Zoeken naar bel*

Uw zoekactie voor bel* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Incognito 38 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Cdtje vrouwelijkeman afspraakje
Hallo ik zoek contact met lingerie drager crossdres (leeftijd geen belang) voor afspraakjes in tienen bij mij of bij jou.ik ben 38 mannelijke man. Fotos na mail  
Hugo 54 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Wie verwent me van kop tot teen
Hoi, ik heb echt nood aan een totale verwenbeurt. Ik kleed me uit, verfris me en leg me op m’n buik. Je streelt en masseert me van m’n tenen tot m’n hoofd en overal ertussen. Hetzelfde nadat ik me heb omgedraaid. Ik wil dus een uitgebreide verwenbeurt, ik blijf passief. Hygiëne en discretie super belangrijk. Kan enkel verplaatsen.  

Wie verwent me van kop tot teen
chris 69 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Heb je zin in een heerlijke pijpbeurt?
Morgen namiddag, 30 april, ben ik in de buurt van Ninove. Heb he zin om eens lekker leeggezogen te worden, reageer dan op deze advertentie... Leeftijd enz... niet belangrijk! Zelf ben ik 69, 1.85m voor 78 kg en niet zwaar gebouwd...  
Bi man 45 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Lekkere date
Ik ben 45 jarige verzorgde bi man m77 88 kg 17*5. Wie heeft er ook zin in lekkere ontspannende seksdate? Ik ben versa, bij klik kan er veel,niets moet! Ik kan ontvangen en verplaatsen, hygiëne en discretie zeer belangrijk! Bij interesse stuur uw stats en wat je zou willen doen!  
Naakte bibottom 39 jaar Limburg - Koersel
Opdracht van mijn Meester: naakt bij geklede onbekenden
Dag allemaal, Mijn Meester heeft me volgende opdracht gegeven die ik tot een goed einde moet brengen: * poseer met geklede mannen, jij bent helemaal naakt * jouw kleine lul moet zichtbaar zijn op elke foto * iedereen mag anoniem op de foto * iedereen mag je betasten en gebruiken als lustslet zoals ze zelf willen. jij hebt niets te zeggen * foto waarbij je volledig onder het sperma hangt (van anderen of jezelf) zorgt voor een bonus * foto met een geklede dame of koppel (m/m of v/m) tellen dubbel * je hebt tot eind mei om er 10 te vinden over heel België Bij deze zoek ik, onderdanige normaal gebouwde man die mij naakt kunnen ontvangen. Is tem eind mei dus we kunnen alvast afspraken maken. Geen fotojagers aub, ik kom wel degelijk naakt langs, voor U staan. (Voorbeeldfoto vh internet in bijlage)  

Opdracht van mijn Meester: naakt bij geklede onbekenden
jelle 35 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
trio
hallo , ik fantaseer al super lang om eens een mmv trio te hebben . lijkt me enorm geil om dit eens mee te maken.we zoeken een escorte of dame van plezier en hebben een geile middag samen . eventueel spreken we eerst een zo af om elkaar al wat te ontdekken... ik ben 180 90 15cm beartype. indien interesse gelieve een deftig antwoord te sturen met hoe je eruit ziet en hoe je deze trio zelf zou zien. welk type dame , hoe zie je het mm in trio ... , eventueel geil scenario ... ik wil dit heel graag en wil ook echt deftig afspreken dus zien zitten om even over en weer te mailen . alvast geile groetjes en wie weet beleven we samen Geile middag binnenkort.  
Tom 29 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Slanke jongen zoekt gespierde man
Ik zit met de fantasie om eens een soft date te beleven met een heel gespierde man. Zelf ben ik groot en slank, maar helemaal niet gespierd. Ik ben 29 jaar en heb nog niet veel ervaring met mannen. Vooral op zoek naar soft, maar wat we precies doen kan onderling nog afgesproken worden. Bij voorkeur zoek ik iemand die kan ontvangen in/rond Leuven of in de buurt van de E314 tussen Leuven en Limburg. Ik kijk uit naar reacties met wat uitleg over jezelf en een foto. Hopelijk tot snel!  
BartV 30 jaar Antwerpen - Vosselaar
Eerste clubervaring
Ik (bottom, 30j, 1m71, 71kg) zoek een club in de buurt waar ik omringd kan zijn door geile mannen met veel zin! Een club waar ik lekker kan tongen en waar ik meerdere mannen lekker kan pijpen tot ze mijn gezichtje onderspuiten! Waar in de buurt kan ik dit beleven en welke meester met ervaring kan me eventueel begeleiden de 1e keer?  
Verwenner 39 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Welke geile student mag ik klaarpijpen?
Ik ben op zoek naar een slanke bi of hetero jongeman tot max 35j die zich wil laten pijpen. Ik verwacht niks in de plaats en kan ontvangen te Leuven. Anoniem kan ook. Discretie is belangrijk.  
Friend 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek
Ik ben op zoek naar een jongen/man tussen de 30 en 45 jaar oud die bereid zijn om tijd te investeren in het leren kennen van iemand alvorens direct af te spreken. Ik hoop een persoon te vinden waarmee er zowel fysiek als mentaal een klik is, zodat we een vertrouwensband kunnen opbouwen en meer met elkaar kunnen delen. Netheid, respect en vertrouwen zijn vanzelfsprekend belangrijk. Niet rokers, geen baard, normaal gebouwd. ( er zijn hier veel advertenties die niet reageren op reacties….de essentie van communicatie )  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10