Zoeken naar avon*

Uw zoekactie voor avon* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

KAN ONTVANGEN 65 jaar West-Vlaanderen - Oostende
ZOEK EEN GEILE VROUW - KOPPEL - FWB - OOSTENDE OF REGIO
ik ben een 65j zeer viriele man van oostende ( gepensioneerde militair ) en zoek via deze weg een GEILE sexviendin, soulmate, fwb enz....of koppel om samen op regelmatige basis en in alle discretie mooie sex te beleven, ouder en volslank zijn geen probleem, als je maar geil bent en initiatief neemt, ik ben voor alles in en sta voor alles open, cuckold, voyeur, lat relatie, huisvriend,uitdagende kledij, geile taal enz...ikzelf ben 1M85, brede schouders en kort haar, geen baard en snor en donkere ogen, en ben zeer verzorgd , ben zelf geen roker en drinker,en ben gesteriliseerd, ik kan discreet ontvangen, op een mooi appartement, in alle discretie, zowel overdag als s'avonds, of in het weekend, voor contact: mail gerust ( telefonisch contact na mail, wegens teveel fakers e.d.) ik respecteer uw privecy, dus enkel mensen die op dezelfde golflengte zitten en ook zoeken, discretie gewaarborgd, doe gerust een voorstel  

ZOEK EEN GEILE VROUW - KOPPEL - FWB - OOSTENDE OF REGIO
Fifty 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar plezier!
Dag iedereen! Ik ben een man van 37 die opzoek naar wat plezier vanavond of de komende avonden… Dit is mijn eerste advertentie hier dus benieuwd wat het oplevert… Ben opzoek naar een vrouw of koppel die me wilt meenemen op avontuur! Heb zelf nog geen ervaring met koppels maar wel razend benieuwd! Leeftijd tussen 25 en 45 jaar ergens, beetje meer mag, beetje minder ook.. Ben zelf 1m76 en weeg tussen de 75 en 80 kilogram. Bruine ogen en donker blonde haren, intiem geschoren en weinig tot geen lichaamsbeharing. Verder een normale 17cm plezier maar wat aan de dikkere kant 😉 Indien interesse gelieve een foto bij te voegen! Benieuwd naar de reacties en tot snel!  

Opzoek naar plezier!
Peter 55 jaar Limburg - HASSELT
Mee naar de sauna ?
mee naar de familie sauna Hezemeer , dit is GEEN erotische sauna maar wel een naakt sauna! U bent mijn gast voor de ganse dag inbegrepen ingang en avondmaal.Vermeld uw GSM nummer zodat ik U telefonisch kan bereiken want ik heb GEEN interesse in mannen.  
Doll fijn 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
fwb gezocht
Hallo, ben een sportieve man die op zoek is naar een leuke dame om een fwb relatie mee aan te gaan. Ben je het alleen zijn beu, zoek je een leuk avontuurtje of kom je thuis iets tekort? Laat maar vlug weten. Ik ben hoofdzakelijk een gever, zal jou maximaal verwennen op de manier dat jij wil of van droomt of fantaseert. Veel is mogelijk en alles is bespreekbaar. Natuurlijk staan discretie, respect en hygiene heel hoog aangeschreven. Kan ontvangen en verplaatsen. Uiterlijk en leeftijd speelt geen rol. Het voornaamste is dat we ons beiden goed voelen bij elkaar.  
Peter 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gebonden man op zoek naar ( liefst gebonden) vrouw
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

gebonden man op zoek naar ( liefst gebonden) vrouw
SPEELKAMERAADJE 56 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
IK DENK NIET ALLEEN MET MIJN ..., HIJ BESTAAT DUS NOG ... :-)
Hoi, als klasse dame schuilt er achter die mooie onschuldige glimlach van jou een wereld van fantasie en verlangen die wachten om ontdekt te worden... Ik zoek die ééne dame (single of met medeweten van) die er voor open staat om met mij op avontuur te gaan, zonder enige vorm van verplichtingen, gewoon pure opwinding en genot, maar steeds met alle respect naar elkaar toe ! Elkaar ontdekken op alle vlakken, hmmmm ... Ik ben niet de man die bij het eerste afspraakje met mijn broek op mijn enkels zal staan, en ik denk niet alleen met mijn ... (hij bestaat dus nog !). Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Ik heb Kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73 en ongeveer 78 kg, sportief, soa vrij en gesteriliseerd. Als je denkt dat er voldoende raakvlakken zijn, geef dan gerust een seintje en we spreken verder af om te zien of de spreekwoordelijke klik er zou zijn !? Fijne dag nog,(jou) Speelkameraadje x  
guy 49 jaar Limburg - Heusden-Zolder
wie heeft verborgen verlangens
Dames , ik zoek nog iemand om deel te nemen aan erotisch avontuur . Wie wil samen club of xcinema bezoeken . Geen verplichtingen , je doet waar je zin in hebt Wie heeft verborgen verlangens ? Contacteer me aub , dan kunnen we er samen op uit. dame van koppel kan eventueel ook .  
Peter 55 jaar Limburg - HASSELT
Sauna Hezemeer
mee naar de familie sauna Hezemeer , dit is GEEN erotische sauna wel een naakt sauna! U bent mijn gast voor de ganse dag inbegrepen ingang en avondmaal.Vermeld uw GSM nummer zodat ik U telefonisch kan bereiken want ik heb GEEN interesse in mannen.  
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
F of G . H cup gezocht
Ik ben een enorme liefhebber van een volslanke vrouw met zware borsten. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat om er te laten aan strelen en aan zuigen.Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds  
Tom 30 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Mijn ultieme fantasie
Dag dames, al enkele jaren is mijn ultieme fantasie om eens een erotisch avontuur te hebben met een rijpere ervaren dame, hoe ouder hoe liever. Sta jij ervoor open om mijn fantasie werkelijkheid te laten worden? Je zal het je zeker niet beklagen. Ikzelf ben een alledaagse blanke man met bruin kort haar, 1m80 en +- 70kg. Hopelijk tot snel, groetjes tom  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10