Zoeken naar tijd

Uw zoekactie voor tijd leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

21 dagen
JV96 27 jaar Antwerpen - Beerse
Spuit men face vol
Wie heeft er tijd en zin om deze ochtend nog gepijpt te worden en zijn lading over mijn gezicht te spuiten? Als je heerlijk gekomen bent beveel je me om uw sperma in men mond te vegen en me terwijl te rukken. Max 45j, discreet en clean zijn een must. Stuur je stats en een foto en misschien ben je sewwes verlost van je volle ballen ;-)  
21 dagen
Gar 54 jaar Antwerpen - Kontich
Sexmaatje / FWB gezocht
Ik ben 54/181/83, verzorgd, discreet, balls en brains, en helemaal gezond. Ben al heel lang op zoek naar een vast sexmaatje om regelmatig mee te spelen en mss samen nieuwe dingen te ontdekken. Ik hou van tongen, tepelspel, pijpen, rukken en meer met de juiste persoon. Echter geen extreme dingen. Ben je van de buurt, kan je discreet ontvangen en ben je 35+? Dan ben jij misschien degene die ik zoek. Ik kijk alvast uit naar een aantal leuke contacten. Geen payzever of gefake! Dat is tijdverlies!  
Me. 59 jaar Antwerpen - Lier
goed lezen, dan pas reageren
vandaag en heel het weekend vanaf 14 uur..... enkel voor slanke en intiem kale of kort gertimde gasten/mannen je komt binnen en ik voel in je kruis, maak je broek lost en men hand verdwijnt in je slip op zoek naar je lul en ballen. eens ik die gevonden heb trek ik je broek omlaag en ga ik op men knieën en pijp ik je tot het eind met slikken, nadien lik ik je schoon, broek terug aan en je vertrekt. jij blijft de hele tijd passief. zie je dit zitten reageer dan met je volledige stats en duidelijke foto van je stijve en ballen. wie niet reageert zoals gevraagd krijgt ook geen antwoord terug.  

goed lezen, dan pas reageren
22 dagen
..... 25 jaar Limburg - Bocholt
Nu.
Hoi, heb nog eek paar uurtjes vrij en ben opzoek naar iemand uit de buurt om deze tijd mee op te vullen. Bij wie mag ik langskomen voor een lekkere pijpdate. Ben een normaal gebouwde gast (175cm 80kg) met een korte verzorgde baard. Discretie vind ik zeer belangrijk.  
22 dagen
Mich 47 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Vanavond
Eindelijk vanavond nog eens vrij...dus bij mag ik langskomen? Leeftijd niet van belang (ouder heeft wel voorrang)...soft of kinky,maakt niet uit, wel komen wel overeen. Bij klik misschien voor regelmatig. Heb poppers voor de liefhebbers. Gelieve ook te reageren met stats...ikzelf 189cm, 47j, 80kg No fake, da's tijdsverlies... tot straks?  
22 dagen
JOSEPH 72 jaar Luik - Herve
Zoek met de nodige tijd een 70 plusser bott. goed voorzien die ontvangt
Vrije man top dik en groot geschapen en besneden ...zoekt héél rustig een leeftijdsgenoot 70 plusser bottom graag goed voorzien, met- of zonder ervaring die ontvangt, voorkeur: alleenstaande of weduwnaar...afstand wel aanneembaar, jongeren zich te onthouden.  
22 dagen
Johan 70 jaar Antwerpen - Beerse
Op zoek naar leuke vriend
70 j man is reeds enige tijd op zoek naar een leuke man uiterlijk en leeftijd niet belangrijk voor een leuke vriendschap met dat ietsje meer. Kan niet ontvangen maar wel verplaatsen het liefst overdag of 'avonds op weekdagen. Mail me indien interesse Je krijgt altijd antwoord ! Fakers zich onthouden aub  
23 dagen
Tim 38 jaar Antwerpen - Kapellen
Enorme zin!
Ik heb enorm veel zin en zou graag voor de eerste maal anaal genomen worden terwijl je met mijn lul speelt. Is enkel voor nu, ik heb tijd tot 15u. Enkel als je kan ontvangen en niet te groot geschapen. Ben zelf heel verzorgd en discreet. 176/74/16  
24 dagen
Bi-pret 49 jaar Antwerpen - Turnhout
Bi-verzetje?
Ik werk momenteel in Turnhout en ben op zoek naar een leuk tussendoortje... Ben normaal gebouwd, hou van pijpen/gepijpt worden maar ben zeker ook te vinden voor anaalpret... Iemand tijd en zin? Cd of tv mogen zeker ook reageren...  
24 dagen
Marcel 70 jaar Antwerpen - Beerse
Zoek leuke man
70 j man zoekt een leuke man leeftijd, uiterlijk, enz geen bezwaar voor leuke vriendschap en sexrelatie. Kan enkel verplaatsen,maar wel veel tijd steken in deze vriendschap en kan het beste in de voormiddag in de week (niet in het weekend) Mail me indien interesse.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10