Zoeken naar discretie

Uw zoekactie voor discretie leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gloryhole 29 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
gloryhole suck
Ik zoek lekkere kerels (gay, bi, hetero, black, eerste keer, …). Lekkere kerels die zin hebben in een anonieme, discrete, zalige zuigbeurt door mijn gloryhole. We spreken een concreet uur af na een duidelijke dickpic. De deur zal dan op een kier staan en de gloryhole is de gang. Je steekt (liefst slap) je piemel door het gat en ik laat je zalig genieten van een lekkere pijpbeurt tot je lekker spuit! Discretie en hygiëne is gevraagd en geboden! Ik ben een dertiger met zalig pijpmondje! Hopelijk tot snel!  

gloryhole suck
Nick 32 jaar Oost-Vlaanderen - Oosterzele
Wie mag ik komen pijpen?
Bij wie mag ik langskomen om een lekkere pijpbeurt te geven? Outdoor is ook mogelijk. Jijzelf blijft hierbij passief. Ik kom bij jou binnen, neem je lul vervolgens in mijn mondje en laat je heerlijk genieten tot je al je zaad in mijn mondje spuit. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Kan enkel verplaatsen. Een foto van je pijpmateriaal is een pluspunt.  
Yang 35 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Soft
Hoi. Ik ben op zoek naar iets discreet en soft fun. Ik ben 172/63/35, en Aziaat. Ben niet vrij en discretie is een must. Meer kan ook maar niks moet. Liever iemand onder 45. Regio Dilbeek, Ruisbroek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw.  

Soft
Quinten 67 jaar Antwerpen - Schilde
Wie komt er kijken? En meedoen?
Ik, 66, 1,76, 82 ben naakt met mezelf aan het spelen. Waarom jij ook niet samen met mij? Liefst senior. Hygiëne en discretie vereist! Hou van samen naakt zijn, strelen, tongen, likken, pijpen, rukken…geen tattoos, baard en of snor. Kan deze middag 12h30 ontvangen in alle discretie. Graag reactie met meer dan 3 woorden.  
Bi bottom 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Welke discrete man geeft me een massage met extra aandacht voor het kontje?
Welke discrete man geeft me een uitgebreide massage met extra aandacht voor het kontje? Me daarna safe neuken zonder gezoen kan ook, jij kiest standje(s) uit. Discretie en hygiëne geboden en gevraagd. Ben bi bottom, 55j, kaalgeschoren hoofd, 1m83 73kg intiem geschoren 17cm  

Welke discrete man geeft me een massage met extra aandacht voor het kontje?
gisteren
paul 64 jaar Antwerpen - Turnhout
nog steeds op zoek
Langs deze weg ben ik op zoek naar een leuke man uit Turnhout of directe omgeving . Een vaste vriend om regelmatig mee af te spreken en iets moois in alle discretie op te bouwen. Liefst ook iemand die vrijgezel is net als ik. Samen seks beleven waarin alles kan en bespreekbaar is en zonder meer in alle discretie, hygiëne en vooral privacy. Leeftijd speelt voor mij minder een rol. Zelf ben ik 64 j. en heel verzorgd. Hygiëne en discretie en ook respect voor elkaar is belangrijk. Ik woon in Turnhout en kan me altijd vrijmaken. Stel je uitgebreid voor met wat je wil en wat niet kan.Op een korte repliek of bij geen interesse zal ik niet antwoorden.  
gisteren
discreet 44 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek softdate met student / jonge man. elkaar verwennen of ik blijf passief.
Ik zoek een SOFTDATE met een jonge man of student. wederzijds verwennen kan ofwel blijf ik volledig passief. jij < 30 jaar. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan verplaatsen naar jou of ik kan ontvangen in alle rust en discretie. Ik ben 44J 88KG 174 16, niet besneden, zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. soa-vrij (getest), safe. Discretie verzekerd. Anonieme date kan.  
Flup 57 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek man plus 70 jaar die pijp en slik
Verzorgde man niet roker geen tatoeages rustig type Zoek oudere man plus 70 jaar die graag pijpt en kan ontvangen hygiëne en discretie verzekerd regio Kortrijk  

Zoek man plus 70 jaar  die pijp en slik
gisteren
xxx 47 jaar West-Vlaanderen - Dentergem
Een handje hulp
Wie komt mij een handje helpen rukken terwijl we een filmke bekijken . Mijn geschoren pik van 19cm heeft een handje hulp nodig . Enkel mannen die netjes gewassen zijn , hygiëne en discretie zijn vereist en geboden . Geen neuktoestanden dus , enkel rukken tot ik mijn geil zaad spuit . Mijn stats zijn 48 186 82 19 enkel nu ! niet mailen voor een andere dag ofzo .  
bi-schierig 62 jaar Zeeland - Terneuzen
nieuwe cockring
Wegens niet nakomen van een afspraak nog maals een oproepje. Graag zou ik me eens laten pijpen terwijl ik deze cockring draag om te ervaren of ik heftiger klaar zal komen. Ik lig naakt met deze ring voor u klaar, als u ook naakt gaat en een kale frisse lul heeft dan is een hand of mond van mijn kant zeker niet uitgesloten. Heel rustig van elkaars lul genieten door hem te strelen, likken, kussen en pijpen. Ik vind het ook erg geil als u mij eerst leegzuigt en dan mijn zaad op m`n lul of buik laat lopen en u zich dan nog eens aftrekt en uw zaad erbij spuit. Let op, ik wil helemaal niets van u weten, enkel vermelden vanwaar u bent. U kunt zelfstandig bij me binnen komen en ik lig al naakt met ring en blinddoekje aan klaar op bed voor u. Uiterste discretie en hygiëne geboden en gevraagd.  

nieuwe cockring
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10