Zoeken naar ri*

Uw zoekactie voor ri* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Loverke 42 42 jaar Antwerpen - Schoten
Man van 42 zoekt een leuke oudere dame om te verwennen
Hallo, Ik ben een gebonden man van 42 en ga het ook eens wagen hier..ik zou graag een iets oudere/rijpere dame leren kennen om bij een goede klik,af en toe eens te daten.. een pluspunt zou zijn als je enorm houd van gelikt te worden..dit doe ik zelf heel graag ;)..voor de rest kan je me veel vragen.. Zelf ben ik m80 en normaal gebouwd,iets nr de slankere kan meer toe..en heb geen echt type in gedachte..dit kan wat voller zijn of meer slanker,het karakter vind ik interessant..discretie en respect vind k wel heel belangrijk.. voel je je wel aangetrokken en zou je graag meer weten..stuur me gewoon en hopelijk zien we elkaar ooit 🙂 Alvast lieve hete kusjes Xxx  
Tony 55 jaar Limburg - Lommel
Genieten puur natuur
Ik ben een leuke vrouwvriendelijke en verzorgde man van 55 jaar en ik val voor lieve puur natuurlijke vrouwen. Ik ben op zoek naar een rijpere dame tussen 45j. en 75j. mag slank, volslank of mollig zijn, liefst met hangborsten (Cupmaat is onbelangrijk) en behaarde intieme delen (ben zelf wel intiem geschoren), een koppel dat op zoek is naar mannelijk gezelschap om intieme momenten te delen mag ook reageren, ik nodig je/jullie graag uit op een etentje om kennis te maken en aan te voelen of we een stapje verder willen gaan.  
10 dagen
Pierre 56 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Dominante rijpere dame gezocht voor vriendschap en spanking
Help! Ik ben stout geweest en moet regelmatig gestraft worden. Eerst zet je me in de hoek. Daarna broekje tot op de knieën of enkels, laten voorover buigen en een flink pak slaag op de blote kont. Met de hand, met de riem, met de mattenklopper,... Kies maar. Trek mij ook maar over je knie en geef maar nog wat extra kletsen. Andere wensen bespreekbaar en zeer welkom.  
10 dagen
PowerfulFantasy 34 jaar Oost-Vlaanderen - Denderleeuw
Fantasie, heeft u die,...?
Hey jij daar, ben jij een dame met een rijkgevulde fantasie? Mis je spanning in je leven? Wel dan kunnen wij misschien wel helpen met deze fantasien te beleven! Ben een sportieve, nette man, kan ontvangen en heb een rijkgevulde fantasie. Het is de bedoeling dat als we afspreken, we ons steeds aan een vooraf afgesproken scenario houden, een mix van roleplay en seks. Een zalige combinatie als je het mij vraagt! Doe je mee? Bent u een dame met een rijkgevulde fantasie en wil je deze eindelijk eens echt gaan beleven? Stuur dan snel dan kunnen we evt een eerste scenario bespreken!  
Johan 38 jaar Limburg - Lommel
Date
Bij welke geile dame stop ik morgen als ik van Mechelen naar Lommel terug rij. Voorkeur voor volslank en grote borsteb  

Date
10 dagen
James 60 jaar Oost-Vlaanderen - Zwijnaarde
African BBW Lady
Hello, I am looking for an African chubby lady who would like to be massaged and pampered by an experienced man. Message me back now if you are interested. Bonjour, je suis à la recherche d’une dame africaine aux formes rondes qui aimerait se faire masser et dorloter par un homme expérimenté. Hallo, ik ben op zoek naar een jonge Afrikaanse mollige dame die graag eens door een ervaren man wil gemasseerd en verwend worden. x James  
10 dagen
Beffer 65 jaar Antwerpen - Brasschaat
Tongzoenen, likken, beffen, facesitting ... en méér
Wat is het zalig om een vrouw te tongzoenen, strelen, likken, beffen, facesitting, … Mijn motto : “Hoe langer hoe natter, hoe dieper hoe liever!” Rimmen (kontlikken) kan maar MET beflapje voor veiligheid. Ben 62 jr. jong uit N.Antw., met een mooi, slank, intiem geschoren lichaam (JIJ OOK!!), met leuk “gereedschap”, en een lekker kontje. Een “strak” kutje geniet enigsins mijn voorkeur, want ik hou ervan om mijn tong lekker tussen jouw lippen te “wringen”, op zoek naar het ‘Heiligdom der Heiligdommen! Verpl./ontv. kan. Jij draagt GEEN tattoos, piercings of lipstick!!!! Hygiëne en veiligheid zijn prioritair. Voel je een plasdrang, dan ga je waarschijnlijk “spuiten” (squirten). Graag in het mondje a.u.b.! Hmmm … lekker! Is de plasdrang écht … ook geen probleem. Laat maar vloeien! Let wel: ik zoek enkel een VROUW. Fakers … onthoudt julllie!! Er vindt steeds een ontmoeting plaats vooraf. Interesse? Graag info MET foto(‘s). Is er de “klik”, dan stuur ik de mijne.  
10 dagen
Manneke 35 jaar Oost-Vlaanderen - Laarne
Discreete Ontspaning gezocht
Je kent het wel: work hard, play hard. Zoals hier ook, slanke verzorgde en knappe (van horen zeggen toch ;-)) jongeman van 35 in een lange relatie waar geen passie meer is... Wat ik zoek? Een vrouw met niveau die zich hier in herkent en uiterst discreet eens de spanning wil opzoeken, met respect voor beide en niet op zoek naar relatie... Voor mij moet niets, we zien wel wat we beide leuk vinden en waar we samen een grens trekken... Vaak kom je wel iemand interessant tegen in het weggaan, maar met vrienden/partner erbij is dat al helemaal niet risicoloos meer ;-) Stuur gerust mailtje en wie weet leren we elkaar wat beter kennen... Benieuwd of mogelijks een spannend en interessant vervolg komt :) Laten de contact maken ? Tot later!  
10 dagen
Mr Right 52 jaar Antwerpen - Zoersel
Last minute ...
Welke aantrekkelijke vrouw heeft vandaag tijd voor een terrasje? Meer niet, we maken kennis zonder verwachtingen of verplichtingen. Wie weet is het een leuk begin van iets langdurigs? En anders hebben we een zonnig terrasje gehad. Graag reactie met wat uitleg over jezelf. Tot straks?  
10 dagen
Motorrijder 56 jaar Limburg - HASSELT
Discrete verwennerij
Verzorgde 50plus bearded biker in sexloze relatie.zoek ruimdenkend vrouwtje van 25 tot 65 voor discrete verwenmomentjes.ik zoek geen relatie,wel vriendschap en lekkere sex.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10