Zoeken naar zoek

Uw zoekactie voor zoek leverde 48 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

27 dagen
Enjoy life 40 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Fun met vier
Hallo iedereen. Wij koppeltje zijn op zoek naar mensen om ons sexleven te versterken. Hebben slechts s 1 ervaring en het smaakt naar meer. We zijn vanavond vrij. Mvg  
Happy koppel 36 jaar Limburg - Sint-Truiden
Happy koppel op zoek naar nieuw avontuur 😁😊
hoi hoi, Wij zijn een koppeltje van man 42 en vrouw 36 jaar. kort samengevat levensgenieters, losbollig en altijd paraat voor plezier en goed lachen. We zijn op zoek naar een leuk koppel om leuke dingen samen mee te doen maar geen PR. We zouden willen beginnen met een drankje en een babbel en dan van daaruit verder gaan als er een klik is. We kijken uit naar jullie reactie met een fotootje natuurlijk ;-) Leeftijd (30 tot 55)  

Happy koppel op zoek naar nieuw avontuur 😁😊
29 dagen
Koppel Schoten 54 jaar Antwerpen - Schoten
Koppel zoekt koppel voor fwb
Wij zijn een koppel uit Schoten en zijn op zoek naar een koppel uit de omgeving voor een langdurige fwb waarbij het erotische zeker de rode draad is. Hij 58,hetero, zij 54,licht bi, beiden met niveau en normaal gebouwd voor onze leeftijd. We willen dus graag kennis maken met een koppel voor regelmatige contacten waarbij genot met 4 op de eerste plaats komt. We kunnen zelf helaas niet ontvangen, maar wel verplaatsen en ook clubbezoek behoort wat ons betreft tot de mogelijkheden. Als jullie dezelfde interesses hebben, dan hopen we dat jullie contact met ons zullen opnemen.  
nadine&danny 64 jaar Oost-Vlaanderen - Haaltert
koppel gezocht
goeiemorgen we zijn een koppel die al 37 j gehuwd is en swingen ook al wat jaartjes geen filmsterren maar wel eerlijk zijn voor deze avond op zoek naar een date of feestje gaan voor het volledige pakket volle pr in een of verschillende kamers bi mag maar geen verplichting status nadine 59 j en bi 154 gr voor 62 k danny 64 j 179 gr voor 87 k let wel op enkel voor deze avond  

koppel gezocht
30 dagen
w-a 54 jaar West-Vlaanderen - De Panne
Dit weekend
Wij koppel 53j zijn op zoek naar een ander leuk koppel voor een leuke sexuele avond. Kunnen niet ontvangen. Vr is 1.62,58kg en kleine bcup . Welk koppel geeft zin om eens af te spreken. Geen mannen gezocht. Regio de panne -diksmuide-vleteren.  
30 dagen
koppel 63 jaar Henegouwen - Frasnes-les-Anvaing
plezier met 4
Hallo, We zijn op zoek naar de persoon van 60j met zijn nanny van 80j. Graag contact opnemen met ons voor verdere afspraak; We zijn je gegevens kwijtgeraakt. Mvg, Koppel  
30 dagen
Wij 39 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Op zoek naar tof koppel doeners voor vanavond
Voor vanavond zijn we op zoek naar een tof koppel voor full pr. Liefst echte doeners en geen praters. Pr in dezelfde ruimte geniet onze voorkeur. Wijzelf zijn 38 (m) en 34 (v) en hebben een normale lichaamsbouw. Respect, hygiëne en discretie zijn enorm belangrijk. Graag enkel reageren met foto en indien jullie vanavond vrij zijn. Hopelijk tot hoors.  
30 dagen
Jong koppel A&L 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jong koppel op zoek naar spanning!
Hey jullie! Wij zijn een jong koppel van 20 en 24, met enorme lust in bed! Zelf hebben we nog niet extreem veel ervaring, maar zijn graag op zoek naar een ander koppel twintigers/dertigers. Voor ons kan van alles, gaande van heel soft tot wie weet waar ;) Belangrijk voor ons is goede klik op voorhand, erna zien we wel wat ervan komt :) Aarzel niet te sturen, foto is altijd plus!  
  1   2   3   4   5