Zoeken naar wederzijds

Uw zoekactie voor wederzijds leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sam 35 jaar Antwerpen - Hoboken
Nu nog ?
Iemand nu nog zin om mij te pijpen ? Kan ook wederzijds Ben net fris gewassen en mijn stats zijn 34 182 normaal gebouwd uit hoboken  

Nu nog ?
Stef 30 jaar Limburg - Peer
Dit weekend
Welke nette verzorgde heer wil dit weekend heerlijk genieten? Ikzelf 30j, 1m80, 90kg 18x5 bi versa. Into : wederzijds rukken, wederzijds pijpen, neuken en of geneukt worden. Indien er een klik is kan er indien gewenst ook gekust worden. Jijzelf verzorgd voorkomen en respectvol. Leeftijd is van minder belang. Indien interesse gelieve te reageren met foto en korte beschrijving wat je van een date verwacht. Ikzelf verplaats, discretie geboden.  

Dit weekend
bigenieter 52 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
Bi top met zin nu
Bi top met zin nu ik slanke verzorgde sportieve en volledig glad geschoren bi top wil graag lekker genieten nu van lekkere sexspel ,strelen,likken zuigen,pijpen ,tepels verwennen ,dit wederzijds en als je kontje gespoeld is wil ik dat wel lekker vingeren en daarna goed neuken safe ,dit alles discreet en met respect. Ik 170 64 kg 17x 3.5 en met zin Wie interesse mag ook lekker travje zijn, hoor ik graag snel met wat info en mss foto XXX  

Bi top met zin nu
Ikke 42 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Sexfun
Ben verzorgde niet onknappe biman 180 88 15cm en kaalkopje , zou graag andere man rukken en pijpen , wederzijds en 69 kan ook ! Ik ontvang discreet in Zeebrugge en kan zelf ook verplaatsen . Wie wil dat ook doen 😋🥳 Foto bij Replay en tot straks  
Joke 49 jaar Limburg - Tongeren
Wie nodigt mij uit?
Nog eens proberen... Zo moeilijk toch om tot een volgende stap te komen. Wie heeft er zin om mij te ontvangen en mij als vrouwtje te ontvangen. Ik laat me graag door jou verwennen. Mijn gaatje mag diep en wijd gevuld worden met jouw zalige penis. Ik doe ook actief mee, pijpen, rimmen, zuigen, alles kan. Ik wordt graag geneukt en kan wederzijds. Het enigste wat ik vraag is hygiëne, discreet, safe sex. Geen plas en poep. Vuistneuken kan wel. Indien interesse mag je mij contacteren met foto en een leuke babbel wat je graag zou doen. Geen foto is geen reactie. En reageren met niveau. Niet enkel pijp, neuk woorden... Tot later?  

Wie nodigt mij uit?
joketravje 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
lekker pijpen door travje
wie zin voor vandaag of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

lekker pijpen door travje
Sven 28 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Jongeman geeft zich over, wilt experimenteren nu
Ik ben een jongeman, nu beschikbaar. 28j,slank/sportief,geschoren en normaal gebouwd/hetero. Ik ben nu beschikbaar, jij komt naar mij thuis. 🏡 Ik ben geblinddoekt, wederzijds pijpen en eventueel neuken. Tot 11u Wil jij mijn eerste ervaring geven, jij bent geschoren en leeftijd maakt niet. Reageer met foto.  
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Wie heeft zin ?
Tom 29 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Groot geschapen
Ik ben overwegend hetero, maar heb een fascinatie voor grote piemels. Ik zou graag in contact komen met iemand die écht groot geschapen is om te chatten over hoe het is om zo goed voorzien te zijn. Als het klikt, lijkt het me ook leuk om eens af te spreken zodat ik voor het eerst de grote penis van een andere man kan aanraken. Niet opzoek naar harde seks, maar wederzijds soft is mogelijk. Zelf ben ik 29 jaar, groot en slank gebouwd en groter dan gemiddeld maar niet extreem groot geschapen.  
discreet 44 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek softdate met student / jonge man. elkaar verwennen of ik blijf passief.
Ik zoek een SOFTDATE met een jonge man of student. wederzijds verwennen kan ofwel blijf ik volledig passief. jij < 30 jaar. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan verplaatsen naar jou of ik kan ontvangen in alle rust en discretie. Ik ben 44J 88KG 174 16, niet besneden, zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. soa-vrij (getest), safe. Discretie verzekerd. Anonieme date kan.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10