Zoeken naar rijpe

Uw zoekactie voor rijpe leverde 25 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

28 dagen
Charming tiger 43 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man zoekt
Ik zoek een vrouw die graag sex wil met een groot geschapen man. Ik zorg voor een lekker voor- en hoofdspel en lever je (uiteindelijk) diepe penetratie en pittige stootkracht. Verder ben ik een vólhouder en kan ik lang doorgaan! Jij bent een nieuwsgierige jonge meid, of een milf/rijpe vrouw die eens een grote pik wil proberen... Ik heb zin in een geile date! Jij ook?!  
Blacky 23 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
OPZOEK NAAR EEN VLAAMSE VROUW IN REGIO KORTRIJK
Helaba :)), Ben opzoek naar een rijpe vrouw, ouder dan mij (23), Liefst tussen de 30 - 50 jaar, die graag ook eens een zwarte lul in haar wilt voelen. Spijtig genoeg kan ik niet ontvangen maar kan me wel makkelijk verplaatsten. Gelieve een foto en je telefoonnummer achter te laten bij interesse zodat we via whatsapp verder kunnen communiceren. groetjes je blackbull x  

OPZOEK NAAR EEN VLAAMSE VROUW IN REGIO KORTRIJK
Paashard 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman zoekt leuk vrouw tussen 40j en 50j echt mature milf
Hallo, Ik ben verzorgd en slank sportief niet onknap man met normaal leven en werk. Echt hoog libido normaal verzorgd lichaam en penis goed hard en always hard kunnen worden. Ik zoek leuk vrouw eventueel bij klik voor regelmatig mooi tijd met leuk goeie seks ik zou echt jouw lover willen worden dan. Ik heb enorm zwak voor rijpe vrouwen dan me zelf leuk vrouw singel of gebonden wel met toestemming partner tussen 40j 50j zelf ben ik 30j singel. Ik kan jouw ontvangen of naar jouw komen of rijden welke leuk vrouw dame met veel zin wil een echt lover voor haar en vooral jong ? Xxxx  

Jongeman zoekt leuk vrouw tussen 40j en 50j  echt mature milf
Lucas 41 jaar Limburg - HASSELT
RIJPE VROUW
Op zoek naar een groot geschapen man voor een opwindend en spannend avontuur? Zoek niet verder! Als goed uitziende, slanke en verzorgde man ben ik op zoek naar een rijpe vrouw die houdt van spanning en sexplezier. Laten we samen nieuwe hoogten van genot ontdekken. Discretie gegarandeerd. Durf je het aan?  

RIJPE VROUW
31 dagen
Marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt rijpe volslanke dame
Ben een verzorgde sportieve 55j slanke gebonden man en zoek een rijpe volslanke dame om regelmatig met af te spreken en samen vele hete en genotvolle momenten te beleven.  
  1   2   3