Sexdating : BDSM


bdsm

Of je nu dominant bent of onderdanig, er is altijd wel een meester(es) of slaaf die met je wil afspreken in deze rubriek BDSM. Wil jij je onderwerpen of misbruikt worden en heb je geen taboes? Dan is er altijd wel een meesteres of meester die met je wil afspreken. Of verneder jij een sub of slavin graag door deze te blinddoeken of te onderwerpen aan pijn. Hier zul jij je kinky slet vinden die zich taboeloos laat vernederen.

Zoek in alle advertenties :

23-5-2019
Slaafje 26 jaar Antwerpen - Kontich
Maagd slaafje aangeboden voor oudere meester
, ik heb hier een jonge man die er om verlangt de slaaf te worden van een +45 meester. Zelf ben ik daar niet voor, maar wil hem wel helpen. Vanavond heb ik met hem afgesproken en zoek ik een meester die in mijn plaats komt. Je vindt het slaafje in een nabij bos vastgebonden en je neemt hem mee naar de wagen. Je brengt hem naar jouw thuis waar je hem vastbinden. Een contract laat tekenen en foto maakt van hem om hem daarna te dwingen. Wie wilt? Stuur anonieme foto van wat je met slaafje wilt doen en tegen hoelaat je in Kontich vanavond kan zijn.

Maagd slaafje aangeboden voor oudere meester
23-5-2019
icq4B6 (3O+P) 51 jaar Vlaams-Brabant - Tielt-winge
sauna elzenhof
wie kom ik maandag of dinsdag as tegen in sauna Elzenhof. Ik ben biman voor veel in...Wil graag gerimd, gepijpt en ondergeplast worden...(kan wederzijds)
23-5-2019
hHans 59 jaar Zeeland - Middelburg
Extreme slaaf vannacht tot en met zaterdag beschikbaar
Slaaf met ruime ervaringen en zeer weinig taboes is beschikbaar voor vergaand gebruik en misbruik. Door zowel vrouw, stel of groep. Pervers is zeker mogelijk. Grenzen zijn onwettig, zeer harde pijn en blijvend letsel. Verder geen grenzen. Rollenspel, anaal, dirty, dienen en bedienen, eten maken, schoonmaak etc. Ben van goed niveau. 1,85m, 90kg. Kan ontvangen of verplaatsen.Normale foto via email na eerste mail contact. Ben bisexueel.
23-5-2019
Slaafje 26 jaar Antwerpen - Kontich
Maagd slaafje aangeboden voor oudere meester
ey, ik heb hier een jonge man die er om verlangt de slaaf te worden van een +45 meester. Zelf ben ik daar niet voor, maar wil hem wel helpen. Vanavond heb ik met hem afgesproken en zoek ik een meester die in mijn plaats komt. Je vindt het slaafje in een nabij bos vastgebonden en je neemt hem mee naar de wagen. Je brengt hem naar jouw thuis waar je hem vastbinden. Een contract laat tekenen en foto maakt van hem om hem daarna te dwingen. Wie wilt? Stuur anonieme foto van wat je met slaafje wilt doen en tegen hoelaat je in Kontich vanavond kan zijn.

Maagd slaafje aangeboden voor oudere meester
23-5-2019
Slaafje 26 jaar Antwerpen - Kontich
Maagd slaafje aangeboden voor oudere meester
Hey, ik heb hier een jonge man die er om verlangt de slaaf te worden van een +45 meester. Zelf ben ik daar niet voor, maar wil hem wel helpen. Vanavond heb ik met hem afgesproken en zoek ik een meester die in mijn plaats komt. Je vindt het slaafje in een nabij bos vastgebonden en je neemt hem mee naar de wagen. Je brengt hem naar jouw thuis waar je hem vastbinden. Een contract laat tekenen en foto maakt van hem om hem daarna te dwingen. Wie wilt? Stuur anonieme foto van wat je met slaafje wilt doen en tegen hoelaat je in Kontich vanavond kan zijn.

