Sexdating : Koppel zoekt Koppel


koppel zoekt koppel

Als swinger koppel op zoek naar een ander koppel om te kijken en bekeken te worden of voor volledige partner ruil (PR), in de rubriek koppel zoekt koppel heb je zo een afspraakje. Dagelijks zijn er vele tientallen koppels op zoek naar een koppel voor kennismaking, vriendschap of avontuur. En vind je niet wat je zoekt? Plaats dan als koppel zelf een advertentie.

Zoek in alle advertenties :

25-3-2019
Koppel 47 jaar Oost-Vlaanderen - Maarkedal
Keer kijken
Hoi,wij zijn een gewoon en spontaan koppel 40 ers die op zoek zijn naar een lief koppel om vooral leuke en lekkere dingen te doen met dat ietsje meer.Wij zijn geen rokers en kunnen soms verplaatsen en ontvangen.Full pr is mogelijk maar is geen must.Zijn geen rokers en houden van respect en hygiene.Plezier met 4 door elkaar vinden wij het plezantste.
25-3-2019
merloo 43 jaar Vlaams-Brabant - Glabbeek
wie ook zin om te cammen
wij zijn een koppel en zouden graag vanavond cammen, welk koppel of vrouw wil meedoen? grts merloo
25-3-2019
C&K 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
24u partnerruil
Hoi, wij zijn een ruimdenkend koppel van v30 m31 op zoek naar een knap en verzorgd koppel tussen 25-45 voor een 24u partnerruil. Dit is al lang een fantasie van ons. Wij zien het zo: de vrouwen blijven elk thuis en de mannen wisselen 24u van huis en ook van vrouw. Beide mannen ontmoeten elkaar niet, beide vrouwen ontmoeten elkaar ook niet. Na 24u wordt er terug gewisseld. Dit zou tijdens een weekend doorgaan en is een eenmalige partnerruil. Geen fakers aub, dit is een ernstige oproep. Reacties graag met foto, niet herkenbaar.

24u partnerruil
Roy 30 jaar Limburg - Maastricht
Stel zoekt stel
Hallo jullie Hoi wij zijn een gelegenheids koppel die opzoek zijn naar nieuwe ervaringen Zij 30 jaar 156 lang 48 kg bigevoelens Hij 43 jaar 190 lang 89 kg hetro Wij zijn opzoek naar een leuk geil slank koppeltje om samen onder de lakens te kruipen en er een gezellig iets van te maken, vrouw vrouw contact zeker mogelijk, man man zeker niet. Verder vinden wij het al leuk om te kijken en bekeken te worden tijdens de sex maar meer is eventueel mogelijk met respect voor ieder natuurlijk. Mocht jullie dit aanspreken reageer dan met een leuke foto van beide leeftijd woonplaats en eventueel wensen. Lekker koppeltje

Stel zoekt stel
25-3-2019
Stel bi 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Cuckold fantasie
Wij zijn op zoek naar een koppel waar vrouw bi is om vrouw hier te verwennen terwijl man (vooral) toekijkt. We zoeken dus echt een koppel dat geen schroom heeft om vrouw hier te verwennen. Man heeft cuckold-fantasie en houdt er enorm van om toe te kijken naar jullie. We zijn zelf heel verzorgde mensen zonder problemen, willen graag absolute discretie en respect. Mannen alleen zoeken we niet. Graag reactie met jullie voorstel. We kunnen zowel ontvangen als verplaatsen.
25-3-2019
koppel 40ers 44 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
vrijdagnamiddag naar thermen
Wij zijn een verzorgd koppel 40ers, open mind en houden van speelse en uitdagende uitstapjes...wie kunnen we vrijdagnamiddag ontmoeten in de openbare sauna?
25-3-2019
Genieters 67 jaar Vlaams-Brabant - Tervuren
Gewoon koppel zoekt aangenaam koppel voor PR.
Charmant koppel zoekt een koppel om elkaar lekker te laten genieten. Graag zoenen, likken, pijpen enz.. Wij zijn niet opdringerig maar wel meegaand.
25-3-2019
Me&you 36 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
Trendy koppel fwb
Op zoek naar een knap koppel met stijl! We houden van passie en sex met Parterruil bi-curieus.In eerste instantie kennis maken met een etentje of een lekker glaasje, zien of het klikt. Zijn jullie onder de 45 jaartjes met verzorgd en goed uiterlijk, slank tot normaal en net als ons op zoek naar een open relatie samen met 4 met ruimte voor verleiding dan horen we dit graag. Geen rokers.Geen buitenlanders.Geen gelegenheidskoppels of mannen alleen sorry! Zoeken soulmates,liefde en passie voor vaste vriendschap regio kust.(enkel regionaal) Reacties met duidelijke foto krijgen altijd antwoord. D&L
Guy 58 jaar Limburg - Bilzen
HOME PARTY 31 Maart.
Zondag 31 maart is er thuis een feestje met 3 bi-koppels/trance en ik ( gastheer single man ). We willen er graag nog enkele koppels bij. Leeftijden varieeren tussen 35 en 55 jaar. Fakers en zeveraars gelieve zich te onthouden. Indien interesse mogen jullie mij een mailtje sturen voor meer details . Zeker Geen Fin. Bedoelingen!

HOME PARTY 31 Maart.
25-3-2019
Stel40 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sauna
Wij stel vr bi gaan zaterdagavond naar openbare sauna welke weten we nog niet Welk stel rond onze leeftijd of jonger gaan ook en waar naar toe? Geen foto vragers of reageren als je toch niet gaat.