Zoeken naar bel*

Uw zoekactie voor bel* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Driver 39 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Conciërge, bewaker, parkeerwachter ...
Vorig jaar was ik op date in een parkeergarage en heb ik samen met een parkeerwachter een geile date beleefd. Wie kan me deze ervaring opnieuw laten beleven? Eventueel ook een bewaker in een shopping centrum of winkel, of iets in die aard?  
Anoniem 43 jaar Antwerpen - Lier
Seksdate
Iemand zin in een potje seks? Laat me weten hoe jij het ziet en wie weet beleven we straks een lekker geil moment! Kan tot 15u ontvangen en verplaatsen maar alleen in Lier! Discrtie en hyhiene vereist en geboden. 176/70/12.  
koen 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
softdate
wie wil zich voor mij komen afrukken? leeftijd geen belang, ik kijk toe of help een handje. bi & slank 178/72  
Pat 50 jaar Antwerpen - Merksem
Op de baan rond Antwerpen...
Waar mag ik een tussenstop doen ? Wie heeft er een frisse zaadpaal voor mij ? 50/177/82 18*5.. hygiëne belangrijk...  

Op de baan rond Antwerpen...
John 40 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Zoek versa
Hey ik 40 73kg 1.75m 17*5 zoek een slanke niet te behaarde man tot 45 die versa is of koppel waarvan 1 top is om mij de ervaring te leren van mannen sex. Ik kan NIET ONTVANGEN. penis lengte min 16cm meerdere keren klaarkomen kan. Stuur je asl naar me en wat woordje uitleg gespoeld zijn is belangrijk en discreet en elkaar met respect behandelen.  

Zoek versa
Patiënt 59 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Patiënt op zoek naar een dokter
Deze patiënt van bijna 60 is op zoek naar een dokter die mij kan ontvangen in zijn praktijk voor een grondige keuring, waar de aandacht gaat naar lul, ballen en het anaale gaat. Ik ben een verzorgde man, 1.88/95/16 weinig tot geen lichaamsbeharing en intiem glad De (nep)dokter is verzorgd en kan ontvangen in of rond Zemst, is slank tot normaal gebouwd en heeft een wat perverse of kinky kronkel. Veel kan maar niets moet, Zolang we er beide maar plezier aan beleven, een meermaalse consultatie is mogelijk.  

Patiënt op zoek naar een dokter
Davy 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Morgenochtend mond en kont beschikbaar in het gentse
Morgenochtend breng ik iemand nr gent en rond 8u ben ik vrij en zou het leuk vinden indien er een leuke man mij kan ontvangen voor een ongedwongen sexdate. Wat kan er .... bijna alles heb een strak kontje en een pijpmondje waarin je mag klaarkomen . Mijn stats 50 j m 88 85vkg 17 x4.5 cm . Graag discreet kunnen ontvangen regio gent. Heb glijmiddel en indien nodig poppers . Hygiene vind ik belangrijk , ik ben soa vrij en wil het zo houden. Mijn kontje zal gespoeld zijn . Hopelijk tot morgen  
pijperke 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
wie heeft zin ? GEEN FAKE AUB!!! ben benieuwd
Waar zijn die groot geschapen mannen die nu leeg willen? Ik ben onderdanige pijpslet,ik ga naakt op de knieën zitten ,jij staat voor mij en ik ruk en pijp tot je spuit...... heftige spuiters ook welkom, leeftijd geen belang.....mag ook 2 of meerdere zijn ...laat voorstel maar horen  
Driver 39 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Conciërge, technieker, parkeerwachter
Vorig jaar was ik op date in een parkeergarage en heb ik samen met een parkeerwachter een geile date beleefd. Wie kan me deze ervaring opnieuw laten beleven? Eventueel ook een bewaker in een shopping centrum of winkel.  
Bischierig 62 jaar Antwerpen - Ekeren 0472086641
Ik zoek behaarde senior
Welke behaarde senior wil mij inwijden in de mannenliefde? Ik ben bischierig 1m80 86kg 14cm en wil het graag met jou proberen. Als hoogtepunt mag je graag mijn nauw maagdelijk kontje vingeren en dan neuken . Ik kan actueel niet ontvangen. NIET BELLEN, enkel mail of SMS.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10