Zoeken naar ri*

Uw zoekactie voor ri* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jjj 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zaterdag 18/03 = welverdiende datenight met jonge minnaar
Gegroet. Ik stel mezelf even kort voor. Ik ben een hoogopgeleide sportieveling (1m81/67kg) die komend weekend graag op date gaat met een 100% klassedame. Eerst kennismaken bij een drankje op cafe, bij mij/jouw thuis of bij kaarslicht op restaurant. Als de fysieke en emotionele klik er is, kijken we wat er volgt (bij mij/jou/op hotel). Kernwoorden: wederzijds respect en vertrouwen, emotionele klik, (ont)spanning. Ben jij een verzorgde klassedame en fantaseer je af en toe over een potente, charmante jongeheer die jou intens fysiek genot bezorgt en jou jouw hoogtepuntjes gunt? Word je graag diep en lang verwend op jouw ritme en volgens jouw wensen? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen. Wie weet pas ik in jouw plaatje. Tussen de lakens ben ik een gever die de spanning weet op te bouwen en het spel van zacht en ruw écht onder de knie heeft. Ik ben spontaan in de omgang - niet te braaf, niet macho - ga steeds goed gekleed de deur uit en ben erg gesteld op hygiëne. Tot gauw?  

Zaterdag 18/03 = welverdiende datenight met jonge minnaar
Rik 61 jaar Antwerpen - Turnhout
Op zoek naar een strenge vrouw
Hoi ik zoek een vrouw die met me wil afspreken. Ik moet me dan voor je volledig uitkleden en tonen. U keurt en betast me. Gaat me dan rukken tot ik kom. U mag gekleed blijven als u wens. Andere opdrachten mogen ook. Hopelijk is er interesse. Regio’s Turnhout.  
Rick 56 jaar Limburg - Lommel
Romantisch en respectvol
Welke vrouw (tot 65 jr.) is in voor een romantische ontmoeting met deftige, goed ontwikkelde man? Kan verplaatsen en discreet ontvangen.  

Romantisch en respectvol
Slow 56 jaar Limburg - Sint-Truiden
Diepgaande vervoering
Je wil graag meegenomen worden naar een zwoele, ontspannende en erotiserende plek...? Je hele lijf laten verwennen met een diepgaande, langdurige massage, van kop tot teen, traag opbouwend...? Je hals, schouders, rug, onderrug.. over je bovenbenen naar je voeten en terug.. Je na enige tijd op je rug nestelend, je gezicht, hals, schouders, borstrand, buik, venusheuvel, dijen... zachtjes overgaand naar je borsten, de binbenkant van je dijen, ze zachtjes openend, je vlindertje, je nat geworden lippen, je yoni...traag intens beroerend en het ritme van je lijf volgend... om spetterend tot een eerste hoogtepunt te komen. Jij moet niets doen, buiten overmatig langdurig intens diep te genieten van elke aanraking, elke sensatie, elke rilling... Enkel jij ontbreekt nog!  

Diepgaande vervoering
Kurt 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
reisgezelschap Cap d'agde gezocht
Even een long shot. Hopelijk reageert er iemand. Zijn er hier dames of koppels die meelezen en ook zin hebben om deze zomer naar Cap d'agde te gaan. Ik heb een redelijk formaat van camper (nog net rijbewijs B) en zou er graag een week naartoe gaan met een dame. Ze moet wel in het bezit zijn van een rijbewijs B en een deel van de rit willen rijden. Er moet natuurlijk wel een klik zijn. Om zo een rit zonder kleerscheuren te overleven. 😉Ze kan bij mij in de camper verblijven, maar hoe we dat regelen zal natuurlijk afhankelijk zijn hoe goed we met elkaar opschieten. Seksueel zien we wel wat er gebeurd, is voor mij geen noodzaak. Het mag ook een koppel zijn dat mee wil rijden en een deel van de rit wil rijden.  

reisgezelschap Cap d'agde gezocht
Marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve slanke man zoekt rijpe volslanke dame
Ben een verzorgde sportieve slanke goedgeschapen 55j man en zoek een rijpe volslanke dame voor een leuke spannende date , om vele genotvollle en hete momenten te beleven.  
SPEELKAMERAADJE 56 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
DIE FANTASIE, DAT VERLANGEN ... NAAR EEN (RIJPERE) KLASSE DAME...HMMMM
Hoi, als klasse dame schuilt er achter die mooie onschuldige glimlach van jou een wereld van fantasie en verlangen die wachten om ontdekt te worden... Ik zoek die ééne dame (single of met medeweten van) die er voor open staat om met mij op een erotich avontuur te gaan, zonder enige vorm van verplichtingen, gewoon pure opwinding en genot, maar steeds met alle respect naar elkaar toe ! Elkaar ontdekken op alle vlakken, hmmmm ... Ik ben niet de man die bij het eerste afspraakje met mijn broek op mijn enkels zal staan, en ik denk niet alleen met mijn ... (hij bestaat dus nog !). Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Ik heb Kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73 en ongeveer 78 kg, sportief, soa vrij en gesteriliseerd. Als je denkt dat er voldoende raakvlakken zijn, geef dan gerust een seintje en we spreken verder af om te zien of de spreekwoordelijke klik er zou zijn !? Fijne dag nog,(jou) Speelkameraadje x  
YourDesire 34 jaar Oost-Vlaanderen - Denderleeuw
Mist u iets in uw leven?
Hey jij daar die dit bericht leest! Dat je het leest is al een eerste stap in de goede richting! Bent u een dame (single of in relatie) die zich graag mooi maakt en op en top sexy voelt? Maar krijg je op dit moment in je leven niet de aandacht en het genot dat je werkelijk verdiend? Wel laat mij daar dan verandering in brengen! Ben een sportieve, nette man van 34, met zen leven op de rails! Vaste job, eigen woonst,... Ik hou ervan om een vrouw te zien genieten en op top vrouw te doen voelen sexy en begeerd! Discretie (blijft tussen ons), hygiene,... Prikkelt dit je, wel laten we dan snel kennis maken met mekaar! Je leeft maar 1 keer, dus als je er naar verlangd ga ervoor! Tot snel?  
Luc 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuke verzorgde geile vrouw, ook rijpere vrouw tot....Jaar welkom;
Wie ben ik? groot, net, zeer hygiënisch, single, 60 jaar zoekt leuke verzorgde geile vrouw, ook rijpere vrouw tot....jaar welkom voor fijne geile afspraakjes met respect en in alle discretie. Ik kan gemakkelijk verplaatsen en ontvangen. Liefs xxx  
Jell 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geile rijpe vrouw
Welke geile rijpe vrouw heeft zin in een mama-(stief)zoon rollenspel? Ik kan me verplaatsen  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10