Zoeken naar bar*

Uw zoekactie voor bar* leverde 74 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

24 dagen
Ervaren bare bul 53 jaar West-Vlaanderen - Brugge
zoek één cuckoldkoppel
Zakenman, gehuwd, dus 100 discretie is een must. Was jarenlang vaste bull bij zeer knap koppel maar die zijn naar Spanje verhuist. Zoek nieuw koppeltje. Ideaalscenario: ik kom binnen, de vrouw des huizes begroet me, een gedegen manuele keuring volgt, leidt tot een innige tongzoen. De cuck kijkt braafjes toe, of komt op zijn knieën voor ons zitten om mijn pik te bevrijden en even met de mond te behagen. Uiteindelijk leidt dit spel tot een goede harde neukbeurt (de cuck mag natuurlijk mijn pik manueel begeleiden naar haar liefdesgrot. De cuck blijft goed toekijken, tongzoent eventueel de dame terwijl ze goed genomen wordt. De ontlading van de bull volgt, waarbij de cuck uiteraard de cleanup voor zich neemt. De bull neemt afscheid en laat jullie als koppel verder spelen.  
Jari 29 jaar Antwerpen - Balen
Boy next door
Deze 28 jarige ‘boy next door’ kijkt uit naar een klassevol koppel voor veel fun, graag in de context van huisvriend. Alles kan, niks moet.. Cuckolding is bespreekbaar en spreekt mezelf aan. 1m83, normaal gebouwd, bruin haar, groene ogen en steeds klassevol gekleed, op werkdagen in pak. Welk koppel nodigt me uit? Daten kan op eender welke locatie, uiteraard ook bij jullie thuis aangezien ik me makkelijk kan verplaatsen. Bij voorkeur werken we iets op lange termijn waarbij veel mogelijk is. Geef een seintje en we werken iets leuk uit ;-) PS: ik ben zeer viriel en kan makkelijk een gaatje in mn agenda vrijmaken, zowel overdag als ’s avonds.. Kik, Whatsapp en herkenbare foto volgen bij reply.  

Boy next door
24 dagen
xxxman 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vakantie mmm
Heel ruimdenkend en kinky, min of meer geen taboes zolang het voor alle betrokkenen instemmend en plezierig is. Vooral aangetrokken tot vrouwen. Naast de 'normale' dingen...speelgoed/kostuums, fisting, oprekken, plas, openbare plaatsen, trio's/groep, ageplay/-difference, bdsm, perversie … een groeiende nieuwsgierigheid naar fokken.. .  
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek verzorgd cuckold koppelke voor fantasie
Ik zoek een eerlijk verzorgd cuckold koppelke waarvan ik de vrouw bare mag neuken en mag klaarkomen in haar kutje. Nadien mag de cuck haar proper likken. Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Kan ontvangen en verplaatsen. Geen fakers aub!  

Zoek verzorgd cuckold koppelke voor fantasie
Charming tiger 43 jaar Limburg - HASSELT
FUCK MY WIFE
Hallo, ik ben een deftige, verzorgde en betrouwbare man van 42 jaar. Slanke en sportieve lichaamsbouw, met niet veel lichaamsbeharing, XL geschapen en intiem geschoren. Ik zoek een vrouw van een koppel om te verwennen. Alleen haar, eventueel wanneer de man toekijkt/fimt of tijdens een trio. Uiteraard is er steeds wederzijds respect en discretie naar elkaar toe!  

FUCK MY WIFE
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek een eerlijk verzorgd koppelke voor vandaag
Zoek een eerlijk verzorgd koppelke voor vandaag. Veel kan niets moet. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Liefst bare sex.ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Intresse?  

Zoek een eerlijk verzorgd koppelke voor vandaag
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek een eerlijk verzorgd hetero bi cuckold koppelke
Hoi, ik zoek een eerlijk verzorgd hetero, bi, cuckold koppelke. Ik sta voor veel open. Hygiëne en discretie geboden. Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Niet roker. Liefst bare sex en op regelmatige basis. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jullie, wat jullie verwachten en eventueel een foto. Fakers en zij die hun voordoen als koppel laat het aub!!  

Zoek een eerlijk verzorgd hetero bi cuckold koppelke
27 dagen
Maxie 26 jaar Antwerpen - Wilrijk
Ontdekken en nieuwe hoogtes
Al tijden op zoek naar een betrouwbare, respectvolle en plezierige connectie? Ik ben een verzorgde, sportieve kerel van 26 jaar, op zoek naar een betrouwbaar koppel voor leuke momenten. Met mij is veel mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaars grenzen. Het wordt zeker niet saai, integendeel... Helaas kan ik niet ontvangen, maar ik sta open voor discrete uitnodigingen. Stuur me een berichtje, geen verplichting tot afspreken. Laat je verleiden door de opwinding van het onbekende en de belofte van gedeeld plezier. Met mijn positieve energie en open-minded houding, beloof ik een onvergetelijke ervaring. Of je nu op zoek bent naar avontuur of gewoon wat extra spanning wilt toevoegen aan je leven, ik ben de ideale metgezel. Mijn focus ligt op wederzijds genot en het verkennen van verlangens. Respect en discretie zijn mijn kernwaarden, en ik verwacht hetzelfde van jou. Stuur dat berichtje, voeg die foto toe, en laten we samen op ontdekkingsreis gaan naar nieuwe hoogten van genot!  
28 dagen
Bart 58 jaar Antwerpen - Geel
Koppel 60+ voor vrouw-gericht trio
Ik kijk uit naar een koppel , waarvan de vrouw zeker ouder is dan 60 jaar, ze heeft liefst een zeer natuurlijk lichaam, mag zeker wat kilootjes teveel hebben. Houdt er van om lekker en lang gelikt te worden, kan meerdere keren klaar komen, is verder voor veel te vinden, kortom ze wordt graag verwend. Liefst woon je in de Kempen of aangrenzend . Ben zelf normaal gebouwd met kilotje teveel, groot, heb respect , ben hygiënisch en sociaal. Is dit iets voor jullie, reageer dan op dit mailtje en we kunnen kennis maken, bij de juiste klik zeker voor lange termijn.  
Yo yo 48 jaar Antwerpen - Mol
Cuckold fantasie
Ik zoek een eerlijk verzorgd cuckold koppelke waarvan ik de vrouw bare mag neuken en mag klaarkomen in haar poesje dat haar cuckold nadien mag proper likken. Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd.  

Cuckold fantasie
  1   2   3   4   5   6   7   8