Zoeken naar discretie

Uw zoekactie voor discretie leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hugo 54 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Wie verwent me van kop tot teen
Hoi, ik heb echt nood aan een totale verwenbeurt. Ik kleed me uit, verfris me en leg me op m’n buik. Je streelt en masseert me van m’n tenen tot m’n hoofd en overal ertussen. Hetzelfde nadat ik me heb omgedraaid. Ik wil dus een uitgebreide verwenbeurt, ik blijf passief. Hygiëne en discretie super belangrijk. Kan enkel verplaatsen.  

Wie verwent me van kop tot teen
Arnault 34 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Afspreken
Welke leuke rustige gast wil vandaag afspreken bij mij thuis om elkaar wat te plezieren. Mee met de flow van het moment en dan zien wat we doen. Sta open voor veel. Respectvol en discretie gewenst. Verplaatsen kan ik ook indien je dit wenst.  
spuiter 57 jaar Antwerpen - Geel
lekker spuiten!
57 185 89 14, intiem glad, volle ballen, mooie harde spuiter! Wil jij ze verwennen tot ze knallen? Discretie & hygiëne!!! Ontvang in Geel, verplaats.  

lekker spuiten!
Bi man 45 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Lekkere date
Ik ben 45 jarige verzorgde bi man m77 88 kg 17*5. Wie heeft er ook zin in lekkere ontspannende seksdate? Ik ben versa, bij klik kan er veel,niets moet! Ik kan ontvangen en verplaatsen, hygiëne en discretie zeer belangrijk! Bij interesse stuur uw stats en wat je zou willen doen!  
Peter 47 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Sta megageil
Mensen uit de buurt die ook pokkegeil zijn. Heb mijn string aan en zit wat met mezelf te spelen. Veel kan niets moet , hygiene en discretie gevraagd. Heb je vraag of zin contacteer me dan snel :)  
Nick 32 jaar Oost-Vlaanderen - Oosterzele
Wie zuig ik leeg?
Bij wie mag ik langskomen om een lekkere pijpbeurt te geven? Outdoor is ook mogelijk. Jijzelf blijft hierbij passief. Ik kom bij jou binnen, neem je lul vervolgens in mijn mondje en laat je heerlijk genieten tot je al je zaad in mijn mondje spuit. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Kan enkel verplaatsen. Een foto van je pijpmateriaal is een pluspunt.  
discrete dienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Waarschoot
kan je als oudere dominate geile man in de buurt ontvangen?
Goed lezen en niet reageren als je niet aan mijn criteria voldoet aub. Ik ben 57 182 82 en een onderdanige dienaar. Ik zoek een oudere dominante en nog potente geile man die overdag probleemloos kan ontvangen, als het klikt graag op regelmatige basis en met gegarandeerde discretie. Jij bent autoritair en enkel op jouw genot gericht, dus geen venten in dameslingerie die ook aan mij willen prutsen en impotent zijn. Jij geeft korte bevelen die ik moet opvolgen en met duidelijke afspraken is veel mogelijk. Kernwoorden zijn: mij op bevel ontkleden, tuchtiging van mijn billen ontvangen, je verplicht pijpen, als je zin hebt mijn kontje laten neuken en je zaad ontvangen waar jij dat wenst. Wie spreekt snel af voor een auditie?  

kan je als oudere dominate geile man in de buurt ontvangen?
Frank 63 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wij (vrienden)60ers ontvangen maandag 14 uur en zoeken..top/versa.
Voor 40plus Tongen strelen rukken pijpen en meer... Discretie respect en hygiëne Om 14 uur  
wout 46 jaar Limburg - Bilzen
pijpmondje gezocht
ik zoek voor regelmatig een verzorgde man, liefst slank en onderdanig, die me komt leegpijpen. Ikzelf blijf passief, ben 47 176 85 17*5 gbbs. Hygiene en discretie gevraagd en geboden. Graag reageren met stats, voorstel, beschikbaarheid.  
John 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Wederzijds genot
Iemand die deze voormiddag kan ontvangen regio Gent? Wat met elkaar spelen tot we klaarkomen? 56 180 86 en een 17 x 4. Discretie en hygiëne zijn een must.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10