Zoeken naar jongeman

Uw zoekactie voor jongeman leverde 63 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

29 dagen
Martin 29 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
1e keer
Ik ben een jongeman van 29 en ik ben op zoek naar mijn biseksualiteit. Ik heb totaal geen ervaring met mannen. Ik sta overal voor open om zeker een keer gedaan te hebben, Maar ik denk wel dat ik een iet wat dominantere man zoek, die in het bezig is van attributen voor een ultieme droom. Ben jij of herken jij uzelf hierin, gelieve mij een mailtje met wat uitleg en een foto te sturen. Je krijgt altijd een foto terug/ Groetjes  
29 dagen
Jva 29 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
graag naakt
hey ik ben een slanke jongeman van 29j 173 60 en ben op zoek naar iemand die me zou kunnen ontvangen of een leuke plek kent waar ik naakt kan gaan... Ben deze middag vrij en sta voor veel open (van soft tot kinky: bondage , blinddoek, spank, lust, pijn aftasten,...) veel kan en mag... interesse? dan hoor ik het graag.  
30 dagen
Ben 22 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Jongeman zoekt eerste ervaring
Ik ben 21, 187cm , 89kg en 13 cm paal en ik zoek een fijne verjaardagsdate voor volgende week overdag want ben dit weekend jarig en wil dat volgende week vieren met mezelf mijn eerste tip ervaring te geven maar hier zoek ik natuurlijk een partner voor. Ik zoek vooral mannen met een lekker onbehaard kontje die deze aan mij willen aanbieden . Ik kan wel niet ontvangen enkel verplaatsen. Bij interesse stuur zeker een bericht met foto van kontje .  
  1   2   3   4   5   6   7