Zoeken naar 02*

Uw zoekactie voor 02* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Wim 36 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Wie zin om te pijpen ..
Waar is die één persoon uit de regio die zin heeft cd mag ook altijd wie zin om me te pijpen.  
Jean 63 jaar Limburg - Genk
Di 21/5 deel ik mijn speeltje
Datum staat dus vast! Mijn speeltje is een 40-er, geen baard geen snor geen borsthaar en geen schaamhaar. Hij wordt in camper geblinddoekt en handen omhoog vast gebonden en met of zonder mondstuk gelijk jullie willen! Trefwoorden: slaafje moet leren pijpen, likken, laten mondneuken, spanken, tepels, klaarkomen op gezicht en lichaam! Dit terwijl ik hem vinger en edge. Camper op afgelegen parking omgeving Genk. Wie wilt meedoen? Uiterlijk en leeftijd geen belang wel geil en hygiënisch zijn! Andere suggesties welkom! En die me kennen weten dat dit real is! Kan uitgebreid worden want dit wil ik regelmatig organiseren!  

Di 21/5 deel ik mijn speeltje
Tom 29 jaar Limburg - Koersel
Groot geschapen
Ik ben overwegend hetero, maar heb een fascinatie voor grote piemels. Ik zou graag in contact komen met iemand die écht groot geschapen is om te chatten over hoe het is om zo goed voorzien te zijn. Als het klikt, lijkt het me ook leuk om eens af te spreken zodat ik voor het eerst de grote penis van een andere man kan aanraken. Niet opzoek naar harde seks, maar wederzijds soft is mogelijk. Zelf ben ik 29 jaar, groot en slank gebouwd en groter dan gemiddeld maar niet extreem groot geschapen.  
Twink27 27 jaar Antwerpen - Lille
TOP die voormiddags ontvangt (niet eenmalig)
Hi! Gelieve enkel te reageren voor volgende: Ik zoek een TOP die 's OCHTENDS kan ontvangen, voor VAST contact. Die SAFE is (en weet wat dat inhoud) en langdurige dates wil. Wat krijg je ervoor terug: Ikzelf ben een verzorgde (uitermate hygiënische) sportieve/atletische (bi/bot) jongen 27/190/78/19x5. Ben beetje verlegen, en dus nogal gehoorzaam, met uitstekende conditie (onverzadigbaar?). Ik heb zelf maar beperkte ervaring. Toys zijn dus zeker welkom om te starten, maar eens vertrokken mag je zeker 2uur door (of langer ;D). Mijn genot is ondergeschikt, ik ben een pleaser en haal meer uit het jouwe :p. Ik kan vaak wel elke week (soms meermaals per week), af en toe lukken sommige weken niet qua werkuren. JIJ: Leeftijd geen belang, LANGDURIG (of meermaals) kunnen des te meer (2 tops mogen dus ook altijd reageren voor samen of afgewisseld gebruik). HYGIËNISCH. Ontvangst 'S OCHTENDS. Enkel voor MEERMAALS contact. GEEN alles-daters (idealiter tracht ik liefst alleen aan jou node  

TOP die voormiddags ontvangt (niet eenmalig)
Tom 26 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Ochtendseks
Sekslustigen in de buurt van Hoogstraten die een onervaren, bottom behaarde bi van 27 kunnen ontvangen en willen begeleiden in zijn seksualiteitsbeleving (VOOR NU)? Sta voor heel veel open.  
Bottomboy 30 31 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Wie trok zich af in thermae Grimbergen in stoombas
Welke oudere gezette man masturbeerde zich in het stoombad van de Thermae Grimbergen rond 21.30u woensdag 15 mei? Het was zo vernederend voor mij dat het heerlijk werd en jouw dikke lul in mond en kont wou steken. Helaas kwam er net volk binnen en nadien vertrok je terug. Je mag me steeds contacteren dan zuig ik wel wel klaar. Ben zelf de jonge kerel.  
Jelle 22 jaar Antwerpen - Essen
Zoekende naar cardate
Hey ik ben een jonge man van 22 en zoek een cardate voor nu ik pijpje tot het einden en wie weet wat je nog mag doen x  
Zoekters 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoekt oude man
Ben 29 zoek oude man zijn lul masseren in de donkere kamer tot dat klaar komen ik kan niet ontvangen  
Kusser 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Welke (jonge) kerel kan goed kussen?
Hey! Ik heb de laatste maanden enkele dates gehad en daarbij viel me op hoe weinig kerels/mannen echt lekker kunnen kussen. Ofwel heb je een betonmolen in je mond, ofwel is volledig je gezicht nat. :-) Ik vroeg me af of er hier kerels waren (vanaf 20 tot max mijn leeftijd) die wel deftig passioneel kunnen kussen. Het hoeft uiteraard niet bij kussen alleen te blijven natuurlijk. Ik ben een single bi, top ingesteld. Ik kan in alle rust en discretie ontvangen en heb respect voor ieders grenzen. Hopende dat er zich een leuke kerel aanbied. :-) Mijn verdere stats zijn 182 cm voor 89 kg. Tot binnenkort?  
Bi slet 48 jaar Antwerpen - Stabroek
Bi pijp festijn 22 mei b1 cinema Putte
Hoi. Deze bi pijper wilt komende woensdagmiddag een pijp festijn organiserene in sexcinema B1 in Putte (grensdorpje bij Stabroek) vanaf 14uur ben ik daar en hoop op meerdere mannen om elkaar te legen in de filmzaal. Trefwoorden...pikken tentoonstelling. .dus in slip of naakt rondlopen...pijpers en sikkers welkom om de zakken te legen. Ik ben er zowiezo om anderen te doen genieten. Ook travestieten bijzonder welkom. Er is een gyn. Stoel...wie neemt er plaats. Graag gemeende reacties. .ook van koppels met bisluts. ik hou jullie op de hoogte. Gemeend!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10