Zoeken naar bel*

Uw zoekactie voor bel* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dirk 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vannamiddag tss 14u en 17u Gent Ciné Dampoort Playtime
Deze namiddag tussen 14u en 17u in Ciné Dampoort klein zaaltje: spelen, rukken, frotten, pijpen en cumming met glad, stevig, dik, hygiënisch, speelgoed van 16x5 cm. Hoemeer dicks hoe beter: Jij: minimum 15x4 cm, fris, clean speelgoed, laat iets weten. Leeftijd geen belang.  

Vannamiddag tss 14u en 17u Gent Ciné Dampoort Playtime
Jean 63 jaar Limburg - Genk
Di 21/5 deel ik mijn speeltje , nog 2 mannen gezocht!
Datum staat dus vast! Mijn speeltje is een 40-er, geen baard geen snor geen borsthaar en geen schaamhaar. Hij wordt in camper geblinddoekt en handen omhoog vast gebonden en met of zonder mondstuk gelijk jullie willen! Trefwoorden: slaafje moet leren pijpen, likken, laten mondneuken, spanken, tepels, klaarkomen op gezicht en lichaam! Dit terwijl ik hem vinger en edge. Camper op afgelegen parking omgeving Genk. Wie wilt meedoen? Uiterlijk en leeftijd geen belang wel geil en hygiënisch zijn! Andere suggesties welkom! En die me kennen weten dat dit real is! Kan uitgebreid worden want dit wil ik regelmatig organiseren!  

Di 21/5 deel ik mijn speeltje , nog 2 mannen gezocht!
Slet 36 jaar Antwerpen - Ravels
Slet zoekt zaad
Wie wil er omgeving Ravels/Turnhout heerlijk gepijpt worden? Je stuurt me je adres door, je zit klaar in een donkere kamer, ik trek je broek naar beneden en pijp je volledig leeg tot de laatste druppel. Klaarkomen graag op mijn gezicht. Nadien vertrek ik terug. Leeftijd en uiterlijk geen belang, enkel een mooie, lekkere lul die proper gewassen is.  
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
Jonge kerel 24 jaar Antwerpen - Berchem
T'herenhuis
Hey, ik ben binnenkort single en kan dan eindelijk mijn goesting doen. Ik ben 1 keer gaan piepen wat er daar in het herenhuis te beleven valt en het sprak me wel aan al die geile mannen bijeen. Ik zoek iemand rond mijn leeftijd (24) om samen met mij daar naartoe te gaan, ik zoek iemand die met mij die oudere mannen verwent en ook versa/bottom is. Als je daar ervaring hebt mag je ook sturen om te laten weten welke dag er meer jong volk is.  

T'herenhuis
Belletv 53 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Sex in panty onbehaard
Welke gladde boy wil ook sex in panty of glanspanty lingerie? Foto is reale. Ook reageren met complete foto . Anders geen reactie. Ik 53 185 98 20x4  

Sex in panty  onbehaard
biexp 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
eerste bi ervaring
hey! geile bottom bi hier die graag eens een eerste ervaring wil hebben met een andere man, zou graag eens willen pijpen en geneukt worden, jong en oud, alles mag, met 1,2,3,... mag zeker ook:) ikzelf ben blond belg 27j 193 15x5 mollig, als je vragen hebt of geile voorstellen, stuur ze dan maar door !  

eerste bi ervaring
gisteren
paul 64 jaar Antwerpen - Turnhout
nog steeds op zoek
Langs deze weg ben ik op zoek naar een leuke man uit Turnhout of directe omgeving . Een vaste vriend om regelmatig mee af te spreken en iets moois in alle discretie op te bouwen. Liefst ook iemand die vrijgezel is net als ik. Samen seks beleven waarin alles kan en bespreekbaar is en zonder meer in alle discretie, hygiëne en vooral privacy. Leeftijd speelt voor mij minder een rol. Zelf ben ik 64 j. en heel verzorgd. Hygiëne en discretie en ook respect voor elkaar is belangrijk. Ik woon in Turnhout en kan me altijd vrijmaken. Stel je uitgebreid voor met wat je wil en wat niet kan.Op een korte repliek of bij geen interesse zal ik niet antwoorden.  
aaron 44 jaar Antwerpen - Zoersel
bi ruk
Ben er nog niet uit of ik he, ho of bi ben. Ik zie in ieder geval nog graag plaatjes van blote (bekende) vrouwen. Iemand die met mij hierop wil rukken, zou leuk zijn om te vinden. Leeftijd of uiterlijk spelen voor mij geen rol (shemale of transgender welkom). Ik heb zeer beperkte ervaring met m. Wel wat, maar niet veel dus :-) Oh ja, ook belangrijk: ik kan niet ontvangen. Dus graag enkel contact indien je (outdoor) plaats kent waar daten kan. En mss als laatste, in een 'gay' bui noem ik je graag 'schat' of 'lieverd'. Weet niet waarom ik dat doe, maar ben dus ook zeker geen stoere macho hetero die enkel experimenteert loool.  

bi ruk
gisteren
Samuel 35 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Lang geleden en nog eens zin
Een jaar of twee paar keer afgesproken met openminded gast, maar hij heeft relatie nu. Wil wel nog eens beleven wat ik toen heb meegemaakt, daarom dit bericht. Wil veel doen en je verwennen of wat er voorgesteld wordt. Respect en netheid staat bovenaan. Wie zin?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10