Zoeken naar licht

Uw zoekactie voor licht leverde 54 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

29 dagen
Lustslaafje 53 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Welke dominante man?
De natuur heeft mij gezegend met een natuurlijk onbehaard slank lichaam en vrouwelijk uitziende heupen .Ik zoek een vaste (licht) dominante man die regelmatig wil genieten van mij en en met mij. Je kan me eventueel opleiden naar jouw wensen tot jouw vast pijp, zuig en neuksletje voor regelmatige dates. Ik ben onderdanig, dus jij weet wat je wil en neemt kordaat maar respectvol de leiding. Ik stel mijn lichaam, mond, keel en nauwe bijna maagdelijke kontje ter beschikking. Als het klikt kan veel in een sfeer van vertrouwen. Nadruk op lust, maar ik sta open voor milde pijn. Ik ben een een bi-man van 53 jaar, slank en groot. Hoewel ik nylons en een string zeer opwindend vind ben geen cd, trav of trans. Wie wil kennis maken en hopelijk regelmatig afspreken? Ik ontvang niet, verplaatsen kan zonder probleem.  
30 dagen
Jonas V 27 jaar Antwerpen - Beerse
Cumface
Welke verzorgde (licht dominante) man van max 45j kan morgen tussen 18u en 20u langskomen om zijn lading over mn gezicht te spuiten nadat ik je gepijpt heb? Ik ben een gebonden hetero van 27j, 1m73, 71kg met bottom feelings. Heb al meermaals iemand gepijpt afgelopen jaren. Enkel reageren met stats en foto als je kan tussen die uren  
Genieter 53 jaar Antwerpen - Berchem
Iemand zin in een vuile werkman om te verwennen?
Ik sta op punt om te vertrekken op een werf en heb zin om mij ergens te laten verwennen. Iemand die het betere pijp en rukwerk onder de knie heeft en niet vies is van een werkman. 53/188/95/13×5 Ik ben licht dominant en wil zeker geen geneuk. Geen fake. Nu.  

Iemand zin in een vuile werkman om te verwennen?
30 dagen
Victor 47 jaar Vlaams-Brabant - Boutersem
Licht onderdanig biman zoekt een chubby
Lichte onderdanig biman in relatie zoekt chubby voor vrijdag avond een Chubby, beer, bear,volslanke, mollige kerel om hem pijpen, rimmen, tongen, speksel,met zaad spelen...plas ook.Behaard, kleine piemel welkom.Je ontvangt of op locatie, hotel Boutersem. In de streek ontvangen.  
  1   2   3   4   5   6