Zoeken naar wederzijds

Uw zoekactie voor wederzijds leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dirk 48 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Bischierig wederzijds pijpen
Hey, ik zoek iemand om te pijpen en me te laten pijpen, ook eens zaad te proeven. Mijn stats zijn 95/175/14 niet veel ervaring, gevoelige kont....foto bij reactie is pluspunt Groetjes  

Bischierig wederzijds pijpen
Hottie 49 jaar Oost-Vlaanderen - Laarne
Suck and go
Wie zin in pijp/rukdate deze namiddag? Ergens tussen 14u en 16u. Ik trek je af en zuig eraan. Wederzijds kan ook. Niet te veel blabla, gewoon seksen, spuiten en weg. Reactie met stats en wat je wil doen. 49,170,62,15,bi. 100% discreet en proper aub.  
Biman 64 jaar Vlaams-Brabant - Boutersem
Softdate
Wie kan er ontvangen voor deze namiddag vanaf 13u30 voor een gezellig geile date. Liefst oudere man , discreet en de nodige hygiëne . Wederzijds respect en discretie is belangrijk. Ben graag samen naakt, elkaar verwennen.  
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie verwent mijn kontje ?
Wie wil me regelmatig safe gebruiken? Ik word graag gevingerd en geneukt, maar hou ook van wederzijds rukken en pijpen. Ben slank en sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Graag reactie met uitgebreide stats, verwachtingen en anonieme naaktfoto. Zin ?  

Wie verwent mijn kontje ?
Tom 29 jaar Limburg - Koersel
Groot geschapen
Ik ben overwegend hetero, maar heb een fascinatie voor grote piemels. Ik zou graag in contact komen met iemand die écht groot geschapen is om te chatten over hoe het is om zo goed voorzien te zijn. Als het klikt, lijkt het me ook leuk om eens af te spreken zodat ik voor het eerst de grote penis van een andere man kan aanraken. Niet opzoek naar harde seks, maar wederzijds soft is mogelijk. Zelf ben ik 29 jaar, groot en slank gebouwd en groter dan gemiddeld maar niet extreem groot geschapen.  
Patsy 59 jaar Limburg - HASSELT
Patsy zoekt vaste sex vriend.
Ben 60 186 105 bi 15x4 op zoek naar een vaste sex vriend, om bij regelmaat samen te genieten van heerlijke sex. Waarbij alles mag en niets moet. Ben openminded en sta voor heel veel open. Gewoon heerlijk genieten van elkaar. Dit met wederzijds respect en vooral liefdevol. Discretie gevraagd en geboden. Wie hier zichzelf in kan vinden mag me een mail sturen. Ik zal deze met liefde beantwoorden.  

Patsy zoekt vaste sex vriend.
Tobias 28 jaar Limburg - Genk
Nu onderweg
Ik rijd zo dadelijk van genk richting herentals. Iemand zin om gepijot te worden? Kan ook wederzijds. Ik 28 195 95 16x6cm.  
Kristof 51 jaar Antwerpen - Schilde
Droom
Hallo Ik zou graag is een man met een large willen verwennen op de achterbank van mijn geblindeerde wagen op een discrete plaats. Mag uiteraard wederzijds. Hygiënisch en verzorgd graag. Ook zie ik graag je stats en geweer?  

Droom
discreet 44 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek softdate met student / jonge man. elkaar verwennen of ik blijf passief.
Ik zoek een SOFTDATE met een jonge man of student. wederzijds verwennen kan ofwel blijf ik volledig passief. jij < 30 jaar. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan verplaatsen naar jou of ik kan ontvangen in alle rust en discretie. Ik ben 44J 88KG 174 16, niet besneden, zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. soa-vrij (getest), safe. Discretie verzekerd. Anonieme date kan.  
For Fun 51 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
wie in regio en zin naar Fun
Bi verzorgde gast intiem geschoren op zoek naar een pijpsletje of bottom die graag uit de kleren gaat en die ik mag keuren. Ook lingerie hier en hakken. Gewoon wederzijds Fun met hygiëne en respect  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10