Zoeken naar discretie

Uw zoekactie voor discretie leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

zoekt rijper 55+ 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zachte rijpere man gezocht voor deze avond 50-70
Hoi,welke rijpere man heeft zin in heerlijk lang en diep oraal plezier zonder tijdsdruk?Ik ben single,hygiëne en discretie gevraagd en geboden.Ik kan heel makkelijk ontvangen , en eventueel verplaatsen voor 60 + 'ers.  

Zachte rijpere man gezocht voor deze avond 50-70
Man 58 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Gezocht...
Een slanke jonge gast/man die ik mag betasten, voelen,uitkleden, pijpen, rukken, je ballen leegzuigen... Zelf mag je passief blijven, geen verplichtingen. Graag iemand om regelmatig af te spreken, een vaste gast en niet ouder dan een 26 jaar. Starten met softdate(s) en als het klikt is later meer zeker mogelijk. Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk maar niets is verplicht, alleen plezier en genieten. Ervaring is niet vereist en ik zoek geen allesdater. Discretie is wel vereist. Ik verplaats ruim en kan gemakkelijk ontvangen, cardate of outdoor is ook bespreekbaar. Reageren met je stats, mijn stats zijn 58/176/83  
Discreet 38 jaar Antwerpen - Bonheiden
Discrete versatop 4 fun
Hey, Ik ben op zoek naar lekkere bttm die op regelmatige basis zin heeft om zijn kontje te laten vullen. Ikzelf ben 36/176/85. Discretie geboden en vereist. Kan ontvangen  
Dirk 56 jaar West-Vlaanderen - Brugge
bi nieuwsgierig
Man 56 jaar, verzorgd, niet platvloers, wat struiser is na een lang huwelijk alleen. Tijd om wat punten van mijn bucketlist af te vinken. Eén daarvan is om er in te slagen een man te doen klaarkomen. Ik heb daar geen ervaring mee maar veel zin om dat te proberen. Daarom zoek ik een man van mijn leeftijd uit de driehoek Brugge Oostende Torhout. Liefst ook nieuw hierin die openstaat voor soft date. Dus enkel hand- en/of mond. Ook niet kussen. Samen masturberen bijvoorbeeld. Je mag gehuwd zijn. Discretie. Kunnen ontvangen. Later zal ik ook heel af en toe kunnen ontvangen. Graag eerst kennismaken op neutraal terrein. Bij een koffietje bijvoorbeeld? Uiterlijk niet zo belangrijk. Persoonlijkheid en hygiëne des te meer. Heb ik iemands interesse gewekt?  

bi nieuwsgierig
Bi en bi versa's 56 jaar Limburg - Sint-Truiden
zaterdagavond/nacht
Verzorgde bi en bi, beide bi versa, 180 84 17 5, 178 82 18 5, gesteld op hygiëne en discretie, zoeken een gelijkgestemde (versa) om samen te genieten van en geile date.  
Ikke 45 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Lekkere date
Hallo, ik ben 45 jarige verzorgde bi man m77 88 kg kort bruin haar groene ogen 17*5 intiem getrimd versa. Ik zoek lekkere seksdate met verzorgde man. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Hygiëne en discretie zeer belangrijk! Als je interesse hebt stuur dan uw stats en wat je zou willen doen.  
BJT 26 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Wie ontvangt mij vanavond voor softdate
Hey, ik ben op zoek naar iemand die mij vanavond kan ontvangen voor een softdate. Ik ben 185 90. Discretie en hygiene belangrijk. Antwoord met stats! Foto wordt geapprecieerd.  
Koppel Brugge 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Koppel 40-ers ontvangen -28
Verzorgd mannelijk koppel ontvangt tot 28 jaar gay bi of hetero in aangenaam kader. Sauna aanwezig. Discretie 100% verzekerd. Safe fun! 44/180/80/15 48/182/84/16 Reacties met foto's krijgen voorrang.  

Koppel 40-ers ontvangen -28
Slet 44 jaar West-Vlaanderen - Oostende 0477624831
Slet zoekt
Een oudere man die ik mag plezieren met mijn mondje en kontje, ben zeer onderdanig en gehoorzaam. Ik word ook graag gekleed als een slet, kort rokje lingerie nylonkousen….. het liefst 60+ uiterlijk niet belangrijk hygiëne en discretie uiteraard wel. Ik verplaats mij in Oostende en kan soms ontvangen.  
Aangenaam iemand 35 jaar Limburg - Genk
Pijpen
Hallo, is er een oudere iemand die discreet gepijpt wilt worden? Zou dat graag eens ervaren. Ben 100% hetero maar nieuwsgierig ernaar. Discretie en hygiene gevraagd enbgeboden. Bij u thuis of ergens op een plaats? Ik zoek in de omgeving Genk, Bokrijk  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10