Zoeken naar 02*

Uw zoekactie voor 02* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

J... 51 jaar Antwerpen - Willebroek
Speld in hooiberg
Bischierig die soms graag eens een andere paal ziet dan de mijne (laatste keer ergens in 2021). Wil die graag aanraken en rukken, later mss pijpen (kan allemaal wederzijds). Jij liefst ook onervaren. Ben 52, meet 1,77m, weeg 77kg (buikje incl.) en heb 13x4cm. Verder onbehaard lichaam en intiem getrimd/geschoren. Kan niet ontvangen. Graag bij jou thuis of ergens (kost gedeelde) kamer in de buurt (Boom, Wilrijk, Rumst). GFB Alles super discreet en 200% hygiënisch wegens in hetero relatie. Kussen of andere typische gaydingen zijn niet aan mij besteed. Massage (krijgen) is een goede ijsbreker. Hier eerder top naar mijn gevoel Graag stats vermelden en liefst ook onbehaard lichaam  
Bottom slut 28 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Fuckbuddy gezocht zowel oud als jong welkom
Beste ik een bottom 28 jaar 1m78 en 92kg chubby dus en Klein piemeltje zoek een fuckbuddy of fun met iemand relax en chill iemand dat zowel passioneel een bottom jongetje kan neuken als ook hard en medogenloos. Graag een reactie met beetje info en wie weet worden we wel heel goei vrienden xxx No nonsense enkel mannen die echt willen neuken  

Fuckbuddy gezocht zowel oud als jong welkom
Jongeman 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Klasse jongeman! Op zoek naar een rijper bi maatje voor fun.
Hallo, ik ben een stijlvolle jongeman van 28 1.75 66kg die graag geniet van het leven en daarbuiten wil ik iemand leren kennen waar een klik is tussen ons. Ik ben op zoek naar een rijpere zakenman die ook zelfstandig is als ik. Ik ben voor veel te vinden als de klik er is. Dus veel kan niks moet maar daarbuiten zoek ik echt iemand om samen leuke momenten te bevelen, zoals , samen op reis gaan samen bi trio’s met vrouwen, samen met ons tweetjes leuke geile dingen doen ook weekendjes weg gaan samen op reis gaan en zo voort! Enkel bi mannen die verzorgd zijn en zelfstandig zijn tussen de leeftijd van 55 e 64. Graag reageren met een gewone foto en jou stats aub. Voor de juiste klik is de afstand geen probleem.  
Harald 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onderdanig botje 28j, zoekt dom-top
Ik ben jongeman, 1.98m, 80kg,28j slank/atletisch. Op zoek naar dominante top man die mij 18, 19 of 20 mei overdag wil gebruiken. Condoom rond je pik en al mijn gaatjes zijn van jou. Ik ben echt een sletje, word graag gebruikt. Een soort verkrachtingsspel met respect en een stopwoord ben ik zeker ook voor te vinden. Ook aan uw lul zuigen terwijl je dieper en dieper in mijn keeltje komt kan ook Ik ben hygiënisch, gespoeld en geschoren. Geil als je mij ook wil vastbinden/blinddoeken maar geen must. Ik hoor het zeer graag, ben erg geil en heb veel goesting.  

Onderdanig botje 28j, zoekt dom-top
Piet 64 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Senior zoekt senior
Ben een 64j hetero in relatie maar heb wel degelijk een bi-kantje weliswaar met weinig ervaring. Lang geleden wel eens 'n trekdate gehad. Zoek nu een ook oudere man om eens af te spreken en elkaar te verwennen. Elkaar eens lekker aftrekken lijkt me leuk maar bij een échte klik sta ik open voor regelmatig en wil ik elkaar afzuigen bespreekbaar maken. Eerlijkh en openheid zijn voor mij het belangrijkst. Ik reageer dan ook enkel op een duidelijk profiel met status en je ervaringen met man. Ook belangrijk: je bent onbesneden, je bent niet intiem geschoren en je hebt een dikke penis. Een oudere man die voldoet aan dit alles en eerlijk en begripvol is zal ik met respect beoordelen wat een leuke, warme en genietvolle softseksrelatie om regelm af te spreken zéker ten goede komt. Bij een échte klik wil ik graag gretig afzuigen en afgezogen worden. Eventueel klaarkomen in mondje, zaad op tongetje laten zien en uit mondje laten vloeien.  

Senior zoekt senior
Biman 55 jaar Antwerpen - Rumst
Biman
Jij kijkt naar een privé filmpje van mijn vrouw terwijl inmeten je pik speel . Bij U , outdoor of cardate .  
Danny 48 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Bis schierig onervaren
Langs deze weg zoek ik jonge bi gast van 25 tot maximaal 45 om samen te verkennen en te ontdekken op zachte en met respect te manier ikzelf 1,78 75kg 15x4 kan zelf niet ontvangen en van regio zottegem en omstreken reageer met looks stats en foto  
Frits 48 jaar Antwerpen - Mol
Klein dun besneden piemeltje zoekt
Hoi, ben opzoek naar een eerlijk jonge (-27) slanke gast die mijn klein dun besneden piemeltje wil komen pijpen. Liefst op regelmatige basis. Als je wil, wil ik je ook wel eens proberen te neuken. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf wat je wil doen en gewone foto heeft voorrang.  

Klein dun besneden piemeltje zoekt
gisteren
JOSEPH 72 jaar Luik - Herve
Zoek met de nodige tijd een 70 plusser bott. goed voorzien die ontvangt
Ongebonden man Top groot en dik geschapen + besneden zoekt héél rustig een 70 plusser bottom goed voorzien die ontvangt. Jongeren en gehuwden zich te onthouden.  
gisteren
Vanavond 28 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Voor vanavond
Hey zin om deze avond in Ninove om je te laten vingeren, rimmen, neuken,.. Veel is mogelijk maar hygiëne vereist. Anoniem in donkere kamer mogelijk. 175/28/80 Max 30j aub.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10