Zoeken naar mu*

Uw zoekactie voor mu* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jojo 57 jaar Limburg - Zonhoven
diverse sex scenario's
ervaar ik als erg opwindend. Ben eerder sub / bottom en hou van wat fantasie. Eentje ervan is om te filmen ( onherkenbaar ) terwijl jou pijp of als je me neukt maar is geen must. Ik zoek niet voor vandaag. Graag kennis maken via mail en bij klik spreken we af.  
Kris 43 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Wie pijpt me rustig klaar?
Man, 43 en gebonden uit waasland zoekt leuke pijper. Ik 178, 85 kg, 16x4 intiem geschoren of getrimd, geen bbs, niet roker. Zoek man die mij kan ontvangen en mij rustig klaarpijpt tot het einde, spuiten in het mondje. Liefst geen roker, en geen bbs. Discretie en hygiene is een must. Liefst uit de regio en voor regelmatig ;)  
Karel 39 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Waar passeren?
Komende vrijdag rij ik in de voormiddag van Luik, via een tussenstop in Zaventem richting Antwerpen. Waar kan ik even langskomen voor een moment van ontspanning en een soft date? Samen uit de kleren gaan, wederzijds pijpen of gewoon rukken en elkaar betasten of samen speelgoedjes proberen? Niets moet, veel is mogelijk. Doe een creatief voorstel! Uiterste discretie en hygiëne zijn een must.  
Tobi 47 jaar Limburg - Bilzen
Munsterbos nudist
Nudist die morgenvoormiddag aanwezig is, groetjes.  
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor heel veel openstaat en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
Johan 54 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Goed geschapen top
Gehuwde (hetero/bi) man met de fantasie door man genomen te worden. Graag iemand groot geschapen, zonder/weinig ervaring, steeds met condoom, kunnen ontvangen een must, haalbaar voorstel, discreet en hygiënisch. Zelf doorsnee, 1.8m en 85kg. Intiem getrimd. Foto kan helpen. Mss tot later.  
Bart 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Wie verwent me?
Hey daar! Ik zoek een kerel die zich graag ten dienste stelt van de andere partij en openminded is om mijn fantasie op jou te gebruiken. Uiteraard steeds met inspraak van jou en duidelijke afspraken. Ik heb respect voor ieder zijn grenzen. Wat je zeker moet doen is me langdurig kunnen pijpen en rimmen. Liefst ben je ook neukbaar en wil je me aflikken van onder tot boven (incl oksels, iets waar ik heel geil van word). Er kan over veel meer gepraat worden (pis, spit...), maar dit is zeker geen must. Ben je intiem behaard is dat zeker een +, ikzelf ben dat namelijk ook. Maar indien niet is dat zeker geen probleem. Mijn stats : 41-182-89-single bi top. (Versa kan besproken worden.) Hoe jij er uit ziet maakt op zich weinig uit. Schrijf me gerust inhoudelijk aan over jouw mogelijkheden (dus liefst meer dan 5 woorden) en we zien dan wel. Ik kan discreet ontvangen en zoek bij klik voor vaker. Enkel NIET roker aub!  
Lenn 30 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Sportieve twink voor geile en discrete top (fwb) die kan ontvangen
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, versa bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige top fuckbuddy die op regelmatige basis deftig kan ontvangen voor geile seksdates. Ik heb geen interesse in een bottom, bespaar jezelf dus de moeite. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik ook geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Date is niet voor nú meteen, ik wil eerst weten met wie ik te maken heb en zal al zeker geen blind date doen. Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must.  

Sportieve twink voor geile en discrete top (fwb) die kan ontvangen
Ronny 40 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Welke geile man ontvang ik vandaag voor pijpdate
Hoi, Hier een 40 jarige man 176/70/17 , zou vandaag graag een jonge man ontvangen voor elkaar eens lekker leeg te zuigen. Goed verzorgt is een must. Hoop op een reactie Gr ronmy  
Ivan 47 jaar Limburg - Bree
Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Hallo geile jongens! Ik zoek een geil pijpsletje bottom / top die op regelmatige basis mijn pik wil pijpen. Neuken kan ook! Ervaring niet nodig. Lekker geil zijn is een must! Reageren met foto van je pik/body & stats!!! xxx  

Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10