Zoeken naar sport*

Uw zoekactie voor sport* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Toyboy 23 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zoekt vrouw
Jongeman, hetero, sportief, dikke pik, ervaren… Verzorgd, discreet, enkel verplaatsen kan eventueel ook ontvangen  

Zoekt vrouw
Mike 35 jaar West-Vlaanderen - Ieper
We zien wel .
Hallo dames Ik ben een sociale,sportieve verzorgde man van 35.1m75 80kg bruine ogen bruin haar licht baardje kan natuurlijk geschoren worden. Ik zou graag een jongedame,huismama of wat oudere dame willen leren kennen om mee aftespreken en leuke zwoele momenten mee te beleven en meerdere malen mee aftespreken.alles gebeurt discreet en met alle respect .ik kan mij gemakkelijk verplaatsen. Interesse stuur gerust een mailtje of WhatsApp en we kunnen elkaar al wat leren kennen en ontdekken x  
Marc 44 jaar Antwerpen - Boom
Dagelijkse sleur doorbreken ?
Hallo Welke leuke dame of meid is de dagelijkse sleur ook beu en wil mij deze avond vergezellen naar club bouddha in boom ? Ik trakteer u graag op de inkom , niets moet maar alles mag . Ik ben een nette en zeer vrouwvriendelijke gast van 46 , slank , en sportief met mooi geschoren speeltje van 20/5 ! No fake Wie heeft interesse?  

Dagelijkse sleur doorbreken ?
RAMON 41 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Samen op reis
Hey dames, Ik ben een viriele sportieve lieve man van 43 jaar. Atletisch gebouwd en ik ga graag op reis. Ik zoek een reispartner die met mij de wereld verkent en dit integraal door mij betaalt. Ik geniet van een mooi gezelschap en ga liever niet alleen op reis. Wie voelt zich geroepen, stuur me een berichtje met een voorstel en een foto van jezelf en wie weet waar dit avontuur ons naartoe brengt.  
Mystery 33 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Stiekem verlangen....
Welke dame die net als ik stiekem is wil proeven van een golden shower geven en ontvangen op een discrete luxe locatie om samen is lekker geil en stout te genieten van en mrt elkaar met de nodoge hygiene en respect naar elkaar toe natuurlijk. Andere voorstellen ook zeker welkom. Mijn looks zijn alvast sportief gebouwd, 1m80, 86kg overal netjes geschoren met de nodige tattoo's en 19cm opzak. Bij intresse hoor ik graag wat je en mss tot snel...  
Fuckbud 38 jaar Vlaams-Brabant - Merchtem
Fwb uit de ruime omgeving
Hey! Toffe en stijlvolle dertiger hier. Zou graag een toffe dame vinden uit de ruime omgeving om nu en dan even samen stoom af te laten. Een leuke babbel, eens goed lachen maar evenzeer volledig los gaan tussen de laken: graag! Je kan rekenen op mijn discretie en privacy, ik ben zelf verzorgd en sportief, graag ook een match op dat vlak. Verder zijn leeftijd of speciale wensen niet belangrijk, die van jou hoor ik graag per mail bij interesse!  
Wout 52 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gebonden man op zoek naar soulmate
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

gebonden man op zoek naar soulmate
Peter 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Oudere dame om te verwennen
Ik ben een niet onknappe man van 48 jaar. Sportief, niveau en vooral zeer hygiënisch. Ik ben op zoek naar een oudere dame voor een verwenbeurt. Massage, wat knuffelen, we zien wel wat er nog kan volgen. Altijd reactie terug. Ik kan mij gemakkelijk verplaatsen in de ruime regio.  
Loodgieter 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Loodgieter komt op bezoek
Hey ik slanke sportieve man. 187 cm 73kg nu dagje in Gent voor enkele klussen. Bij welk geil vrouwtje mag ik eens langskomen voor geile pauze. Hou enorm van een dame naar een hoogtepunt te likken. Maar sta open voor andere voorstellen. Ben discreet en verzorgd.  
Mook 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Genieten
Hoi, Leuke spontane kerel is voor vandaag op zoek naar een leuke spontane date met een vrouw of een koppel. Voor een paar heerlijke uren met elkaar te beleven. Lekker genieten van geile, stevige sex, waar lust, zoenen, lingerie, heels, bi, safe, massage,...ook in jullie trefwoordenlijst staat. Ikzelf ben een sportieve kerel van 50 jaar, 1m76 lang en 74kg. Kale kop (geschoren) met een stoppelbaardje en bi (alleen tijdens het spel, maar is zeker geen must). Normaal geschapen en intiem geschoren. Er kan veel ,maar moet niks. Alles in overleg. Ik kan mij verplaatsen en ontvangen in het centrum van Antwerpen. Ook kan je mij contacteren om een heerlijke sensuele yoni massage te geven, bij mij thuis. Als ik jullie interesse heb kunnen wekken hoor ik het graag. Groeten, Mook  

Genieten
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10