Zoeken naar licht

Uw zoekactie voor licht leverde 54 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rick 31 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
Jonger onderdanige bottem voor top daddy(40+)
Hallo, ik ben Rick 32j onderdanige bottem. Ik zoek voor vanavond een leuke top daddy(40+). Ik ontvang discreet tussen 20u en 1u vanavond. Zelf ben ik 1m72 75kg donkerblond. Intiem licht behaard of glad geschoren naar keuze :)! Spreek dit je aan? Ben je een leuke top daddy die discreet verplaats? Ik dring aan op discretie aub! Zelf in een hetero relatie... Ik beantwoord alleen mails met foto's... Hopelijk tot straks! Groeten,  
Steven 39 jaar Limburg - Sint-Truiden
Zoek Black, Mixed, Arab, zuiders
Hey, ik ben op zoek naar een sportief gebouwde of gespierde gast, -30j die zich graag wil laten verwennen, lekkere fullbody massage, lekker geneukt worden of mij stevig doorneuken,…. Sta voor elk leuk voorstel open. Ik ben 1m78, 66kg, licht sportief /gespierd , 39j ik heb korte blonde haren en blauwe ogen. Heb een speeltje van 18x6cm. Ik kan ontvangen in Sint-Truiden maar verplaatsen of ophalen kan ook. Heb je nog vragen of interesse laat snel iets weten. Mss tot snel.  
Aliasje 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Hetero of bi man die nu een goede zuigbeurt wil?
Wie kan deze namiddag discreet ontvangen en wil een goede diepe zuigbeurt tot je klaarkomt? Ik ben een knappe slanke jongen mooigeschapen lichtgespierd. Zoek enkel blowjob niks meer.  
DJB 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe slanke jongen wil een hetero bi vader pijpen
Wie kan deze namiddag discreet ontvangen en wil een goede diepe zuigbeurt tot je klaarkomt? Ik ben een knappe slanke jongen mooigeschapen lichtgespierd. Zoek enkel blowjob niks meer.  
Guy 62 jaar Antwerpen - Schoten
Intens naakt meditatie voornu
Wie heeft er interesse in om samen een gezellige naakt meditatie te doen liefst zachte en lieve man bij kaarslicht en zachte zen muziek op achtergrond hygiëne en discretie geboden  
Biman 64 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Biman
Is de sauna max goed en kom men aan onze trekken of zijn het meest kijkers ben een 64j biman met onderdanige gevoelens m75 70kg licht behaard mag ook een meester zijn die kan ontvangen  
Roel 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar oudere man(nen) 50-70 jaar
Misschien een rare gedachte maar als ik licht aangeschoten ben loop ik te fantaseren hoe het voelt om een oudere man of mannen te pleasen als ik zijn lul in mijn mond heb, waarbij ik op mijn knieën zit en met zaadgeile ogen de persoon in kwestie kan aankijken en zien genieten als hij licht mijn mond neukt. Nu zoek ik een oudere man in de leeftijd van 50-70 jaar die morgen 2/5/24 met me ergens in de binnenstad een drankje doet en mijn fantasie eens kan waarmaken. ....... Ik kan ontvangen in Gent-centrum. Heren! ik hoor graag van u! Wie ben ik? Een goodlooking man van 36/192/96/16 die wel gesteld is op hygiene en privacy.  

Op zoek naar oudere man(nen) 50-70 jaar
13 dagen
Kim 51 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Zoek man liefst ouder en verzorgd
Elkaar verwennen met focus op de penis. Elkaar pijpen, rukken, likken. Niet kussen. Niet roker. Ik kan NIET ontvangen. Verzorgd, hygiënisch. Ik licht behaard. Regio groot Aarschot.  
13 dagen
Jos 58 jaar Limburg - Beringen
Mijn dikke Eikel lul 13x5cm in je mond ochtend verse zaad sperma Kan ONTVANGEN
Mn59jr170 85kil lichtbehaard intiem geschoren wil je mond neuken dat je diep zuigt ook tot ik lekker in je mond spuit of waar je wilt. Kan vanaf Nu ontvangen Mail snel je stats om snel af te spreken  
Pijpsletje 46 jaar Limburg - Maasmechelen
Zoek jonge zaadpaal
Welke slanke jonge gast zonder bril baard snor tot 36 j ongeveer zin in pijpbeurt discreet door Bottomsletje 1m78 69kg verzorgd glad licht onderdanig soms ook neukbaar cardate bos of?  

Zoek jonge zaadpaal
  1   2   3   4   5   6