Zoeken naar tijd

Uw zoekactie voor tijd leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

kris 56 jaar Limburg - HASSELT
GLADDE GANGBANG BOTTOM om 14 uur
lekkere XXL top en superglad bottomsletje met XXL zoeken een klein aantal echte tops voor kleine gangbang rond 14 uur vandaag. Alles mag en kan. Bottom in voor double fuck, FF. Laat op tijd weten voor 13 uur als je komt en stuur een foto van je gerief bij reactie !  

GLADDE GANGBANG BOTTOM om 14 uur
Thomas 31 jaar Limburg - Peer
Leuke tijd samen? x
Het is me vorig jaar niet gelukt om in mijn eind 20 nog een leuke spannende tijd te beleven. Het is allemaal veel te snel gegaan. Nu moet ik het maar pakken gelijk het komt in mijn 30er jaren. Zijn er mensen die een leuk voorstel hebben? Sta voor alles open en zeer hygiënisch en discreet. Fun staat bij mij vanboven, zonder verplichtingen. Op plezier/liefde staat voor mij geen leeftijd/kleur en gewicht. Eenmalig, meerder keren, alles is open. Stuur me evt een leuk berichtje met een voorstel en wie weet tot snel. Berichtjes met een deftige uitleg en foto krijgen altijd wat terug.  

Leuke tijd samen? x
14 dagen
JOSEPH 72 jaar Luik - Herve
Zoek met de nodige tijd een 70 plusser bott. goed voorzien die ontvangt
Ongebonden man Top groot en dik geschapen + besneden met grote en dikke eikel en actief, zoekt héél rustig een leeftijdsgenoot 70 plusser bott. goed voorzien, met- of zonder ervaring die ontvangt...een alleenstaande of weduwnaar, afstand graag aanneembaar, jongeren zich te onthouden.  
14 dagen
JohnD 26 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Bi bot zoekt plezier
Een bi kerel op zoek naar een leuke tijd morgen (zaterdag). Ik spoel mijn kontje goed uit voor je en laat je mijn mondje gebruiken. Wie kan ik komen verwennen morgen en lekker laten klaarkomen!? Ik bi met veel goesting, behaard maar intiem geschoren, vrij slank, 26j 176cm 80kg. Hou van lingerie dus kan ook altijd. Stuur me  
14 dagen
Dieter 23 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Maagdelijk kontje
Heeft er iemand tijd om mij vanavond misschien te ontvangen. Ik ben bottom kontje geschoren. Heb wel borsthaar. Ben 23 en weeg 92 kg. Graag iemand die ik kan pijpen en die mijn kontje eens lekker wil verwennen voor de eerste keer. Misschien zelfs zijn zaad er in dumpen. Ik hoor het wel! Ps liefst niet te ver uit de buurt.  
14 dagen
Geile jongen 34 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Goeiemorgen
Iemand tijd vnvvnd na twerk rond 19u ofzo samen mekaar lekker pijoen rukken is voor meermaals samen jointje roken iets drinken lekker geil komen we zien wel als het klikt liefst beetje zelfde leeftijd of als je ng een lekkere hebt om te pijpen is al tijdje geleden dak ng eens iemand heb geneukt ook was wel safe en zalig hehe ergens buitendate emelgem ofzo een bos of iemand die kan ontvangen liefst nie te ver want ik rij enkel mee de fiets hopelijk krijg ik reactie  
15 dagen
Marc 54 jaar Limburg - Tessenderlo
Op zoek naar fietsmaatje of Koppel met wat extra.
Op zoek naar fietsmaatje of Koppel met wat extra. Ik ben op zoek naar een rustige en zachte persoon die graag met racefiets fijne tochten wil ondernemen, iemand die daar de nodige tijd voor heeft en wil aan spenderen. Iemand die op termijn zelfs fietsvakanties wil ondernemen, georganiseerd of met mobilhome. Ik ben een zachte en rustige heel mannelijke uitziende man van midden 50, 183cm78kg en eerder klein geschapen intiem altijd geschoren, maar met vrouwelijke gevoelens. Ben versa maar liefst bottem. Hou van de zachte aanpak zowel gevende als ontvangend. Zoek iemand die interesse heeft in het geven van massage en er ook zelf van kan genieten om gemasseerd te worden, vooral na een fietstocht. Voor de rest sta ik voor alles open zolang het maar met het nodige respect en hygiëne gebeurt. Daar ik me heel vrouwelijk voel heb ik een voorkeur voor een idem type persoon. Trav of cd of vrouw ben ik zeker in geïnteresseerd daar ik dat zelf ook zou willen zijn maar door mijn mannelijke  
15 dagen
Alex 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
15 dagen
JOSEPH 72 jaar Luik - Herve
Zoek met de nodige tijd een 70 plusser bott. goed voorzien die ontvangt
Ongebonden man Top groot en dik geschapen en besneden en actief, zoekt héél rustig een leeftijdsgenoot 70 plusser bottom goed voorzien, met- of zonder ervaring die ontvangt. Jongeren zich graag te onthouden en geen fin. bedoelingen en na klik...vast!  
16 dagen
Onderweg 42 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Voor nu
enorm veel goesting. Waar stop ik? Tijd van Bergen op Zoom langs Antwerpen naar Eeklo. Ik zoek een lekker mondje of kontje om mijn 17x6 door te laten verwennen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10