Zoeken naar rijpe

Uw zoekactie voor rijpe leverde 25 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Likkertje 67 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Rijpe dame
Lieve, eerlijk senior op zoek naar rijpere dame die graag wil genieten van massage en een zalige likbeurt. Ik laat je genieten zolang je zelf wil. Mag ook dame van koppel zijn.  
Charming tiger 42 jaar Limburg - HASSELT
VROUW 45+
Hallo, ik leer graag hier een rijpe vrouw kennen om in de toekomst mee af te spreken voor een sexontmoeting. Indien gewenst kunnen meerdere afspraakjes ook voor mij. Af en toe elkaar zien om lekker met elkaar te spelen. Ik zoek een vrouw die rijp is, dus ergens tussen 45 en 65 jaar. Zelf ben ik 42 jaar. Goed uitziend, slank en groot geschapen. Het zou fijn zijn moesten we niet te ver van elkaar wonen. Als je geïnteresseerd bent lees ontvang ik graag een bericht van je. Dan kunnen we verder kennismaken en luisteren naar elkaars wensen en verwachtingen.  

VROUW 45+
Lucas 42 jaar Limburg - HASSELT
RIJPE VROUW
Hey... Ik ben een toffe, open minded, groot geschapen en avontuurlijke man en ik ben op zoek naar vrijblijvende dates met rijpe vrouwen! Stuur me een email voor meer info en laten we samen geil genieten.  

RIJPE VROUW
16 dagen
Marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt rijpe volslanke dame
Ben een verzorgde sportieve 55j slanke man en zoek een rijpe volslanke dame om regelmatig discreet met af te spreken en samen vele hete en genotvolle momenten te beleven  
17 dagen
Marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt rijpe ervaren dame
Ben een verzorgde sportieve slanke 55j man en zoek een rijpe ervaren dame om regelmatig discreet met af te spreken en samen vele hete en genotvolle momenten te beleven.  
18 dagen
Flashy 59 jaar Antwerpen - Antwerpen
Rijpe man zoekt pleziertje.
Ik niet onknappe 59 jarige man gewoon postuur, geen baard of snor en intiem geschoren, zoekt voor mijn en U pleziertje en lieve gewone dame tussen 35 en 65 jaar. Ik kan zelf niet ontvangen, maar tijdens de week tussen 8u en 14u wel bij jouw langskomen. Ik bied je de fijnste en liefste befbeurt welke je ooit hebt gehad en als je wil ook een fijne massage. Als jij mij erna even kan verwennen zijn we samen gelukkig. Stuur me je gegevens en een foto dan krijg je deze van mij terug. Uiteraard alles discreet en zonder verplichtingen. Hopelijk tot gauw.  
19 dagen
Marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt leuke rijpe dame
Ben een verzorgde sportieve slanke 55 j man en zoek een leuke rijpe dame om regelmatig discreet met af te spreken en samen vele hete en genotvolle momenten te beleven.  
19 dagen
Marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt rijpe volslanke dame
Ben een verzorgde sportieve slanke 55j man en zoek een rijpe volslanke dame om regelmatig met af te spreken, om samen vele hete en genotvolle momenten te beleven.  
24 dagen
Weldoener 52 jaar West-Vlaanderen - Wielsbeke
Friends with Benefits
Verzorgde, rijpe en in omgang aangename vrijgezel wil met een soulmate (v) wat graag een duurzame Friends with Benefits-relatie uitbouwen. Leeftijd speelt geen rol maar voorkomen, niveau en hygiëne worden wel op prijs gesteld. Voelt u zich aangesproken of wekt deze advertentie uw interesse op, reageer dan meteen met bijgaand recente foto ajb. Ik kijk uit naar uw antwoord !  
24 dagen
Marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt rijpe volslanke dame
Ben een verzorgde sportieve 55j slanke man en zoek een rijpe volslanke dame om regelmatig met af te spreken, om samen vele hete en genotvolle momenten te beleven.  
  1   2   3