Zoeken naar vrouw

Uw zoekactie voor vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

fantasietje 66 jaar West-Vlaanderen - Brugge
zoek gewillig sletje (vrouw)
Zoek gewillig sletje voor regelmatig speelplezier met elkaar. Borsten afbinden, tepelklemmen, kutzuiger, uitgebreid beffen, pijpen en rimmen. Facesitting, plassex, veel meer is mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaar. Kan ontvangen en verplaatsen, geen financiele bedoelingen.  

zoek gewillig sletje (vrouw)
james 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Opzoek naar een dominante dame
Hey, ik ben een jongeman van 29 uit gent. SLank en sportief gebouwd en degelijk geschapen. Ik ben opzoek naar een dominante vrouw die ik mag dienen en die mij wil gebruiken als haar toy. Gebruik mij als likslaaf, dildo, neuk mij met een strap-on, voor plassex... Ik sta voor veel open. Geef maar een seintje als je interesse heb en hopelijk tot snel.  

Opzoek naar een dominante dame
13 dagen
Joh 75 jaar Namen - Doische
niet geprobeerd is steeds mis blijkbaar
Wat ik zoek is blijkbaar een speld in de bekende hooiberg. maar een vrouw die diep in zich voelt dat ze masochisteis , maar ook geeft om het vanille aspect in een vriendschap met mogelijkheden, een TPE relatie, een totaal slavin ook al hou ik niet van het woord slavin, ja kan je zijn als je dit 100% wil, maar je blijft steeds evenwaardig mens. dit voor een langdurige vriendschap met...., een relatie. leeftijd ik heb voorkeuren maar dit zijn maar cijfer tussen 60 en 75 zijn mijn voorkeuren maar jonger kan ook als men het echt meent en wil. Ik bouwjaar 1949 dus 75j voor de info 58kg 157, singel, Dom, uit de Belgische Ardennen. reactie met een degelijk uitleg en foto hoeft niet naakt mag en kan krijgen antwoord  
13 dagen
Rollenspel 44 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Zoek onderdanige man/vrouw/tv voor seksuele avonturen
Ik ben op zoek naar een onderdanige man of vrouw die openstaat voor een discrete en respectvolle seksuele relatie met mij. Jouw uiterlijk of leeftijd is minder belangrijk dan jouw bereidheid om mij te pleasen. In ruil krijg je een respectvolle Heer die jou laat voelen zoals je je graag voelt en daardoor ook hopelijk jou laat genieten terwijl je mij laat genieten. Geen extremiteiten en met duidelijk respect voor de grenzen die jij aangeeft voor ons spel.  
Jochem 45 jaar Antwerpen - Retie
Mijn fantasie. Damess lees eens de adv aub
Ik ben een hetero man. Maar sinds een tijdje word ik opgewonden van lingerie. Mijn fantasie is. Ik wil graag eens het sletje zijn van een mooie vrouw. Welke vrouw doet me haar lingerie aan en gebruikt me dan eens voor haar genot. Ik wil eens geneukt worden met een voorbindpik. Maar ik fantaseer ook erover dat ik een eens een plassende vrouw mag likken. Welke vrouw wilt mij eens gebruiken voor haar genot en maakt van mij een sletje. Bij klik kan zelfs vaker. Welke vrouw wilt dit eens waarmaken voor me. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Wie is er series  

Mijn fantasie. Damess lees eens de adv aub
13 dagen
Jo.d.v 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Verslaafd aan beffen
Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om haar poesje heerlijk te laten klaar beffen met orgasme. Ben echt een zeer goede likker al zeg ik het zelf. Ik ben zeer verzorgd1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds  
13 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN (ONDERDANIGE) VROUW VOOR RELATIE
Zoek een onderdanige vrouw 20j-65j voor een relatie, alleen onderdanig bij erotiek en sex, vrijdenkend zijn op alles! Buiten de gewone dingen die we doen! Als de klik er is kan samenwonen! Ben die fakers die mijn advertentie beantwoorden kotsbeu! Ik wil GEEN FAKERS!  
15 dagen
BDSM_koppel 34 jaar West-Vlaanderen - Anzegem
Vaste speelpartner(s)
Hij is een switch, zij een submissive en occasioneel dominant. Om onze eigen verlangens en spel uit te breiden zoeken wij vaste speelpartner(s) voor 2-wekelijks speelcontact. Koppel / sub vrouw / sub bi-man. Maximum 49 jaar, SOA-vrij, tot 25 minuten rond ons en een eerlijke open communicatie. Je hebt enige basiskennis van BDSM en porno is niet je beeld van wat BDSM voorstelt. Wij bieden een veilige basis om samen met jou/jullie ieders verlangens en kinks te beleven of mee te experimenteren. Zegt dit jou wat? Stuur ons uitgebreid wat jij/jullie zoeken in een speelrelatie zodat we al een klein beeld hebben van je verlangens en of deze een match kunnen zijn met de onze.  
15 dagen
FuckR 48 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
dit weekend neem ik jouw woning over
Dominant, sadist, ervaren, intens, goed voorzien, grote stevige kerel, zoekt een weekendsletje/slavin (v) waar hij voor het weekend (of toch minstens 24u) kan intrekken en de controle over de vrouw en het huis kan overnemen. Single vrouw, er zijn geen kids aanwezig dit weekend; of koppel waarbij de man op de zetel zal slapen en zich ten dienste stelt of zelfs op hotel ofzo gaat. Er zal enorm veel gesekst worden, op alle manieren, urenlang. Minstens 1 overnachting. Een ander weekend kan ook, maar vooral tijdens de oneven weken. Als het ons bevalt is er een optie om dit regelmatig te doen. Geen mannen alleen.  
Jochem 45 jaar Antwerpen - Retie
Mijn fantasie. Dames lees even aub
Ik ben een hetero man. Maar sinds een tijdje merk ik dat ik erg opwinden word van vrouwen lingerie. En heb een fantasie. Welke vrouw wil mij eens haar lingerie aandoen en me behandelen als haar sletje. Keertje rollen omdraaien zeg maar. Ik ben er voor jou genot. Alles is bespreekbaar. Mijn paar wensjes waren eventueel keer een plassende vrouw te mogen klaar likken. Of met een voorbindpik genomen te worden. Als je zelf wensen heb. Alles is bespreekbaar. Welke vrouw wilt dit graag eens doen. Wie lijkt het spannen. Bij klik kan zelfs vaker. Van jong tot oud mag reageren. Afstand speelt geen rol. Wie is er serieus. Ik kijk enorm uit naar de reacties. Had afgelopen weken weer alleen maar fakers Dus wie is real  

Mijn fantasie. Dames lees even aub
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10