Zoeken naar liefst

Uw zoekactie voor liefst leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

try out 57 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
who know's
hoi, ik ben een man van 57, 15*5 geschoren en besneden, 176 en 88kg. Ik zou graag wel eens in contact willen komen met Trav/CD om samen plezier te maken en elkaar lekker door en door te verwennen, ik kan alleen in de week door de dag verplaatsen. Als je dit zien zitten om eens wat geils af te spreken, laat gerust op voorhand wat weten via whatsapp of mail. Een onderdanig sub sletje ook zeker welkom. Liefst met bijgevoegde foto  

who know's
gisteren
senior 73 jaar Antwerpen - Antwerpen
genieten van pis (plassex)
Ik ben 1,82/85 14/4 en zoek een ervaren leeftijdsgenoot die ook kan genieten van een golden shower. (Geen beginnelingen) Een hygiënische senior die thuis kan ontvangen voor lange pis sessies. Gbs. Intiem geschoren en liefst weinig behaard om maximaal te genieten van de warme straal. Tepelgeil is zeker een pluspunt. Verder genieten van tongen en pistongen. Geen anaal. Iemand die het ook intiem vindt om elkaars plas te delen. Alleen reactie met opgave van stats, woonplaats en ervaring krijgen antwoord.  
Pol 44 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie heeft zin liefst oudere man
Om men behaart kontje te likken en men lul te pijpen....drna is goed geneukt worden door zaadstaaf  

Wie heeft zin liefst oudere man
gisteren
Verwenner 59 jaar Limburg - Nieuwerkerken
Lekkere sex
Wie kan me deze voormiddag ontvangen om samen te genieten van elkaars lichaam? Liefst in de buurt. Ik ben top, 59j 1m80 85 17/4 Graag reactie met stats en woonplaats.  
gisteren
POEPIE 61 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Mijn kontje snakt om een piemel
Welke groot geschapen nette man wil eens goed gepijpt worden en nadien bereden ...tot ie een explosie van genot ondervind ! Ik reageer juist op personen die me een foto sturen van hun piemel ...daar ik zo kan controleren als ie groot genoeg is ...want klein komt er bij mij niet in ! Liefst dan ook geschoren aan je sigaartje ...ik heb niet graag haarin mijn mond ..  
gisteren
Dennis 47 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Bi genieten wie ook
Hallo Wie ook zin om nog eens van zin bi kantje te genieten en te spelen met lekkere lul .Elkaar pijpen rukken meer kan en mag Discreet Bij klik liefst regelmatig Groetjes  
gisteren
Cd sabrina 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Wie wil mij masseren
Hallo, ben een cd man ik draag altijd nylons en thuis loop ik ook altijd op hoge hakken en bh met siliconeborsten in. Daarsoor heb ik soms last van een pijnlijke onderrug en voetjes. Ik zoek iemand die liefst op regelmatige basis mijn onderrugje, clitje balletjes kontje en eventueel voetjes kan komen masseren. Ik ga op mijn buik liggen op de salontafel met mijn clitje over de rand, mijn benen elk op een stoel aan iedere kant van de salontafel zodat ik mooi openlig. Zal juist nog mijn nylons (stay ups of jarretelles) en hakken aanhebben, mss doe jij mijn schoentjes uit om ook mijn voetjes te verwennen. Verder mag jij mij ook pijpen,rimmen,likken,... geregeld toon jij ook jou stijve paal, ik lik en pijp ook. Wil jij spuiten? Spuit mijn gezichtje maar vol. Zou deze voormiddag al kunnen ontvangen. Na meerdere afspraakjes kan eventueel meer.  
Frank 46 jaar Antwerpen - Brasschaat
Super geil
Hey Ik will graag hard gebruikt te worden liefst door 2 geile dicks  

Super geil
Pascal 59 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
soft date vanavond in Hamme
Ben 59 180 80. Zoek leuke soft date, tongzoenen, knuffelen, masturberen, pijpen, klaarkomen. Eventueel jou neuken, is bespreekbaar. Liefst jonger en behaard, maar is geen must. Ik ontvang vanavond in Hamme. Stuur je ook een foto mee aub?  

soft date vanavond in Hamme
johan 51 jaar Limburg - Lommel
voor morgenavond
Welke slanke, verzorgde en klein geschapen (liefst 65-plus) man ziet het zitten om me morgenavond te komen neuken (bij voorkeur zonder condoom) en in me klaarkomen. Heb hierin nog geen ervaring, Is voor mij dus de allereerste eerste keer. Ben zelf 51 jaar en slank gebouwd.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10