Zoeken naar avon*

Uw zoekactie voor avon* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

peter 53 jaar Limburg - HASSELT
vrouw voor avontuur gezocht
Hey, wil jij ook genieten na een zware dag. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. alles kan/niets moet. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke man? Ik ben 53 jaar. Discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan stuur.grts  
Nick 42 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BDSM ontdekkingstocht voor beginners (v)
Welke avontuurlijke meid heeft al lang het verlangen met BDSM kennis te maken? Deze rustige, heel ervaren Meester helpt je op weg. We nemen ruim de tijd om kennis te maken, kunnen mailen of elkaar ontmoeten bij een drankje om te praten. Ik kan je veel vertellen, je kan al je vragen stellen of over je intiemste fantasieen praten die je nog nooit aan iemand hebt durven vertellen. Als het klikt en je er zin in hebt, kunnen we ook de eerste stapjes zetten, maar dat hoeft zeker niet. Alles op z'n tijd, het gaat sowieso op jouw ritme en met respect voor jouw grenzen! Ik heb ervaring met beginners, dus weet dat de stap zetten niet makkelijk is en weet heel goed dat er ook veel twijfel en onzekerheid komt bij kijken, als het eenmaal concreet wordt. Maar laten we het vooral gezellig maken, je doet dit voor jezelf! Voor vrouwen tot 35j zonder ervaring, locatie: Nederland en Vlaanderen. Interesse? Stuur een berichtje waarin je jezelf voorstelt!  
Enjoy Life 46 jaar Antwerpen - Brasschaat
Avontuurlijke vrouw gezocht
Hoi, ik ben op zoek naar een avontuurlijke vrouw. Ik ben tot nu toe redelijk braaf geweest op relationeel en seksueel vlak. Maar sinds enkele maanden ben ik weer single en heb ik een knop omgedraaid en wil ik wat dingen ontdekken. Gezien mijn eerder saaie seksleven voordien zoek ik een vrouw om even een tweetal uurtjes te genieten van en met elkaar. ik wil wel eens wat nieuwe standjes leren, terug echte passie voelen voor een vrouw, ... Ik ben normaal geschapen (denk ik toch ;-) 17cm), normaal gebouwd (zeker niet volslank of dik, maar ook geen sixpack / eerder een bourgondisch buikje wat ik momenteel zelfs probeer weg te werken met af en toe te gaan lopen). Ik hou van alle normale dingen: tongzoenen, vingeren, beffen, gepijpt worden, lekker neuken, masseren, ... Bij interesse hoor ik graag van je en mag je ook altijd (graag) een foto meesturen  
Lieve jongen 28 jaar Limburg - Tongeren
Lieve jonge minnaar zoekt een volle mature dame die terug wil genieten
Hoi daar! Ben jij die gezellige volle mature dame die op zoek is naar een eigen jonge minnaar die haar terug kan doen genieten in het leven? Om de dagelijkse sleur te doorbreken? Even de wereld rondom je te vergeten? Aarzel niet langer, laat ons kennis maken en er een spannend, gezellig en liefdevol avontuur samen van maken. Ik ben een man uit 1 stuk, humoristisch en attent. We maken uitgebreid kennis via mail :)  
Openminded man 58 jaar Antwerpen - Stabroek
Openminded vrouw als vaste FWB
Niet onknappe, jonger uitziende, vrije avontuurlijke man, intiem geschoren, niet roker, openminded en sexueel ingesteld, zoekt een FWB om samen van elkaar te genieten, en als gelegenheidskoppel met anderen indien dat pas geeft. Niet enkel voor het sexuele, maar ook eens een etentje, sauna, ed... Moest je je geroepen voelen laat gerust een berichtje terug. Als de klik er is zal een kennismaking gebeuren via WhatsApp. Groetjes, Tom  
Seven 46 jaar Limburg - HASSELT
Maandag parenclub
Hoi, ben een 46j,nt onkn en zeer verzorgde man,en zoek een tof en avontuurlijk vrouwtje om mee te gaan naar de club maandagnamiddag. Gewoon ons lekker amuseren, zonder gedoe. Hoop alvast op een reactie..  
Gold 34 jaar Antwerpen - Edegem
Warm en intiem
Jij bent de tikkeltje gestoorde vrouw die open staat voor avontuur, iets speels, iets gewaagd. Je durft je fantasie de vrije loop te laten en jezelf geheel te veliezen in het moment. Wat/wie ik zoek is eerder aan de zeldzame kant, maar dat maakt het des te mooier. Je squirt of staat open om te experimenteren met plasseks. Alles is bespreekbaar. Contact met foto en een woordje uitleg. Leeftijd is onbelangrijk.  

Warm en intiem
Discreet 41 jaar Antwerpen - Bonheiden
Ontsnappen uit de rush
Hallootjes, Heb jij ook zo een druk leven? Misschien single of niet single? Wat maakt het uit. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke kerel? Ik ben een niet onaardige mooie man van begin 40. Zeer discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan laat je maar iets weten.  
peter 53 jaar Limburg - HASSELT
vrouw voor avontuur gezocht
Hey, wil jij ook genieten na een zware dag. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. alles kan/niets moet. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke man? Ik ben 53 jaar. Discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan stuur.grts  
MISTERY 24 jaar West-Vlaanderen - Brugge
LEUKE FWB DAME,
Op zoek naar een opwindende, kortstondige ervaring met iemand die hetzelfde verlangen deelt om in het moment te leven, zonder verplichtingen of complicaties? Als jij ook op zoek bent naar een vrijblijvend avontuur gebaseerd op verleiding en wederzijds genot, dan kunnen we misschien een gedenkwaardig moment creëren. Ik ben op zoek naar iemand die weet wat zij wil en klaar is om dit avontuur met enthousiasme te verkennen. Discretie en wederzijds respect zijn essentieel voor mij. Als dit intrigerend klinkt en je meer wilt weten, neem dan contact met me op. Leeftijd geen rol. Alleen dames!!!  

LEUKE FWB DAME,
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10