Sexdating : Koppel zoekt Koppel


koppel zoekt koppel

Als swinger koppel op zoek naar een ander koppel om te kijken en bekeken te worden of voor volledige partner ruil (PR), in de rubriek koppel zoekt koppel heb je zo een afspraakje. Dagelijks zijn er vele tientallen koppels op zoek naar een koppel voor kennismaking, vriendschap of avontuur. En vind je niet wat je zoekt? Plaats dan als koppel zelf een advertentie.

Zoek in alle advertenties :

3-10-2023
LustigeWandelaar 43 jaar West-Vlaanderen - Koekelare
FWB gezocht
hey hey, wij zijn een stelleke die graag gaan wandelen en of een weekendje combineren met welness en wandelen. Wie wilt ons eens vergezellen tijdens een weekend met overnachting? Graag reactie met foto en eventueel voorstel...
3-10-2023
F en A 57 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Dat nu vrijdag !!
Graag hadden we nu vrijdag avond (geen andere datum )willen afspreken met koppel dat ons in de buurt van Nieuwpoort kan ontvangen om samen met ons vier geile uren te beleven met P-R . Liefst mensen die weten wat ze willen (geen fakers en mannen alleen !!) : dus die echt willen daten en ook doeners zijn en die hun afspraaken nakomen . Wij zijn een gehuwd stel : waarvan de vr 56 j is : 1,60 m en 63kg : de man is 57 j : 1,80m en 76 kg . Graag antwoord met duidelijke foto en uitleg over jullie zelf .

Dat nu vrijdag !!
2-10-2023
Raf en Bo 43 jaar Antwerpen - Schilde
Latino + Vlaams sletje
Bij deze zou ik graag mijn grote (1.76)zeer knap Vlaams sletje willen ruilen tegen een eveneens knappe dame. Ikzelf heb Latino roots doch ben perfect Nederlands-talig. Wij spreken af in Antwerpen centrum of in Gent centrum . Wij beantwoorden enkel berichten vergezeld van foto’s. Leeftijd speelt geen rol; wij zijn zelf 40 en 45 j oud. Graag discreet daar haar echtgenoot hiervan niet op de hoogte is, hihi…

Latino + Vlaams sletje
2-10-2023
S & V 38 jaar Antwerpen - Zandhoven
zoeken leuk gezelschap
Hallo, Wij zijn nieuw in deze wereld, en willen onze grenzen verleggen. Wij zijn een koppel van beide 38 en dus nog fris en gezond. Wij zijn beide altijd goedlachs en in voor een mopje en grapje, met de nodige plagerij erbij natuurlijk. We zijn op zoek naar nieuwe uitdagingingen in onze relatie, dus voorstellen zijn zeker welkom. Maar geen bezoek aan clubs! Verder zijn wij altijd bereid om een hapje of drankje te verorberen met een leuk gesprekje bij. Verder hebben wij wel gezins verplichtingen dus afspreken zal gepland moeten worden. Een foto van jullie zou ook leuk zijn! Wij sturen er zeker 1 terug. Wij zoeken tussen 25 en 40 liefs
2-10-2023
Lou en Jimmy 38 jaar Limburg - Koersel
2 mega geile knappe Italianen ontvangen 1 of meerdere dames
Nu de kans voor de nacht van je leven

2 mega geile knappe Italianen ontvangen 1 of meerdere dames
2-10-2023
Ki en sa wap 42 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Eventueel kijken voor wapdate woensdagavond of donderdag overdag
Wij zijn beiden 42 en zoeken een koppel voor wapdate mss woensdagavond of donderdag overdag of avond. Valt nog te plannen indien interesse stuur een bericht en duidelijke gewone foto. Voor de mannen doe geen moeite want we zoeken koppels (toch duidelijk genoeg).
2-10-2023
Swingers 66 jaar Antwerpen - Borgerhout
Ouder koppel zoeken date
Koppel doeners zoeken date veel mogelijk alles bespreekbaar maar geen mannen alleen zijn normaal gebouwd willen genieten met Koppel geen extremen.
2-10-2023
camlou 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spannend
Wij zijn een koppel midvijftigers uit gent – zij 53 en hij 56 – waarvan zij bicurieus ' just for the game ' en hij hetero en op zoek naar een leuk om met en van elkaar te genieten op de matrasjes . Hij slanke en zeer potente ' leuk geschapen ' man en zij een leuke blondeine met D-cup. Wij kunnen verplaatsen en ontvangen en bieden discretie – hygiene en respectvolle maar lekker geile benadering. Kennismaken bij een drankje / hapje en bij wederzijds klik go with the flow. Wij zijn heel ruimdenkend maar hebben wel een hekel aan azijnpissers, mierenneukers en mensen die denken dat de aardas doorheen hun achterste loopt evenals aan alleenstaande mannen die niet kunnen lezen. Indien interesse gewekt graag een retourmailtje. Wij reageren in elk geval terug. Een leuke foto bij jullie reactie apprecieren wij ten zeerste maar is hoegenaamd geen must. Groetjes en geile virtuele kus van ons beiden.