Zoeken naar kijk

Uw zoekactie voor kijk leverde 61 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

String 52 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Wie komt zaad spuiten in het in het slipje van vriendin
Welke goed voorziene kerel is op de baan en vindt het geil om zijn warm zaad te spuiten in het slipje van mijn vriendin,slipjes liggen klaar,porno staat op,ik kijk toe,ruk evt mee en help een handje of mondje maar is geen must, graag stats en van waar je bent  
beni 58 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
pijpen zuigen melken
hoi ik ben van harelbeke ben tot 12 uur alleen thuis ik pijp graag aan de eikel zuigen doe ik ook melken ook mond of kontje neuken ben er 58j 1.65gr 68kl met en paal van 17cm op 5 dik in kaal zoals me balzak in me kontje ook zelf heb ik het ook graag ben bichiereg in top laat me kontje niet neuken wel mag je me mond diep neemen laat me iets weten als je kan in als vince kijk ben alleen thuis  

pijpen zuigen melken
SpermaSletje 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Cumslet zoekt bukkake, nog 2 mannen
Ik ben 1m60 26j 56kg klein jongemannetje en ben op zoek nog naar gewillige tops die graag eens een keelgatje willen neuken. Ik bied mij aan om m'n face, mondje en keel te laten neuken. Ik heb al een daddy gevonden en zoeken nog 2. Jullie komen enkel voor mij elkaars uiterlijk moet niet uitmaken. Voor mij ook niet, ik kijk enkel naar hygienische en geschoren lul en ballen. Meer niet. Jullie mogen m'n gezicht, mondje, m'n keelgat volspuiten met sperma. Ik zelf ontvang niet de ander man ook niet maar we kunnen op kamer of sauna.  

Cumslet zoekt bukkake, nog 2 mannen
BottomBoy 42 jaar Antwerpen - Hemiksem
Alles ANONIEM
Anoniem, discreet en zonder woorden. Ik wacht in deze houding je op, je komt binnen, komt achter me staan en je neukt me hard en diep tot je me helemaal vol of onder spuit. Alles blijft ook anoniem! Ik zal masker dragen en kijk je nooit aan. Jij moet niets zeggen, en als je dat wel doet, enkel dat ik een hoer ben die je hard gaat neuken tot ik schreeuw om genade. Wil je me spanken, kan zeker, wil je ruw neuken, graag! Nogmaals, discreet en anoniem! Hoe meer geile lullen hoe liever nu  

Alles ANONIEM
Slet 42 jaar Antwerpen - Hemiksem
Anoniem, discreet maar to the point
Duidelijk toch?! Ik lig klaar, foto’s die je ziet zijn net gemaakt. Zeg wat UW wensen zijn, ik onderga als een hoer, een slet, een slaaf. Alles anoniem en discreet, ik kijk je nooit aan. Stuur maar wat JIJ wilt maar mij diep en hard neuken zou fantastisch zijn.  

Anoniem, discreet maar to the point
Jens 27 jaar Limburg - Genk
Samen genieten
Hey, Hier een normale kerel van 27j 1m84 84kg bi discreet. Ik ben voor werk op dinsdag 14 mei in Genk en Diepenbeek. Kan iemand mij ontvangen om samen lekker geil te genieten. Dit kan gaan van een leuke fundate tot een lekkere massage, samen naakt zijn, .... veel is mogelijk en alle voorstellen zijn welkom. Leeftijd minder van belang, klik en hygiëne des te meer. Ik kijk al uit naar je voorstel.  
Pijpsletje 36 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Oudere heer in de regio
Welke oudere heer kan in de regio ontvangen? Ik ben een bi boy, normaal gebouwd, bottom, en zou heel graag iemand pijpen. Wil jij degene zijn die straks al kreunend in mijn mond spuit? Ik kijk er al naar uit  
Lenn 30 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Sportieve twink voor geile en discrete top (fwb) die kan ontvangen
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, versa bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige top fuckbuddy die op regelmatige basis deftig kan ontvangen voor geile seksdates. Ik heb geen interesse in een bottom, bespaar jezelf dus de moeite. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik ook geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Date is niet voor nú meteen, ik wil eerst weten met wie ik te maken heb en zal al zeker geen blind date doen. Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must.  

Sportieve twink voor geile en discrete top (fwb) die kan ontvangen
Lenn 30 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Sportieve twink voor top FWB die kan ontvangen
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, versa bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige top fuckbuddy die op regelmatige basis deftig kan ontvangen voor geile seksdates. Versa jonge fitte twink mag ook. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik ook geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must.  

Sportieve twink voor top FWB die kan ontvangen
Cumsletje 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Enorm geil van het weer
Ik ben 1m60 26j 56kg klein onderdanig pijpsletje. Ik neuk niet ENKEL zuigen. Ik zoek een gewillige dominante daddy die veel kan spuiten! Ik ben er zeer goed in om lekker te pijpen en ik bied mijn mondje aan om te laten keelneuken. Ik pijp je lekker intensief en hard. Ik laat je ook in m'n keelgat spuiten en slik alles door als je dat wenst. Ik heb de fantasie om bh, string, lingerie enzovoort aan te doen, als je die in bezit hebt is een pluspunt. Ik zoek lul en ballen gladgeschoren of bijgetrimd. Stuur reactie met foto lul aub, ik kijk nie veel naar uiterlijk, maar meer aan hygiene. Ik ontvang niet maar in en rond gent verplaatsten is mogelijk!! Nu! Geen bla bla ik wil enkel foto lul en we spreken verder af!  

Enorm geil van het weer
  1   2   3   4   5   6   7