Zoeken naar 02*

Uw zoekactie voor 02* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sit on my face 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Facesitting spuiten plassen enz
Zoek een man die met zijn kont op mijn gezicht komt zitten en zich stijf rukt terwijl ik mijn tong tot diep tussen zijn billen steek en zijn kontgeur kan opsnuiven Dan kom je jezelf boven mijn gezicht afrukken en mij dwingen je pik eikel en ballen te likken .je klets met jé pik in mijn face en gebruikt mijn gezicht als dump voor je warm sperma ...voor de wat perverse liefhebbers mag je ook op mij plassen spuwen en mag je ook ongewassen zijn . Liefst verplaatsen of outdoor. Mits discreet kan ik ook eventueel ontvangen  
Tom 27 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Seks met beginner (bottom) in Hoogstraten.
Is er iemand in Hoogstraten die mij nu kan ontvangen voor heerlijke seks? Ben 27, 1m85, 90kg, behaard. Heb nog weinig ervaring maar ben bottom ingesteld. Eerste keer sowieso softseks, bij klik mag je me ook neuken. Indien gewenst doe ik graag vrouwenkleren aan. Tom  
Alex 24 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Student die graag experimenteert
Hey, ik ben een 24 jarige student en bischierig! Ik hou van experimenteren en zou graag door een meester of oudere man eens goed aangepakt worden! Het is mijn fantasie om buiten te spelen en uitdaging te volbrengen, eens naar een sauna, sexcinema of meer te gaan! Stuur me een berichtje bij Interesse!Mijn stats zijn 1m83,geschoren, 70kg en 17 x 5 cm. Ik kan niet ontvangen en enkel afspreken in de week! Groetjes!  
Peter 53 jaar Limburg - Riemst
Nu nog zin
Hé , heb zin om nu nog lekker te pijpen , groot of klein maakt niet uit als t maar proper is , wie kan nog verplaatsen regio riemst ?  
genieterke77 46 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Lievens-Houtem
46j into JONGERE kerel voor méér dan enkel seks
46j 1m87 83,5kg zoekt een leuke jongere single kerel voor fijne gezelschap, lekkere fun en evt relatie!! ik hou vooral van soft (oraal, strelen, knuffelen, (tong)kussen, massage, ....) met een gewone eenvoudige kerel die ook wel van een beetje romantiek houd. Ik zoek GEEN vluggertjes en GEEN mannen in een relatie die achter het gat van hun partner scheefpoepen, maar eerlijke gezonde date met een leuke single jongeman met passie en romantiek. blablabla verkopers, sorry maar daar leggen ze de straat mee. Dus als ik een mailtje van je krijg dan verwacht ik dat je het meent. Ik ben NIET kieskeurig en geef meer om het innerlijke dan het uiterlijke. En sta ook open bij klik voor vriendschap en of zelf relatie Ik ontvang in Sint-Lievens-Houtem (tussen Wetteren en Zottegem) PS ik geef mijn adres niet per mail door maar wel enkel via SMS of Whatsapp. Indien je je nummer niet wil geven…. Sorry Geen match dan. (al te veel fake meegemaakt, dus geen uitzonderingen) Hopelijk tot snel  

46j into JONGERE kerel voor méér dan enkel seks
Bottom 30 jaar Antwerpen - Stabroek
Welke hetero neukt me ?
Hey! Slanke en sportieve kerel getrimd met gladde kont zoekt een mannelijke man ( 20-55jaar ) om me discreet te neuken. Liefst op regelmatige basis. Kan ontvangen en verplaatsen. Reactie met stats.  
^^§§ 68 jaar Antwerpen - Mechelen
Gezocht
Ik zoek een jongeling tussen de 20 en de 30, sportief, niet roker , intelligent, volgzaam voor ontmoetingen op regelmatige basis. Slank lichaam.  
Alex 28 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Top 29/70/18 zoekt sissy
Ik ben sportive top opzoek naar sissy of heel gewillige bot Buiten date car date of zelf ontvangen  
biboy 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bi bttm voor Top
Hey, Ik ben een bi bttm man en onderdanig. Volledig kaal geschoren (ja ook mijn hoofd). Op zoek naar een vaste Fwb. Dit is zeker niet voor éénmalig dus liefst een vast persoon om af en toe te daten Graag een oudere persoon. Zelf hou ik van pijpen en geneukt worden. (ben 100% bttm). Hou van lingerie. Ik hou niet van kussen.Ik kan niet ontvangen enkel verplaatsen. stuur wel een foto mee. (en nee ik ben ook niet perfect....)  

Bi bttm voor Top
Top 54 jaar Limburg - HASSELT
Top zoekt bottom
Zoek een lekkere seksontmoeting met een bottom voor morgen dinsdag 28 mei rond 14 uur in de grote omgeving van Hasselt of Diest. Bij voorkeur een verzorgde persoon zonder baard noch snor en niet roker. Ben 54, onbehaard, intiem geschoren, geen baard noch snor, bruin haar, niet roker. Indien je niet kan ontvangen, dan kamer of in de BoysClub in Bekkevoort elkaar ontmoeten.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10