Zoeken naar sport*

Uw zoekactie voor sport* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bram 26 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk 0470352573
Leuke date
Hey! Ook op zoek hier naar wat leuke momenten? Stuur me dan een berichtje en wie weet spreken we af. Even over mezelf: Ik ben 26jaar, verzorgd en discreet. Ik ben 1.68 groot, sportief gebouwd en goed geschapen. Ik zoek via hier een leuke dame met wie het klikt om samen te genieten van een leuke avond voor 1 of meerdere keren. Kunnen samen genieten van een uitgebreid voorspel en meer. Stuur me gerust via whatsapp of mail en dan kunnen we kennismaken. Tot snel  

Leuke date
Movl36 36 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Welke dame heeft zin in een fijne, relaxte, spannende avond?
Vanavond geen plannen? Wel ik ook niet! Nette, hoger opgeleide, sportieve dertiger. Laten we er samen een fijne avond van maken? Eerst drankje en kennismakingsgesprek met een glaasje en een hapje. Is de klik er dan kunnen we er een spannende avond van maken, en samen een spel spelen. Welk spel zul je denken, monopoly, stratego,... Wel het spel heet "the lot of the card games" een blackjack/21 spel tegen mekaar, wie een ronde verliest moet een kledingstuk uitdoen, tot je naakt bent als je dan verliest moet je een briefje uit je bokaal trekken er zitten er bij ieder 10 in 5 met niks op en 5 met een letter op, elke letter staat voor een seksuele opdracht die je moet doen bij mekaar, vooraf spreken we af wat je zeker niet wilt. Nadien kan je gerust blijven slapen als je wilt. Iemand zin hierin, leeftijd en looks van geen belang! Pm  
SPEELKAMERAADJE 55 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
ALS KLASSE DAME OP ZOEK NAAR JOU VASTE SPEELKAMERAADJE.... HMMMMM ....
Hoi, als klasse dame schuilt er achter die mooie onschuldige glimlach van jou een wereld van fantasie en verlangen die wachten om ontdekt te worden... Ik zoek die ééne dame (single of met medeweten van) die er voor open staat om met mij op een erotich avontuur te gaan, zonder enige vorm van verplichtingen, gewoon pure opwinding en genot, maar steeds met alle respect naar elkaar toe ! Elkaar ontdekken op alle vlakken, hmmmm ... Ik ben niet de man die bij het eerste afspraakje met mijn broek op mijn enkels zal staan, en ik denk niet alleen met mijn ... (hij bestaat dus nog !). Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Ik heb Kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73 en ongeveer 78 kg, sportief, soa vrij en gesteriliseerd. Als je denkt dat er voldoende raakvlakken zijn, geef dan gerust een seintje en we spreken verder af om te zien of de spreekwoordelijke klik er zou zijn !? Fijne dag nog,(jou) Speelkameraadje x  
Marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt leuke dame
Ben een verzorgde sportieve slanke 55j man en zoek een leuke dame , leeftijd onbelangrijk, om regelmatig met af te spreken en samen vele hete en genotvolle momenten te beleven.Ben 1m 81, 67kg, blauwe ogen , mooi geschoren en goed geschapen.  
Vick 54 jaar West-Vlaanderen - Torhout
FWB hetero
FWB Hoogopgeleide alleenstaande man zoekt naar een toffe spontane stabiele vrouw voor quality time samen. Ik heb ruime vriendenkring waaronder vriendinnen maar daar hou bewust de boot af omdat ik mij momenteel niet meer wil verbinden. Ik mis intieme momenten. Herkenbaar en vrouw, laat mij weten. Ik kan verplaatsen alsook ontvangen in een rustig en gezellig kader, regio Torhout. Discretie en hygiëne wordt geboden alsook gevraagd. Ik ben een sportieve normaal gebouwde man, 55j - 188cm en 80kg. Ik ben niet-roker en heb een verzorgd gebit, ik heb noch tattoes noch piercings en ben 100% hetero. Graag voorstel voor een 1e ontmoeting op een openbare locatie naar keuze. Bij een wederzijdse klik kunnen we verder gaan met FWB. PS : ik stuur en vraag ook geen foto's. V.  
Dieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe tijger zoekt knap speelmaatje voor discrete dates overdag tijden de week
Hallo dames! De ontluikende lente zorgt hier traditiegetrouw voor een opspelend libido. Daarom was ik op zoek naar een verzorgde knappe dame (al of niet zelf ook in een relatie) met gelijkaardig libido om - bij klik - discreet af te spreken overdag tijdens de week. Zelf ben ik een gebonden knappe dertiger, discreet, vlot in de omgang, respectvol, niveau, 1m88 groot, atletisch, sportief en groot geschapen (20cm voor de curieuzeneuzen). Zin om elkaar beter te leren kennen? ;)  

Knappe tijger zoekt knap speelmaatje voor discrete dates overdag tijden de week
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
Dame verwennen op maat
Hallo ben zeer verzorgde sportieve man die er enorm van houd om een dame oraal te verwennen. Zeer veel kan, jij vraagt en ik verwen. Intieme scheerbeurt, Massage van jou borsten, voetjes, jou hele lichaam, jou oraal likken waar je wil, ook verwenning met allerhande speeltjes, ik doe alles wat je wil met de bedoeling jou maximaal te laten genieten en ongeloofelijk te laten klaarkomen tot je niet meer kan of volledig bevredigd bent. Ook sm kan, heb ervaring, heb jij geen ervaring of gewoon nieuwschierig, geen enkel probleem. Welke dame wil eens echt verwend worden, 1 adres. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, jou genot is het enige dat telt. Respect hygiëne en discretie gegarandeerd, kan verplaatsen en ontvangen. Kan zeker ook op regelmatige basis. Ps heb je zelf suggesties? Laat maar weten hoor.  
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW, BLANK, AZIATISCH OF ZWART VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Zoek een vrouw, Blank, Aziatisch of Zwart 20j-65j voor relatie, maar ook mijn sex slavin gaat zijn! Samen wandelen, iets drinken, sporten, over alles praten, maar ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Als de klik er is kan samenwonen! Fakers moeten die advertentie niet beantwoorden, ben ze kotsbeu! Wens GEEN FAKERS!  
Dave 49 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Top Discretie
Top discretie is heel belangrijk voor mij en jou. Daarom kunnen we ons niet op andere sites zetten zoals tinder,....Herken jij het ook? Je wil je relatie niet opgeven om diverse redenen, maar meer aandacht krijgen van een iemand anders zou je goed doen. Af en toe afspreken om elkaar op te laden, of zeg ik beter ,, ontladen,, ;), een babbel, knuffel, zoen, streling,.... Zie jij het ook zo, dan hoor ik graag wat van jou.Top Discretie gegarandeerd! Ben een slanke sportieve man,.... Groetjes Dave  
Sanseveria 37 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ik zoek een hetero koppel of een vrouw
Hoi Ik, 37, 1m75, 17cm/12cm & sportief zoek een hetero koppel of een vrouw om ero-sauna's te bezoeken. Stuur me een mail met foto van jullie of jou en een korte intro? Verdere communicatie gebeurt via whatsapp want hier zijn veel fake posters.  

Ik zoek een hetero koppel of een vrouw
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10