Zoeken naar libido

Uw zoekactie voor libido leverde 85 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

B uit G 55 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Harde meester zoekt dame die het graag hard heeft
k ben mannelijke man single 53 m78 85kg 16 op 4 steriel behaard jeans type ervaren dater woon alleen in Gistel en kan ontvangen en verplaatsen. Ik zoek een sub dame die graag ruwe tot perverse sex heeft en geniet van harde aanpak. Je bent gewillig en woont regio west tot Oost Vlaanderen of verplaats. Ik kan gemakkelijk vrij krijgen in de week en heb toys, tools en de skills om ze te hanteren en een hoog libido. Mail me maar vooral geef datum op wanneer je vrij bent om te gebruiken en te genieten van een strenge harde lust meester. Leeftijd en uiterlijk of burgerlijke staat speelt geen rol enkel je inzet en gezamenlijke genot. Groeten B  
10 dagen
Sexmachine 30 jaar Antwerpen - Dessel
Man zoekt vrouw
Hey ben man 30 jaar 1.75m 70kg op zoek naar een vrouw voor regelmatig basis een avontuurtje te hebben. Heb hoog libido.graag omgeving Dessel,Mol, Retie. Graag foto. Voor meer informatie stuur een berichtje tot snel.  
10 dagen
Stijn 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige en zachtaardige viriele man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Ben niet roker, groot en slank. Hou van een lang voorspel, knuffelen, zoenen, massage en van goede (slow)seks, maar mijn partner is aseksueel. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw (max 20 km van Gent) met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend doch zijn respect, begrip, hygiëne en veilig vrijen een must. Ben geen hoereloper en zoek geen losse contacten of andere voorstellen. Hoop langs deze weg een vaste vriendin te vinden.  
Matt 38 jaar Limburg - Peer
FWB
38 jarige, eerlijke, romantische, atletische gebouwde, verzorgde man met een hoog libido. Ik zoek een leuke vrouw voor fwb. Iemand om samen op alle vlakken lekker mee en van te genieten. Wederzijds respect en discretie is zeker van toepassing. Ben jij die leuke vrouw met dezelfde interesse en gedachte stuur dan een berichtje ;)  

FWB
10 dagen
Harde meester 55 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Harde meester zoekt dame die het graag hard heeft
Ik ben mannelijke man single 53 m78 85kg 16 op 4 steriel behaard jeans type ervaren dater woon alleen in Gistel en kan ontvangen en verplaatsen. Ik zoek een sub dame die graag ruwe tot perverse sex heeft en geniet van harde aanpak. Je bent gewillig en woont regio west tot Oost Vlaanderen of verplaats. Ik kan gemakkelijk vrij krijgen in de week en heb toys, tools en de skills om ze te hanteren en een hoog libido. Mail me maar vooral geef datum op wanneer je vrij bent om te gebruiken en te genieten van een strenge harde lust meester. Leeftijd en uiterlijk of burgerlijke staat speelt geen rol enkel je inzet en gezamenlijke genot. Groeten B  
Ambiorixx 27 jaar Vlaams-Brabant - Landen
Ultiem en intens genot
Ik ben dominant, goed geschapen met een sportief lichaam. Altijd verzorgd, klasse, inhoud en intellect. Beschik over een hoog libido en een hoge uithouding en stamina tussen de lakens waardoor ik langdurig kan presteren naar jou diepste verlangens en stoutste dromen. Met enige ervaring en weet van aanpak om jou ultiem genot en intense orgasmes te laten ervaren. Op zoek naar jou. Een echte geile dame die avonturen wil beleven met genot als doeleinde. Je wil grenzen verleggen, of in het comfort van het traditionele een nieuw hoogtepunt van genot ervaren. Alle leeftijden behoren tot mijn interesses. Discretie gegarandeerd. Alvast een discrete foto er bij, aarzel niet om een reactie te sturen want ik ben heel benieuwd naar jou x  

Ultiem en intens genot
11 dagen
Ambiorixx 27 jaar Vlaams-Brabant - Landen
Ultieme en intense ervaring vol genot
Ik ben dominant, goed geschapen met een sportief lichaam. Altijd verzorgd, klasse, inhoud en intellect. Beschik over een hoog libido en een hoge uithouding en stamina tussen de lakens waardoor ik langdurig kan presteren naar jou diepste verlangens en stoutste dromen. Met enige ervaring en weet van aanpak om jou ultiem genot en intense orgasmes te laten ervaren. Op zoek naar jou. Een echte geile dame die avonturen wil beleven met genot als doeleinde. Je wil grenzen verleggen, of in het comfort van het traditionele een nieuw hoogtepunt van genot ervaren. Alle leeftijden behoren tot mijn interesses. Discretie gegarandeerd. Aarzel niet om een reactie te sturen want ik ben heel benieuwd naar jou x (PS. Bij oprechte interesse volgen discrete foto's en een geile afspraak)  
11 dagen
Toyboy 25 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Dit weekend seksdate!
Welke dame wil seks met een jonge hetero man met stevig materiaal (17.5x5.5) en heel hoog libido? Dit weekend afspreken? Veel is mogelijk.  
11 dagen
Stijn 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige en zachtaardige, viriele man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Hou van een lang voorspel, knuffelen, strelen, zoenen en van goede ,,slow''seks, maar mijn partner is aseksueel en heeft nooit zin in de daad. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend doch zijn respect, begrip, hygiëne en veilig vrijen een must. Ben geen hoereloper, hou niet van wisselende contacten, ik hoop langs deze weg één vaste vriendin te vinden.  
Matt 38 jaar Limburg - Peer
FWB
38 jarige, eerlijke, romantische, atletische gebouwde, verzorgde man met een hoog libido. Ik zoek een leuke vrouw voor fwb. Iemand om samen op alle vlakken lekker mee en van te genieten. Wederzijds respect en discretie is zeker van toepassing. Ben jij die leuke vrouw met dezelfde interesse en gedachte stuur dan een berichtje ;)  

FWB
  1   2   3   4   5   6   7   8   9