Zoeken naar zoek

Uw zoekactie voor zoek leverde 48 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Gwenstie 36 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Koppel op zoek naar nieuwe vrienden om samen avonturen mee te beleven
hoi hoi, Wij zijn een koppeltje van man 42 normaal gebouwd en vrouw 36 jaar curvy maar zelfzeker 😝kort samengevat levensgenieters, losbollig en altijd paraat voor plezier en goed lachen. We zijn op zoek naar een leuk koppel om leuke dingen samen mee te doen maar geen PR. We zouden willen beginnen met een drankje en een babbel en dan van daaruit verder gaan als er een klik is. We kijken uit naar jullie reactie met een fotootje natuurlijk ;-) Leeftijd (30 tot 55)  

Koppel op zoek naar nieuwe vrienden om samen avonturen mee te beleven
22 dagen
bob 57 jaar Limburg - Overpelt
koppel gezocht voor vanavond of morgen
Hoi, wij zijn een koppel 57j(zij bi, maar is geen must) en we zijn op zoek naar een lief en respectvol koppel om mee af te spreken voor een fijne date. indien interesse om spelletjes te spelen met een erorisch einde is dit mooi mee genomen.FAKERS; wij vragen telefonisch vrouw/ vrouw contact.  
22 dagen
jsm 66 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
ONVERWACHT VRIJ EN VEEL ZIN
onze date voor deze namiddag heeft afgezegd. We zijn 65+ geil slank koppel en op zoek naar een koppel om lekker te stoeien. We zijn doeners en staan voor veel open.  
23 dagen
Wijsamen 54 jaar Limburg - Genk
Zoeken koppel voor zaterdagavond om 21h te kameren in Genk
Wij zijn een gelegenheidsstel van 51 en 58 jaar We zijn beginnend stel dat op zoek is naar koppel om samen met 4 plezier te hebben. Samen op kamer en niet apart. Bij klik zijn we beide open minded zolang het met respect gebeurt kan er veel. Weten wat wij willen. Discretie en respect en hygiëne vinden wij belangrijk. Groetjes van ons  
23 dagen
Koppel 42 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Koppel zoekt fun
Hey, koppel rond de 40 jaar zoek koppel voor plezier met 4. Wij zijn koppel normaal gebouwd en verzorgd. Wij kunnen enkel verplaatsen. Welk koppel doet er ons voorstel...  
trendy & humor 47 jaar Limburg - HASSELT
mooi vast bevriend koppel voor bubbels & discrete sex
Wij zijn 23jaar samen en nog steeds verliefd op elkaar. Beiden zien we er volgens de buitenwereld "meer dan goed" uit, ook al voelt dit wat vreemd om dit hier neer te schrijven. We zijn ondernemers, hoogopgeleid, normaal BMI en hebben een goed gevuld sociaal leven. Op seksueel vlak zijn we steeds open en eerlijk , bijgevolg zijn we ook heel excited om er een lief koppel aan toe te voegen. Bij voorkeur zoeken we een koppel waarvan de vrouw ook interesse heeft in vrouwen. We hebben al wat ervaring, maar het is ook niet onze intentie van koppel tot koppel te hoppen. We gaan voor een true connection: zowel op uiterlijk als op persoonlijk vlak. Dit wil absoluut niet zeggen dat we geremd zijn: we zijn eerder op zoek naar een juiste match voor alle partijen. . Het leukste lijkt ons een klik met een koppel waar we vervolgens vaker de grenzen mee kunnen verkennen. Eerste afspraak meet& greet & bubbels onder 100% discretie. Bij een spontane klik maken we het snel gezellig. M  

mooi vast bevriend koppel voor bubbels & discrete sex
Jong slank koppe 34 jaar Limburg - HASSELT
Op zoek naar leuke koppels voor full pr
Jong slank koppeltje van 37m en 31v is op zoek naar een leuk koppel. Wij zijn doeners en verlangen naar full pr indien er een goede klik is. Reacties met een foto krijgen uiteraard voorrang.  

Op zoek naar leuke koppels voor full pr
26 dagen
Christel en Dan 65 jaar Antwerpen - Kontich
Koppel op zoek bi koppel
Hallo tof koppel 65 en 62 vr bi zouden graag in kontakt komen met stel rond dezelfde leeftijd. Alles kan niets moet. Houden van wandelen,fietsen lekker uit eten en leuk terrasje en is op stap gaan.  
27 dagen
V&A 39 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Leuk koppel gezocht
Hallo, wij zijn een koppel van v (39) en m (51). Wij zijn op zoek naar een leuk koppel om onze erotische horizonten te verleggen. Als de klik er is, staan we open voor veel. We zijn zelf slank, sportief en niet-rokers. Herkennen jullie je hierin, stuur dan graag een berichtje met foto. Hopelijk kunnen we elkaar dan snel ontmoeten.  
27 dagen
Samen plezier 55 jaar Limburg - HASSELT
Samen plezier met 4
Wij zijn een gelegenheidsstel van vrouw 61/165/70 en man 53/183/89 We zijn beginnend stel dat op zoek is naar koppel om samen met 4 plezier te hebben. Samen op kamer en niet apart. Bij klik zijn we beide open minded zolang het met respect gebeurt kan er veel. We houden niet van weken chatten. Weten wat wij willen. Wij kunnen nooit ontvangen maar door de week verplaatsen. Discretie en respect en hygiëne vinden wij belangrijk. Kunnen jullie iets vinden in onze advertentie laat ons gerust iets weten. Groetjes van ons  
  1   2   3   4   5