Zoeken naar kijk

Uw zoekactie voor kijk leverde 43 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

geert 52 jaar Oost-Vlaanderen - Wachtebeke
wie helpt me eens
hoihoi ik ben al tijdje op zoek naar iemand die eens in mijn auto stapt op afgesproken plaatsje , niet teveel woorden , gewon zijn pik uit zijn broek haalt en zicht begint af te rukken ik kijk en de laatste rukjes tot je spuit zou dan ik willen doen liefst iemand die redelijk rap klaarkomt , als het meevalt wil ik nog daten en kan er natuurlijk wat meer  
Vdb 37 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Kijken terwijl jullie neuken
Ik zou graag 2 mannen in levende lijve zien neuken. Dus zoek een top en bottom die niet verlegen zijn en een toeschouwer willen. De bottom wordt geneukt, ik kijk, en trek me mss af, meer niet. Ben zelf vrij knappe slanke man die goed voorzien is.  
Bi naakte Slet 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie komt mijn slet keuren en meer
ik bied hier mijn 100% bi sletje aan voor eerste keuring hij doet naakt open ik zijn vrouw kijk toe hoe jij zijn ballen lul tepels oksels en voeten keurt dan moet hij op zijn knieën op bed gaan zitten en keur jij zijn kont (anaal) keurt verder zijn ballen en lul kan je hem even melken jij doet je broek uit ik bekijk je ballen en lul en je laat je pijpen door hem je eikel likken hij lik eventueel je voorvocht al op misschien mag je wel mijn tieten zien of ermee spelen je laat je ballen likken door hem of voor de lovers je voeten likken en kussen jij kan hem pijpen en hij wil je tot het einde pijpen wat jij met mij doet hangt af van hoe geil je hem keurt en als je ervan houd mag je ook eens in zijn ballen slaan maar is niet verplicht. voor meer info of een afspraak graag een email met meer dan 1 zin en een foto krijgt voorrang  

Wie komt mijn slet keuren en meer
Kim 35 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Zoek oudere man uit rieme/ertvelde die me al eens lekker gepijpt heeft.
Zoek oudere man die ontvangt op gelijkvloers in rieme/ertvelde niet ver bushalte in dorp.Ben jouw tel nr kwijt.Laat je me iets weten via mail.Kijk er naar uit om terug door jou leeg gezogen te worden.  

Zoek oudere man uit rieme/ertvelde die me al eens lekker gepijpt heeft.
Brrrrt 39 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Vrachtwagenchauffeur
Tot voor kort had ik een vaste vrachtwagenchauffeur waarmee ik afsprak. Hij is naar het buitenland verhuisd waardoor dit niet meer kan doorgaan. Ik mis het afspreken in zijn cabine. Het elkaar verwennen op plaatsen in de buurt regio Kortrijk, Roeselare, Tielt, ... Wie heeft interesse om eens af te spreken? Bij klik kan regelmatig. Graag je stats en regio. Ik kijk al uit naar een geile date in je cabine.  
Gar 54 jaar Antwerpen - Kontich
Sexmaatje / FWB gezocht
Ik ben 54/181/83, verzorgd, discreet, balls en brains, en helemaal gezond. Ben al heel lang op zoek naar een vast sexmaatje om regelmatig mee te spelen en mss samen nieuwe dingen te ontdekken. Ik hou van tongen, tepelspel, pijpen, rukken en meer met de juiste persoon. Echter geen extreme dingen. Ben je van de buurt, kan je discreet ontvangen en ben je 35+? Dan ben jij misschien degene die ik zoek. Ik kijk alvast uit naar een aantal leuke contacten. Geen payzever of gefake! Dat is tijdverlies!  
11 dagen
Top 62 jaar Antwerpen - Ekeren
Bi wil ervaring opdoen als top
Welke ervaren bottom wil mij opleiden tot volwaardige top? Ik ben 62 180 86 14. Besneden en niet geschoren. Ik kan niet ontvangen. Ik kijk er zeer naar uit.  
11 dagen
Tim 54 jaar West-Vlaanderen - Menen
Opzoek maar moeilijk te vinden blijkbaar
Welke man kan donderdag om 11.30 Ontvangen voor..... lees zeker goed . Ik zou graag eens mijn kleine ballen maar redelijke pik willen afbinden en dat je dan ermee doe wat je wil . Je mag ook met jou pik lekker in mijn montje komen duwen Kan je ontvangen stuur maar ik kijk tot 10.30 Andere voorstellen ook welkom  
12 dagen
nudi 58 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
wie ook graag naakt?
ben nudist en zoek gelijk denkende om thuis naakt te zijn bij een babbel, drankje, film zien, ...dit graag in het waasland (zou ook kunnen ontv.)ik kijk uit naar vast iemand dus dit geregeld.ben zelf hetero ,softbi.ook samen naar sauna of naaktstrand kan bij mooi weer ook. alle leeftijden en niks moet.  
13 dagen
Jef23j 23 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Fwb gezocht zelfde leeftij
Ik ben 23j 1m77 84kg 17cm versa switch en zoek een fwb van zelfde leeftijd. Ik heb een vriendin dus zoek iets discreet, maar iemand om gewoon mee te chillen zou ook nice zijn. Zelfde interesses zou ook handig zijn: ik game op pc en switch, ik speel geregeld dnd, kijk graag anime en smoke al is graag eentje. Zou nice zijn om iemand gelijkaardig te leren kennen om te chillen en mss wat fun. Stuur iets bij interesse en niet te oud plz  
  1   2   3   4   5