aanvaardbare afstand.  
10 dagen
SPEELKAMERAADJE 56 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
DIE FANTASIE, DAT VERLANGEN ...HMMMM
Hoi, als klasse dame schuilt er achter die mooie onschuldige glimlach van jou een wereld van fantasie en verlangen die wachten om ontdekt te worden... Ik zoek die ééne dame (single of met medeweten van) die er voor open staat om met mij op een erotich avontuur te gaan, zonder enige vorm van verplichtingen, gewoon pure opwinding en genot, maar steeds met alle respect naar elkaar toe ! Elkaar ontdekken op alle vlakken, hmmmm ... Ik ben niet de man die bij het eerste afspraakje met mijn broek op mijn enkels zal staan, en ik denk niet alleen met mijn ... (hij bestaat dus nog !). Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Ik heb Kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73 en ongeveer 78 kg, sportief, soa vrij en gesteriliseerd. Als je denkt dat er voldoende raakvlakken zijn, geef dan gerust een seintje en we spreken verder af om te zien of de spreekwoordelijke klik er zou zijn !? Fijne dag nog,(jou) Speelkameraadje x  
10 dagen
Stiefzoon 19 jaar Antwerpen - Balen
Stiefmoeder
Jonge gast 19 zoekt geile stiefmoeder/stief oma om mijn geile fantasie waar te maken ik kick op oudere vrouwen en zou graag eens een seksueel avontuur beleven met een geile stiefmoeder of oma Voel je je aangesproken aarzel niet en stuur me mijn warm zaad wacht op je  
10 dagen
Hot lover 42 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man zoekt
Ik ben een verzorgde, slanke man, met een goed voorkomen. Groot geschapen en intiem geschoren. Ik ben op zoek naar een gelijkgestemde persoon die houdt van wat spanning en avontuur, samen spannende en geile momenten beleven en nieuwe ervaringen delen, dat is waar ik naar op zoek ben. Als jij ook op zoek bent naar een geile metgezel om geile en opwindende momenten samen te beleven, laten we dan in contact komen!  
Wout 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gebonden man op zoek naar passie
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

gebonden man op zoek naar passie
10 dagen
ikke 65 jaar Limburg - Beringen
wie heeft zin
Hey, wil jij ook genieten . Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. alles kan/niets moet. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke man? Discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan stuur.grts Graag een dame uit de regio Beringen of een 15 km rond Beringen  
10 dagen
Frederic 42 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Discreet genieten
Hey hallo, Waarschijnlijk een speld in een hooiberg maar k wou het toch proberen.... Ik ben een heel sportieve, natuurlijk gespierde veertiger, gelukkig getrouwd, goeie job enz. Maar ik mis een beetje avontuur in bed en ik ben absoluut geen hoerenloper of zo....daarom wil ik hier eens zoekertje plaatste. Zijn er hier vrouwen die hetzelfde gevoel, hetzelfde verlangen hebben als ik? Misschien kunnen we elkaar daarbij helpen om die te vervullen? Dit is een serieus zoekertje waar respect en discretie centraal staan. Interesse? Dan hoor ik het heel graag. Grtjs Frederic  
11 dagen
Ivan 58 jaar Antwerpen - Aartselaar
Met billen bloot in de avondlucht
Wie loopt er graag mee ? Met de billen bloot in het bos op een mooie avond. Leeftijd of uiterlijk zijn niet belangrijk ... gewoon genieten des te meer :-)  
11 dagen
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
fwb gezocht
Hallo, ben een sportieve man die op zoek is naar een leuke dame om een fwb relatie mee aan te gaan. Ben je het alleen zijn beu, zoek je een leuk avontuurtje of kom je thuis iets tekort? Laat maar vlug weten. Ik ben hoofdzakelijk een gever, zal jou maximaal verwennen op de manier dat jij wil of van droomt of fantaseert. Veel is mogelijk en alles is bespreekbaar. Natuurlijk staan discretie, respect en hygiene heel hoog aangeschreven. Kan ontvangen en verplaatsen. Uiterlijk en leeftijd speelt geen rol. Het voornaamste is dat we ons beiden goed voelen bij elkaar.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10