Zoeken naar liefst

Uw zoekactie voor liefst leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sucker 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Iets lekkers gezocht
Voor zaterdag avond zoek ik iets lekkers om te pijpen tussen Eeklo en Gent . Jij bent verzorgd liefst intiem geschoren hygiënisch en discreet en je kan ontvangen . Leeftijd van minder belang . Ik kom langs en naakt pijp ik jou zolang je wilt zijn er andere dingen die je wilt dan is dat ook mogelijk . Geen eindeloze e-mails gewoon afspreken en doen zaterdag avond of eventueel zondag kan ook .  
Ikke 47 jaar Limburg - Bocholt
Rapedate fantasie
Ik heb als fantasie dat ik eens een verkrachting wil ondergaan. Ik ben bi-man, 47j, 1m82, 78kg, geen bbs. Ik kan niet ontvangen. Wie wil deze fantasie eens waarmaken… mag/liefst door meerderen…  

Rapedate fantasie
Chris 56 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Aan alle geile jonge gasten lees dit
Welke jonge gast bezorgd me zijn zaad in men mondje, op men lul,of in men kontje? Ik verwen je paal en ballen zoals jij het wil en ik verwacht niks bij mij terug behalve je zaad. Maakt niet uit of je nu gay,bi,of hetero bent.Ben 56,186,95,geen bbs, wel buikje maar mooi smal kontje dat altijd klaar is om een jonge paal te ontvangen (moet niet). Ik ontvang liefst.Verplaatsen enkel in de directe regio. Beschikbaar na afspraak alle dagen tussen 09u en 18u behalve op donderdag en zondag . Kom gasten laat je paal hier verwennen en-of kom je zaad hier dumpen. Regelmatig kan zeker ook. Reageer met leeftijd en stats.Discretie gevraagd en geboden. Foto van je paal en-of lichaam is uiteraard altijd welkom  
Bottom56jrGent 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent 0470013354
Welke gast rond 45jr laat zich vanavond nog leeg zuigen??
Ik ben Bottom en 56jr br hr m80 94kg gbbs en ik pijp graag lekkere lullen !! Liefst rond de 40jr en max 45jr (studenten ook welkom) ik laat zelf niet pijpen en ik kan enkel ontvangen in Gent omgeving Brugse Poort  
dominique 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wie mag ik straks pijpen?
wie mag ik straks pijpen? Bij voorkeur kom ik langs, ik pijp tot je klaarkomt, indien het klikt mag je me neuken en meer,ik slik en wat ik niet kan inslikken wrijf ik uit over mijn gezicht, ik 1m72, 75 kg, 53j, liefst gent en st amandsberg, moet binnen fietsafstand zijn!!  

Wie mag ik straks pijpen?
Eric 69 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Pijpzin
Hallo ik ben van Ingelmunster 170 79 69 nt roker zeer verzorgd onbehaard en geshhoren ik kan ontv liefst nog vandaag iemand met een foto en een woordje uitleg krijgt zeker antwoord op hi hallo geef ik geen reactie tot straks hoop ik heb er enorm zin in grtjs  

Pijpzin
antoine 60 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
MAANDAGNAMIDDAG
Alleen thuis en zin om te seksen. Je kan bij mij komen en we kunnen van alles doen, als de klik er is Alles kan en mag, met wederzijdse toestemming, discreet en hygiënisch Ik, 59, 1,78, 72 en goed voorzien Wat heb jij graag dat ze met je doen en wat doe jij graag bij mij Liefst jonger dan mezelf en een foto, niet van je edele delen dat ontdek ik liever zelf.  
René 50 jaar Limburg - Maaseik
namiddag pijpdate
Iemand zin om namiddag discreet gepijpt te worden? Voorwaarden: discreet en proper zijn. Jij mag gerust passief blijven. Interesse, mail me jouw stats en liefst een foto. Deze reacties krijgen sowieso voorrang. Ik kijk mijn mail na omstreeks 15u.  
jurgen 61 jaar Limburg - Neerpelt
zou nu graag senior pijpen en ballen likken
Dus alleen als je nu kan , ik ontvang je . Liefst senior, intiem glad. Je mag zwaarlijvig zijn,klein of groot voozien, allemaal prima zolang je maar intiem glad bent. Jij blijft passief en ik verwen je. Je gaat helemaal naakt en ik streel je en lik je ballen en pijp je tot je klaarkomt. dan vertrek je. Geen eindeloos mailen,geen teveel info wisselen, gewoon dat doen zonder teveel te spreken. Ik stuur geen fotos, jij mag dat(van je pik en ballen) maat moet niet.IK kan tot 15:00h .  
Lenn 30 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Top met niveau gezocht die me kan ontvangen op zaterdag 11/05
Sportieve en zeer discrete kerel met stats 168/72/19, donker haar en donkere ogen, stoppelbaardje en twinky gezicht en zoals de titel dus zegt aan het uitkijken naar een gezonde, hygiënische, discrete en geile-passionele top die me deftig kan ontvangen voor een lekkere date op zaterdag 11/05. Geen interesse in hotelkamers of dergelijke. Ik val op ouder en stevig gebouwd, dus géén slanke mannen aub. Behaard is plus, zelf ben ik geschoren op lichaam. Ik sta voor veel open, alsook foto/film voor privé gebruik en bij fijne date fuckbuddy. Iemand die graag en goed kan masseren ook interessant, zelf masseren doe ik niet. Verder hou ik van tongen, pijpen, gelekt worden en geneukt worden. Liefst lekker passioneel en langdurig waarbij je meerdere keren klaarkomt. Reageer enkel en alleen als je valt in wat en wanneer ik zoek, met deftige omschrijving en stats van jezelf en hoe je een date concreet ziet en met foto.  

Top met niveau gezocht die me kan ontvangen op zaterdag 11/05
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10