Zoeken naar bar*

Uw zoekactie voor bar* leverde 78 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jari 29 jaar Antwerpen - Balen
Boy next door
Deze 28 jarige ‘boy next door’ kijkt uit naar een klassevol koppel voor veel fun, graag in de context van huisvriend. Alles kan, niks moet.. Cuckolding is bespreekbaar en spreekt mezelf aan. 1m83, normaal gebouwd, bruin haar, groene ogen en steeds klassevol gekleed, op werkdagen in pak. Welk koppel nodigt me uit? Daten kan op eender welke locatie, uiteraard ook bij jullie thuis aangezien ik me makkelijk kan verplaatsen. Bij voorkeur werken we iets op lange termijn waarbij veel mogelijk is. Geef een seintje en we werken iets leuk uit ;-) PS: ik ben zeer viriel en kan makkelijk een gaatje in mn agenda vrijmaken, zowel overdag als ’s avonds.. Kik, Whatsapp en herkenbare foto volgen bij reply.  

Boy next door
Kris 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Cuckold laat haar genieten
Middelbare blanke man, niet onknap, niet roker en een beetje te zwaar (lovehandles). Gemiddeld geschapen, intiem geschoren. Hygiënisch en discreet. Hou ervan bekeken te worden door de man als ik en zijn vrouwtje genieten. Zoek koppel dat kan ontvangen.  
Dirk 56 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Yoni Massage
Een Yoni massage voor vrouwen is een helende ervaring die door middel van liefdevolle aanrakingen de vrouw opnieuw in haar veiligheid, zelfvertrouwen en kracht zet. Dit alles vindt plaats zonder verwachting of enige vorm van interactie. Je gentiet gewoon van een moment met jezelf, vrij van oordeel of beperkingen. Heb je ook huidhonger en heeft het bovenstaande je getriggerd? Ik beschik over een draagbare massagetafel, de zachte amandelolie en de bijpassende tantrische muziek. Geef maar een teken bij interesse. Ik verplaats enkel in en naar een huiselijke sfeer.  
gisteren
Bart 34 jaar Limburg - HASSELT
Zoek dominant bi koppel
Hey, Ik ben een geil onderdanig sletje die graag gebruikt word door man en vrouw van koppel. Ik pijp bel rim slik. Laat me neuken en fisten. Ik slik zijn zaad en haar pis. Interesse? Stuur me een mailtje. Ben 34j belg discreet en verzorgt  
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Hetero bi of cuckold koppelke voor vandaag
Hey ik zoek een eerlijk verzorgd hetero, bi of cuckold koppelke voor vandaag ( andere keren kan ook) liefst bare sex, maar geen noodzaak. Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik ben 48 single eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Kleiner geschapen. Kan ontvangen.  

Hetero bi of cuckold koppelke voor vandaag
gisteren
bart 46 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
op zoek naar koppel
Hallo ik kom hier eens zien naar een koppel voor een leuke en spannende date voor trio of koppel dat ik mag bekijken. Andere voorstellen zijn welkom ik sta voor veel open als he tmaar met respect is. Jullie kunnen rekenen op discretie en ik hou mij steeds aan de gemaakte afspraken. Ik kan jullie ook ontvangen. Bij intresse stuur mailtje met wat info over jullie en als je nog vragen hebt stel ze gerust.  
gisteren
Koen 49 jaar Limburg - Bree
Sportieve man zoekt koppel voor een date vanavond
Hey, Leuk dat je mijn advertentie bezoekt... Ben een sportieve midveeriger op zoek naar een koppel om samen de dame te verwennen. Stats : 1.86m,89kg, blond, niet roker Kan me verplaatsen, maar ook ontvangen (na 21u) Zin? Stuur even een leuke reactie met (on)herkenbare foto van beiden en ik laat jullie sowieso een berichtje Koen x  
gisteren
Bart 58 jaar Antwerpen - Turnhout
massage en meer
bij welk koppel mag ik langskomen om in eerste instantie de dame te verwennen met een zalige massage en voetreflexologie?daarna zien we wel wat het wordt....slanke, zeer verzorgde 50-er  
gisteren
Kris 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Cuckold laat haar genieten
Middelbare blanke man, niet onknap, niet roker en een beetje te zwaar (lovehandles). Gemiddeld geschapen, intiem geschoren. Hygiënisch en discreet. Hou ervan bekeken te worden door de man als ik en zijn vrouwtje genieten. Zoek koppel dat kan ontvangen.  
Hot lover 42 jaar Limburg - HASSELT
GEIL KOPPEL
Hallo, ik ben een deftige, verzorgde en betrouwbare man van 42 jaar. Slanke en sportieve lichaamsbouw, met niet veel lichaamsbeharing, XL geschapen en intiem geschoren. Ik zoek een vrouw van een koppel om elkaar lekker te verwennen. Alleen haar, tijdens een trio, of wanneer haar man toekijkt of filmt. Ook neukfilmpjes of fotos maken zonder man, voor hem achteraf, is mogelijk. Uiteraard is er steeds wederzijds respect en discretie naar elkaar t  

GEIL KOPPEL
  1   2   3   4   5   6   7   8