Zoeken naar vol*

Uw zoekactie voor vol* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kevin 45 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Samen genieten van elkaar
Dag dames, ik ben een respectvolle, rustige en gelukkige 45-jarige single man. Het enige wat in mijn leven ontbreekt is intimiteit. Ik ben dus op zoek naar iemand waarmee ik op regelmatige basis kan afspreken. Ik hou er enorm van om een dame te plezieren en vind het belangrijk dat we de tijd nemen voor elkaar: een lang en uitgebreid voorspel waar we zorgen dat beide partijen heerlijk verwend worden. Indien het klikt zou het leuk zijn dat we ook samen uitstapjes doen (weekendje weg, welness, citytrip,...)maar indien dit geen optie is dan is dat ook geen probleem. Ik kan mij verplaatsen of bij mij thuis ontvangen of op hotel. Indien ik je interesse gewekt heb hoor ik graag van je terug. Je vind bij mij discretie, respect, hygiëne,... Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontmoeten!  

Samen genieten van elkaar
gisteren
Rik 61 jaar Antwerpen - Turnhout
Op zoek naar een strenge vrouw
Hoi ik zoek een vrouw die met me wil afspreken. Ik moet me dan voor je volledig uitkleden en tonen. U keurt en betast me. Gaat me dan rukken tot ik kom. U mag gekleed blijven als u wens. Andere opdrachten mogen ook. Hopelijk is er interesse. Regio’s Turnhout.  
gisteren
fwb 39 jaar Vlaams-Brabant - Merchtem
Fwb wanted
Hey! Toffe en stijlvolle dertiger hier. Zou graag een toffe dame vinden uit de ruime omgeving om nu en dan even samen stoom af te laten. Een leuke babbel, eens goed lachen maar evenzeer volledig los gaan tussen de laken: graag! Je kan rekenen op mijn discretie en privacy, ik ben zelf verzorgd en sportief, graag ook een match op dat vlak. Verder zijn leeftijd of speciale wensen niet belangrijk, die van jou hoor ik graag per mail bij interesse!  
Jef 36 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Verzorgde man op zoek naar affectie
Hey dames, Ik ben hier op zoek naar een gezellige dame voor een leuk samenzijn. Ik ben een respectvolle en verzorgde man. Hoop hier hetzelfde te vinden. Twijfel niet om mij te contacteren. Uiterlijk en leeftijd zijn niet zo belangrijk. Zolang het maar gezellig en respectvol is.  

Verzorgde man op zoek naar affectie
gisteren
50j man 50 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Oudere dame gezocht
Hallo, Ik ben een zeer verzorgde goed uitziende,vrouwvriendelijke 50j gescheiden man en zoek een liefst oudere dame tussen 60j en 75j. Vroew van koppel mag ook. Ik ben 1m83 voor 88kg. Graag zou ik daten waar de nadruk ligt op u verwennen. Gezellig samen knuffelen,tongzoenen,etentje,TV kijken,ik geef u massage,u oraal verwennen,enz. Zelf kan u alles met mij doen wat u wenst,ik sta voor alles open,doch is dit geen must. Als ik u kan verwennen geniet ik zelf. Dit kan zowel eenmalig als bij juiste klik vast contact. Vrijblijvend eerste ontmoeting. Ik kan mij makkelijk verplaatsen en kan indien gewenst overnachten. Discretie gevraagd en geboden en GEEN FAKE Bij interesse stuur foto (van volledig lichaam) mag uiteraard onherkenbaar en hoeft uiteraard niet naakt (dat ontdekken we wel op de date zelf). Groetjes en hopelijk tot gauw xxx  
gisteren
Geert 52 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Niet onknappe sportieve man zoekt dame.
Voor nu nu vrijdag 17 mei zoek ik dame die een sensuele massage wil ervaren.Dit is niet leeftijds gebonden en voller echt geen probleem.Het is de bedoeling om de dagelijkse sleur eens achterwege te laten ,te genieten en de nodige aandacht/ respect te krijgen.(Regio west Vlaanderen )  
gisteren
Pieter 56 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
Viriele man zoekt volslanke FWB
Goed bewaarde viriele vijftiger houdt van dames met een maatje meer om lekker te verwennen, in de watten te leggen en eindeloos te sexen. Hou je ook van massages? Dan moet je heel zeker het avontuur aangaan!  
Bart 53 jaar Antwerpen - Herentals
Erotische tantra massage in Limburg en Antwerpen
Beleef, voel en geniet met volle teugen van een sensuele tantra massage. Je twijfelt of een tantra massage wel is wat je zoekt? Je voelt je onzeker? Geen probleem, ik bied je de mogelijkheid om tijdens een sensuele massage (waarbij je je slip mag aanhouden) eerst in alle veiligheid te ontdekken hoe het voelt om het middelpunt van alle aandacht te zijn. Lekker wegdromen, ontspannen en helemaal wegzweven dankzij mijn zachte handen. Als al die verwennerij je doet verlangen naar meer, dan laat ik je graag het genot van een erotische tantra massage beleven. Al je gevoelige plekjes (inclusief je intiemste vrouwelijke plekje) verwen ik op een heerlijke wijze. Van kop tot teen zal je lichaam tintelen van hemels genot. Zelfs enkele dagen na de massage zul je nog met veel plezier terugdenken aan de vele, intense hoogtepunten. Nieuwsgierig, en benieuwd om dit ook te beleven? Stuur me een berichtje en je zal een nieuwe wereld ontdekken. Groeten Bart  
Steve 49 jaar Oost-Vlaanderen - Zwalm
Omaatje met niveau en een stout poesje....
Beste, Ik ben slanke sportieve veertiger met niveau en wens graag een stijlvolle zestiger-zeventiger dame te daten om respectvol te genieten van een extraatje. Ik koester reeds lange tijd verlangen naar een dame met ruim wat lentes meer dan mij..... Enig niveau, netheid en discretie aub.  

Omaatje met niveau en een stout poesje....
KAN ONTVANGEN 65 jaar West-Vlaanderen - Oostende 0474114322
ZOEK EEN GEILE VROUW - KOPPEL - FWB - OOSTENDE OF REGIO
ik ben een 65j zeer viriele man van oostende ( gepensioneerde militair ) en zoek via deze weg een GEILE sexviendin, soulmate, fwb enz....of koppel om samen op regelmatige basis en in alle discretie mooie sex te beleven, ouder en volslank zijn geen probleem, als je maar geil bent en initiatief neemt, ik ben voor alles in en sta voor alles open, cuckold, voyeur, lat relatie, huisvriend,uitdagende kledij, geile taal enz...ikzelf ben 1M85, brede schouders en kort haar, geen baard en snor en donkere ogen, en ben zeer verzorgd , ben zelf geen roker en drinker,en ben gesteriliseerd, ik kan discreet ontvangen, op een mooi appartement, in alle discretie, zowel overdag als s'avonds, of in het weekend, voor contact: mail gerust ( telefonisch contact na mail, wegens teveel fakers e.d.) ik respecteer uw privecy, dus enkel mensen die op dezelfde golflengte zitten en ook zoeken, discretie gewaarborgd, doe gerust een voorstel  

ZOEK EEN GEILE VROUW - KOPPEL - FWB - OOSTENDE OF REGIO
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10