Zoeken naar vrouw

Uw zoekactie voor vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

16 dagen
doerga 46 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Sub/v zoekt Dominant(e)
Mijn vorige ad heeft/had me een leuk contact gegeven. Omdat we bdsm elk op een andere manier zagen, is het contact gestopt. Ik, vrouw, single, onderdanig, zoek een man eveneens single! heel belangrijk, Dominant. Je staat open voor evt liefdes/lat/Ds relatie. Dat moet natuurlijk groeien. Je kan ontvangen, je hebt ervaring met verschillende bdsm aspecten en je respecteert mijn grenzen en taboes. Denk jij die persoon te zijn? Stuur me een degelijke mail waarin je jezelf voorstelt. Dickpicks en andere wansmakelijke berichten vliegen regelrecht in de prullenbak.  
16 dagen
Onderdanige man 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Wie wil deze man gebruiken
Deze donderdag namiddag, vrijdag voormiddag Ik zou graag willen gebruikt, gekeurd, betast enz willen worden. Moeten dienen voor een Mrs koppel of Mr. De vrouw moeten plezieren, de man pijpen, me vooral laten neuken. Of een man alleen maar dan ben ik vooral bruikbaar. Hopelijk mogelijk is er interesse. Ik wil dienen. Wel alles discreet en respectvol. Regio Turnhout. Wie kan me ontvangen?  
16 dagen
Mr Kurt 46 jaar Oost-Vlaanderen - Knesselare
Welke dame,vrouw of meisje wil op haar kontje krijgen?
Welke dame,vrouw of meisje wil graag op haar kontje krijgen?(Of iets anders...) Uiterlijk en leeftijd zijn niet belangrijk, de mindset wel. Ik ben een ervaren meester en kan uiteraard thuis ontvangen. Alles vooraf bespreekbaar en er is zeer veel materiaal aanwezig.  
17 dagen
KingDom 51 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Slavin of sub-vrouw gezocht
Je hebt het als vrouw moeilijk om je mannetje te staan in deze crazy wereld. Je hebt graag dat iemand je bij de hand neemt en begeleidt bij alles wat je doet? Je krijgt graag advies over de meeste dagelijks kwesties (voeding/kleding/verplaasting/gedrag/...)? Je hebt nood aan een luisterend oor? Ik bied je dit en veel meer op virtuele basis. Dagelijks contact via mail is mogelijk. In ruil voor mijn diensten voer jij zonder morren mijn opdrachten uit. Contact blijft vooral beperkt tot het virtuele, irl-contacten kunnen eerder sporadisch. Mijn privacy is belangrijk, daarom bied ik je evenveel privacy.  
17 dagen
Oni 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0485920640
Speelse kinky vrouw gezocht
Ben op zoek naar een speelse dame die van Kinky houdt op een sensuele manier. Vind het zowel leuk om de dominante als onderdanige rol op te nemen. Als jij ook graag wisselt zou dat super zijn, maar is zeker geen verplichting. Het zou vooral rond lust draaien met af en toe een speelse pets op de poep. Elkaar om beurten eens vastbinden om plagend te verwennen, slaafje voor een dag spelen en opdrachten geven of leuke rollenspelletjes zijn ook mogelijk. Zelfs gewoone kinky seks als gelijke heeft zijn charmes. Alles gebeurt natuurlijk in overleg en met respect voor elkaar. Als grote slanke man, met leuk speelgoed in de broek, zoek ik een slanke of normaal gebouwde vrouw tot 40 jaar. Iets voor jou? Dan kan je mij via mail of WhatsApp sturen.  
17 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN (ONDERDANIGE) VROUW VOOR RELATIE
Ik zoek een onderdanige vrouw 20j-65j voor relatie! Alleen onderdanig in alle erotiek en sex! Niet in de gewone dingen die we doen zoals iets gaan drinken, eten, sporten, reizen! Als er een klik is kan samenwonen! Ik ben die Fakers die mijn advertentie beantwoorden Kotsbeu! Ik wil GEEN FAKERS!  
Jonas 44 jaar Antwerpen - Kasterlee
Welke vrouw wilt deze wens waarmaken. Bestaat ze
Ondanks ik een hetero man ben. Heb ik de fantasie dat ik eens een sletje wil zijn van een sexy vrouw. Wie wilt me eens gebruiken voor haar genot. Wie doet me een haar lingerie aan. Ik wil ook graag eens een plassende vrouw klaar likken. Wie wilt van mij eens een paar uur een sletje maken. Ik weet dit niet makkelijk te vinden is. Wie is er serieus. 2 lesbiche vrouwen die me eens willen gebruiken zijn ook zeer welkom. Leeftijden en afstand maakt niet uit. Hoop er 1 normale Reactie tussen zit. Want ben de grappenmakers en fakers van laatste weken beu  

Welke vrouw wilt deze wens waarmaken. Bestaat ze
17 dagen
Hetesex 54 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Fisting
Zoek iemand, man of vrouw die mij wil fisten eerst wat toys en dan het hand en misschien twee handen. Verder zien we wel wat er kan  
17 dagen
David 52 jaar Antwerpen - Turnhout
Zoek volle of dikke onderdanige vrouw
k zoek discreet contact (ook real) met een volle of dikke onderdanige vrouw Vernedering, fat en bodyshaming, poseren, dresscode, spanking, lichte bondage, plas, oraal, anaal, feeding, foodplay, food stuffing Alles in volledige discretie, kan niet ontvangen wel verplaatsen enkel overdag Ik ben 1,88 99kg donker kort haar 17 x 6 geschoren Heb veel ervaring, jij niet, geen probleem, ik begeleid je en zal je opleiden, respect is een must  
18 dagen
Onderdanige man 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Wil wil me morgenvoormiddag
Hoi, ik zou graag willen gebruikt, gekeurd, betast enz willen worden. Moeten dienen voor een Mrs koppel of Mr. De vrouw moeten plezieren, de man pijpen, me vooral laten neuken. Of een man alleen maar dan ben ik vooral bruikbaar. Hopelijk mogelijk voor morgenvoormiddag. Ik wil dienen. Wel alles discreet en respectvol. Regio Turnhout. Wie kan me ontvangen?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10