Zoeken naar bar*

Uw zoekactie voor bar* leverde 56 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Erik 55 jaar Antwerpen - Aartselaar
Saunamaatjes
Koppel met gezonde BMI gezocht om met een normale, discrete, slanke man naar een openbare sauna te gaan. M of V alleen mag ook. Alles kan maar niks moet.  

Saunamaatjes
Bart 47 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Erotische massage voor beginners
Ik zoek een deftig leuk koppel om de dame erotisch te verwennen. Strelinge´, massage, rollenspel..Wie heeft zin en wil met 3 genieten. Ik ben strikt hetero  

Erotische massage voor beginners
jean 64 jaar Luxemburg - Saint Hubert
beschikbaar voor 'bare sex'
Hetero of bi, maakt niet uit. Geen taboes. Alles is mogelijk. Leeftijd en origine zijn zonder belang. Wel belangrijk: respect, hygiëne en discretie.  

beschikbaar voor 'bare sex'
30 dagen
BiKinkyFun 43 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Ondeugende man zoekt bi koppel voor kinky spelletjes
Nu maandag word het een hete dag. Dan lijkt het mij de ideale dag om alle kleren uit te doen en samen te spelen? Welk koppel waar de man bi of bi schierig is ziet het zitten om de dag met mij op te starten door met elkaars penis te spelen? (oraal) De vrouw kijkt toe/speelt met haar zelf en mag pas meedoen als we van elkaars proteine hebben gerpoefd. Niets te gehaast dus meerdere orgasmes mogelijk. We pijpen elkaar terug een stijve samen of zonder de vrouw en ze komt op onze lekkere stijve zitten en gaat wild tekeer. (bare seks) Zien jullie dit zitten of iets gelijkaardigs laat het mij weten met een woordje uitleg over jullie zelf (leeftijd/regio/looks). Wie ik ben? Een ondeugende niet single man die graag geniet van het leven. (go with the flow/openmind) Ik ben 1m88 groot en weeg een 99kg een klein buikje een verzorgd kerel en intiem geschoren. Als je nog meer wil weten dan stuur je maar een mailtje. X  
30 dagen
Bart 42 jaar Antwerpen - Putte
Een mogelijke discrete vriend aan huis voor jullie als koppel?
Als niet single man kom ik niet aan mijn behoeften. Hierdoor kwam ik op het idee om een discreet koppel te zoeken om hete en spannende momenten te beleven. De vrouw een huisvrouw/hotwife die dat gewillig is en veel honger heeft. De man die het ook opwindend vind om haar bezig te zien met een andere man maar ook graag meedoet met zijn drietjes. Dit discreet en in een vriendschappelijk band zodat er een vertrouwens band/klik ontstaat maar toch die afwisseling en spannende ondeugende momenten in je leven hebt. Zijn jullie hiervoor te vinden? Stuur een mailtje met een omschrijving van jullie en wat jullie in gedachten hadden? Dan kunnen we hierop verder bouwen om te kijken of het iets kan worden. ;)  
joe62 62 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Oudere xl ondernemer voor heel hoerig kinky ingesteld klasse koppel
Betrouwbare correcte oudere onderneme 185cm, 80 kg, 19-6cm intiem geschoren zou graag in contact komen met een klasse koppel. Geen marginale dates maar klasse. Type vrouw, klasse dame op straat, sletje in bed. Sexy lingerie, jarretels, nylons en high heels zijn zeker pluspunten. Weinig of geen taboes hier, hoe geiler hoe liever, Dame die graag diep en hard afgeneukt word. Veel ervaring in cuckolding daar ik enkele jaren met cuckoldkoppel vaste bull was dus die mogen zeker ook reageren. Kan niet ontvangen maar mij wel verplaatsen. Heb hier al een paar toffe reacties/dates gehad, helaas dikwijls te ver of om de zoveel maand eens, Zoek wel op regelmatige basis indien mogelijk. Fakers, fantasten, fotojagers, of zeveraars die commentaar komen geven, gelieve niet te reageren.  

Oudere xl ondernemer voor heel hoerig kinky ingesteld klasse koppel
  1   2   3   4   5   6