Maagd slaafje aangeboden voor oudere meester
23-5-2019
Jaak Peeters 52 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Zoek vr. sub of switch, inwonen zonder huur mogelijk
Zoek vrl. SUB of SWICH. Inwonen is volledig gratis voor 24/7 seksslavin. Voor sub die alleen wekelijkse sessie's meedoet vraag ik een halve bijdrage elektriciteit, water, gas, verzekering. Een klein prijsje tov als je moet huren. Andere afspraken zijn ook mogelijk. Hoe of wie U ook bent of er uitziet is minder belangrijk, wel dat u totaal kan gedomineerd worden door een ervaren Meester. Anderzijds kan u, als u daarop kickt en/of switch bent, huiseigenaar zelf af en toe domineren. U heeft dan een dubbel rol. Geen pijntoestanden, niks openbaar, geen drugs, geen onwettige dingen. Houden rekening met jouw sociaal leven. Woon in een deelgemeente van studentenstad Leuven op 10 minuten fietsen van centrum. Kan zelfs een goedkoop kot zijn. Je kan je vrienden ontvangen. Het enige dat belangrijk is, is dat je kickt op dominantie en zelf ook gedomineerd wil worden.

Zoek vr. sub of switch, inwonen zonder huur mogelijk
23-5-2019
Meisje 29 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
S zoekt D
ik ben jonge vrouw van 30 die eenmalig nood heeft achter een meester of toch het gevoel ervan, ik wil alles nog eens kunnen loslaten en iets anders voelen. wie stelt zich voor? Zonder foto weinig kans op reactie x
23-5-2019
Nudistjen 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Vaste partner voor bezoek erotheek en cinema,... (vrouw of meisje +18j)
Hallo dames en meiden, ik ben nog steeds op zoek naar een vaste partner om regelmatig of wanneer we beiden kunnen een erotheek met bijhorende cinema te bezoeken, prive ergens,.. En dit om naakt te zijn, kijken en bekeken te worden, elkaar opdrachtjes te geven,... ik kick er op om daar naakt te lopen bv. Dus ben jij mijn soulmate of heb je dezelfde fantasieën maar nog niet uitgeprobeerd, stuur dan zeker een mailtje. Ik ben vrij goed uitziende man van 46j, slank, ... niet twijfelen, gewoon mailen en we zien wel xx
23-5-2019
Op zoek 46 jaar Antwerpen - Mechelen
In je keeltje
Zoek onderdanige jonge (<29j) slanke of skinny boy die z'n mond en keel lang, hard en ongeremd wil afgeneukt, volgestoken en gagged hebben. Kan kinky met ook vingers, spuwen en dildo in je keeltje tussendoor of vastgebonden. Ik kick op de traantjes in je ogen en slijmpjes in je keel te krijgen. Wil je het intenser beleven met een blinddoek? Ben 45j, top en van het vollere type, kan ontvangen in Putte (bij Mechelen). Alles goed gelezen en zin...stuur dan direct je volledige stats mee. Geen blinddate, skype facecam check vooraf voor visuele klik.
23-5-2019
tommy 26 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
onervaren slaaf beschikbaar voor het weekend (eventueel LT)
Goedenavond Meesteres, Onervaren 26jarig slaafje op zoek naar een Meesteres voor dit weekend. Eventueel lange termijn. Stats: 1m78, 68kg, sportief, bruin haar, blauwe ogen en babyface. Fetishes: sissy, vernedering, strapon, bondage, voeten, cbt. Uiteraard zijn mijn fetishes ondergeschikt aan die van u. Geen voorkeur voor stats of leeftijd. Op zoek naar een klik en een natuurlijke Meesteres. Geen professioneel. Indien interesse, stuur gerust hoe dit weekend voor u idealiter verloopt en hoe ik u van dienst kan zijn hier, Meesteres. PS ik kan me makkelijk verplaatsen