Zoeken naar vol*

Uw zoekactie voor vol* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Leon 44 jaar West-Vlaanderen - Bellegem
Oudere dame gezocht
Ik ben een slanke, hoogopgeleide man van 44, 185/70. Ik zoek een oudere dame (liefst 60+) om op vaste basis een seksuele relatie mee uit te bouwen. Zwoele avonden vol drank, eten, en lijfelijk lekkers tot we tegelijk vol en leeg van elkaar zijn.  
anoniem 44 jaar Vlaams-Brabant - Tervuren
gewoon samen genieten. gelegenheidspartner of FWB
Ik wil graag kennismaken met een gelegenheidspartner of FWB. Ik ben een deftige, opgeleide man met niveau. Ik ben zeer verzorgd en zeer hygiënisch. Ik ben 44 jaar 1M75 89kg 16cm. Ik hou van massage, strelen, kussen en van sex. Ik ben niet opdringerig en respecteer jouw space en jouw don'ts. Ik ben single, zonder kinderen. Kan ontvangen in alle rust en privacy en ik kan verplaatsen. Rustig mekaar leren kennen en afspreken op openbare plaats als eerste date. Geen financiële bedoelingen. Geen escortaanbiedingen aub. Jij graag normaal of slank gebouwd, no offence maar geen interesse in volslanke vrouw.  
Man 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Pap relatie; poepe ast past
Knuffelen en strelen. Je hitsige lijf uitkleden. Lekker op je tepels zuigen en je natte kutje likken. Tot je van geilheid mijn broek naar beneden trekt en gulzig op mijn inmiddels stijve pik gaat zuigen. Je tong een spel speelt met mijn eikel. Je komt op mijn gezicht zitten, ik slobber je naar je eerste hoogtepunt. Puffend kom je even bij, spelend met mijn hete pik en nog volle ballen. Je lacht naar me en schuift je natte foef over mijn paarse lul. Beheerst neuk je me, je klit schurend tegen mijn schaambeen. Ondertussen speel ik met je volle tieten en zuig op lekkere tepels. Als je ogen wegdraaien en je spleet begint te kloppen weet ik dat je klaarkomt. Nahijgend laat je je van me afschuiven en gaat op je knieën zitten. Je hete kont de lucht in. “Pak me” zeg je “stop hem erin”. Ik ga achter je zitten en duw me in je soppende preut. Zelf begin je te stoten. Ik geef je een klets op je kont waarna je “ja, nog!” roept. Afspreken? Tot dan elkaar ophitsen en ...  
SWEET 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Knappe vrijgezel zoekt leuke dame voor (ont)spannende afspraakjes
Hallo Dames, ik ben een knappe vrijgezel, oprecht, netjes en discreet en zoek een gelijkgestemde dame om mooi momenten de delen bij wederzijdse klik. Geen fake gedoe of commerciële bedoelingen maar oprechte dame op dezelfde golflengte. Je ben ook vrijgezel of in een relatie die je geen voldoening schenkt en je bent in de mogelijkheid om op regelmatige basis af te spreken voor meer dan sex alleen, een babbel, een knuffel, een etentje? Regio Oost/West Vlaanderen. Even kennis maken?  
Maxim 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannend contact
Ik ben op zoek naar een extra spannende en ondeugende date, hopelijk met een klik voor leuk no strings attached regelmatig contact. Een hele leuke sexvriendin dus waar heel veel kan en niks moet. Leeftijd minder van belang, wel fysieke aantrekkingskracht. Gewoon genieten van elkaar en van de ander te zien genieten in een openminded setting. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige, passionele sex vol vonken, voorspel en afwisseling tot gevolg. Ik ben een intelligente man met deftig voorkomen, single, slank, 188cm, bruin haar, groene ogen, niet roker, intiem geschoren, en heel groot en dik geschapen (22x6cm). Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor, liefst met foto. Wie weet tot snel... -X-  

Spannend contact
pieter 50 jaar Antwerpen - Kontich
Gratis sensuele massage
Hey daar, ben jij een meisje/dame die verlangt naar een heerlijke, sensuele en gratis massage? Ik sta klaar om je wensen te vervullen. Mijn passie ligt in het geven van ontspannende, sensuele massages, van top tot teen. Jouw wensen en genot staan bij mij altijd op de eerste plaats, en ik beloof dat er niets zal gebeuren wat jij niet wilt. Jij houdt ten allen tijde de touwtjes in handen. Ik vind mijn voldoening in het geven van de massages zelf. Het is zalig te voelen hoe jij geniet en hoe jou lichaam zich laat meevoeren onder mijn handen. Lijkt deze opwindende ervaring iets voor jou? Weet je, ik ben vast van plan het beste van mezelf te geven! We delen een moment, waar je nog een hele tijd van zal nagenieten. Aarzel niet om me een berichtje te sturen. Dan voelen we of er een klik is en of we ons comfortabel voelen om af te spreken. Als gebonden "jonge" man van 50 jaar, met een hogere opleiding, hecht ik veel waarde aan een goed gesprek, discretie en hygiene  
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek dame voor spannende boswandeling
Zomer is in aantocht, dus.... Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die zodra het weer het toelaat samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd. Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring (ruimte en respect voor je eigen fantasietjes) . Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Roosdaal en omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Tot snel. Fakers niet welkom.  
Adamo 45 jaar Antwerpen - Berchem
Check?
Huisje, tuintje, boompje? Check. Boeiende, goed betaalde job? Check. Zorgzame echtgenoot? Check. Het gemiddelde van 1,2 kinderen en de daarbij horende hond of kat aan het voeteinde van je bed? Dubbel check. Dan heb je het prima voor mekaar! En toch mis je zo af en toe eens een stevige gemeende knuffel, een berichtje met een complimentje op een weekdag, een mailtje met "ik mis je" op het werk, en laten we meteen eerlijk zijn, een stomende vrijpartij met zowel voor- als naspel, niet noodzakelijk in die volgorde. Check? Laten we er dan samen werk van maken en klinken op een nieuwe vriendschap met een A+++ label. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je lichaam en geest. Check! Ik heb zelf niets met maten, gewichten of leeftijden. Een gesprek en één blik in jouw ogen is voor mij voldoende om te weten of het iets wordt. Mijn afmetingen dan: oud genoeg voor een midlife crisis, slank genoeg om mijn ego mee te torsen en lang genoeg om de dag te plukken.  
Johan 45 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Welke vrouw herkent zich hierin
Je bent een drukke vrouw met een druk leven. Gezin. Werk. Je man heeft het altyd druk. En er is weinig tot bijna nooit sex. Als er al sex is dan is het Max een kwartier. Jij wil meer. Je wilt uren sex tot je moe en voldaan bent. Herken je dit reageer dan. Niemand komt dit te weten. En gaan we samen uren genieten. En erna ga je naar huis alsof er niks gebeurt is. Welke vrouw durft deze stap zetten. Wie is real. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Ik zoek al een tijdje. Ik weet er vrouwen in deze situatie zitten. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers in hier  
Tim 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 36 jaar ongeveer 85kg en één meter 80 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken.  

Afspraakje
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10