Zoeken naar libido

Uw zoekactie voor libido leverde 83 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Vincent 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge toygirl gezocht
Ik ben op zoek naar een jonge meid (18-29 jaar, afkomst maakt niet uit) die wat meer ervaring wil opdoen of op zoek is naar een leuke tijd met een iets oudere man, of die kickt op heel groot geschapen mannen. Lijkt me heel opwindend om een stomende sexrelatie te hebben met een meisje (liefst uit de buurt) en jouw stiekeme fantasieën te vervullen. Zelf ben ik 35 jaar en woonachtig te Antwerpen stad. Ik ben heel openminded en veel kan maar niks moet. Gewoon langzaam opbouwen en vooral intens lang genieten. Eenmalig kan ook, maar liefst een iets vaster contact als de klik er is. Ik ben 1m87 groot, normaal gebouwd, bruin haar, intiem geschoren, en 21x6cm geschapen, dus je moet wel tegen een stevig stootje kunnen ;-). Ik heb een hoog libido en veel uithoudingsvermogen. Uiteraard eerst kennismaken en zien of er een klik is. Wie weet tot snel! X  

Jonge toygirl gezocht
Dieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe xl tijger zoekt speelmaatje voor discrete, vrijblijvende dates
Hallo dames! De ontluikende lente zorgt hier traditiegetrouw voor een opspelend libido. Daarom was ik op zoek naar een verzorgde knappe dame met gelijkaardig libido om - bij klik - af te spreken. Zelf ben ik een knappe dertiger, discreet, vlot in de omgang, respectvol, niveau, 1m88 groot, atletisch, sportief en groot geschapen (20cm voor de curieuzeneuzen). Zin om elkaar beter te leren kennen? ;)  

Knappe xl tijger zoekt speelmaatje voor discrete, vrijblijvende dates
Nick 32 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Laat je verwennen
Fysiek fitte kerel is op zoek naar een dame die zin heeft om te genieten. Laat je eens uitgebreid masseren en vervolgens uitvoerig oraal verwennen. Meer is natuurlijk ook nodig, maar absoluut niet verplicht. Jouw genot primeert. Zelf ben ik slank/sportief gebouwd, hoger opgeleid, niet-roker, intiem getrimd (niet geschoren) en normaal geschapen. Jij bent een dame met een gezond libido die kan genieten van massages en seks. Zaken zoals leeftijd, gewicht of etniciteit zijn voor mij niet zo belangrijk. Goede hygiëne en een verzorgd voorkomen zijn dat wel, dus dat wordt geboden en gevraagd. Misschien tot binnenkort?  

Laat je verwennen
Dieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe xl tijger zoekt knappe tijgerin (30-50j) voor discrete fwb dates
Hallo dames en koppels! De ontluikende lente zorgt hier traditiegetrouw voor een opspelend libido. Daarom was ik op zoek naar een verzorgde knappe dame (30-50j) met gelijkaardig libido om - bij klik - af te spreken. Zelf ben ik een knappe dertiger, discreet, vlot in de omgang, respectvol, niveau, 1m88 groot, atletisch, sportief en groot geschapen (20cm voor de curieuzeneuzen). Zin om elkaar beter te leren kennen? ;)  

Knappe xl tijger zoekt knappe tijgerin (30-50j) voor discrete fwb dates
Dieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe xl tijger zoekt knappe tijgerin (25-45j) voor discrete fwb dates
Hallo dames! De ontluikende lente zorgt hier traditiegetrouw voor een opspelend libido. Daarom was ik op zoek naar een verzorgde knappe dame (25-45j) met gelijkaardig libido om - bij klik - af te spreken. Zelf ben ik een knappe dertiger, discreet, vlot in de omgang, respectvol, niveau, 1m88 groot, atletisch, sportief en groot geschapen (20cm voor de curieuzeneuzen). Zin om elkaar beter te leren kennen? ;)  

Knappe xl tijger zoekt knappe tijgerin (25-45j) voor discrete fwb dates
Patje 43 jaar Limburg - Borgloon
Leuke dame die ook weekendje vrij heeft
Hey, deze veertiger, terug vrijgezel Met gezonde libido opzoek naar leuke dame idem voor dit weekend.  

Leuke dame die ook weekendje vrij heeft
24 dagen
black 23 jaar Limburg - HASSELT
black zoekt geil sexcontact met milf/oma
Hey ik ben black jongeman van 23 jaar jong. Ik ben sportief, proper, hygiënisch. Zelf ben ik atletisch en slank gebouwd met een mooie dikke zwarte lul. Mijn pluspunt is ongetwijfeld mijn uitstekende uithouding. Ook heb ik een hoge libido en ben ik dominant in bed en hou ik van gepassioneerd en geil neuken. Verder ben ik ook beleefd en heb ik respect. Ik zoek een avontuurlijk mama of oma (leeftijd speelt geen rol) dat zich wil overgeven aan een ongedwongen, spannend scenario waarbij ik de dame verwen. Discretie gevraagd en geboden. Heb ik je interesse gewekt? Foto krijg je privé via mail of nr wegens discretie. Tot snel ? Ik kan me gemakkelijk vrijmaken  
25 dagen
Anonieme Man 30 jaar Antwerpen - Herselt
Enkel voor de durvers, doeners en dat ben jij!
Hey jij daar, Kort over mezelf. Ik ben 30 jaar, bruine ogen. 1m80, 65KG slank en fitte bouw. Kort zwart haar. Gigantisch onverzadigd libido. En daarom ben ik op zoek naar jou. Jij bent uit de omgeving, heeft amper taboes en wil gewoon even van kop tot teen verwend worden door iemand die respect en hygiëne hoog in vaandel draagt. Iemand die geen probleem heeft om ook op speelse manier hardhandig aangepakt te worden. Het fijne hieraan is dat dit een snelle in en out kan zijn voor jou. Lekker discreet, korte kennismaking, en gaan. Ik kan enkel vandaag ontvangen van 8u tot 11u30 dus wees er snel bij. Enkel serieuze reacties aub, jou leeftijd speelt geen rol. Tot zo, in alle discretie!  
25 dagen
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Vrouw, uit de omgeving Retie
Hoi ikzelf 195,xl penis niet roker half lang haar. Gezocht meerdere dingen. Ikzelf ben poly met goed libido. Wie mag reageren ? Een vrouw die bi is , een koppel met onderdanige man , en eventueel een travo die ik als vrouw behandel . Twee voorkeuren , je bent niet roker , en draagt geregeld een panty voor mij. Ikzelf hetero , bi top ik pijp ook wel eens maar vooral vrouw gericht.Ik kan ontvangen of verplaatsen na 19h op weekavonden. Reageer met u stats en wensen.  
26 dagen
Rob 55 jaar Antwerpen - Herselt
Gehuwde huisvrouw
Je bent een dame , gehuwd, ouder dan 50 jaar, bent een genietertje met meer dan gemiddeld libido die zich graag laat likken , zich volledig kan geven, voor veel open staat en eventueel je grenzen nog wil opzoeken of verleggen. Je hebt een natuurlijke uitstraling , lichaamsbouw is van minder belang. Dit alles gebeurt al dan niet met medeweten van je man. Regio Kempen -Hageland. Kan me verplaatsen en je eventueel oppikken. Ik ben groot , normaal gebouwd, netjes en respectvol. Rook niet. Interesse? Reageer en we maken verder kennis.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9