Zoeken naar mu*

Uw zoekactie voor mu* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ivan 47 jaar Limburg - Bree
Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Hallo geile jongens! Ik zoek een geil pijpsletje bottom / top die op regelmatige basis mijn pik wil pijpen. Neuken kan ook! Ervaring niet nodig. Lekker geil zijn is een must! Reageren met foto van je pik/body & stats!!! xxx  

Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Top 33 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Top zoekt leuke date met versa/bot
Hey, zoek leuke date dit weekend met versa/bot, open minded dus veel kan. Stats zijn 187cm, 90kg, 18x5cm, hygiëne is een must! Stuur mailtje met interesse & foto krijgen voorrang. Tot snel!  

Top zoekt leuke date met versa/bot
hotsportyboy 44 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Fun samen vanav of komende dagen
Hey, hier 44biman, bot, 180, 85, sportief en jonguitziende man. Enkel op zoek naar jongere knappe bigast (optie om v uit te nodigen) of kpl mv met biman. Reactie met foto, cam is vereiste alvorens we afspreken. Indien dat niet lukt, niet reageren. Zou fijn zijn iemand te vinden die ook mee voor cam wil spelen maar geen must. xx  

Fun samen vanav of komende dagen
11 dagen
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor heel veel openstaat en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub  
11 dagen
magicalhandss 35 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
gloryhole gezocht regio aalst
Op zoek naar iemand die kan ontvangen en beschikt over een gloryhole of iets gelijkaardig om zo discreet (anoniem) een eerste pijp ervaring (gevend) te bekomen. Hygiene is een must. Graag reageren met foto van je speelgoed.  
bottom 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bottom zkt TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor vandaag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 32y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten.  

Bottom zkt TOP
Twink zoekt .... 24 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Gay zoekt 1op1, trio of kleine group
Ik ben z4j en zoek kinky hetero of bi gasten die willen leeggezogen worden door gewillig sletje. Oraal kan ook met condoom. Ik val op Belg Marokkaan Turk Arab getinte albanees pools mannen. Dit kan bij mij thuis in 9300 Aals5, outdoor of in jouw car. Condooms en glijmiddel beschikbaar, bivak muts is beschikbaar als je anoniem wenst te blijven. Ultieme fantasie: bukkake Party of gangbang met drie of vier man ik ben into feet cock worship, gagging deepthroat, spit, bdsm, dom/sub, plas, kidnapping of ontvoering, vernedering. Stuur me dickpic + stats voor antwoord. Ik spreek enkel af via whatsapp snap of telegram.  

Gay zoekt 1op1, trio of kleine group
12 dagen
Steven 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Opzoek....
Hoy, Al een tijdje opzoek naar iemand jonger! Graag zeer verzorgd en enig niveau is een must... Ik ben zelf zeer verzorgd, en extremen zijn een no go. En liefst voor meerdere keren :)  
12 dagen
Exi4u 25 jaar Antwerpen - Geel
Wie mag ik eens pijpen
Ik ben op zoek naar iemand (liefst groter geschapen) wie ik zou mogen aftrekken en pijpen terwijl ik wat met mezelf speel. Discretie en hygiene is een must. Ik ben zelf 25 met stats 176/69/15. Ikkan mezelf binnen de stad verplaatsen maar niet ontvangen. Tot vanavond half 10 zou ik kunnen. Grtjs  
Gloryhole Bering 30 jaar Limburg - Beringen
Gloryhole Beringen
Gekend als DIQSUQR 30 176 80 knap verzorgd discreet Zuigt graag grote palen leeg via zijn gloryhole. Hou van besneden, geen must. Alle afkomsten welkom.  

Gloryhole Beringen
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10