Zoeken naar jongeman

Uw zoekactie voor jongeman leverde 63 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
Bi boy 28 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
jongeman zoekt fun in kleedkamers
Hoi, Jongeman 28 gaat straks om 20.30u naar sportoase. Na het zwemmen en nemen van een sauna/stoombad lijkt het me leuk om samen met een man de kleedkamers te ontdekken en meer. Stats zijn 178/80/16x6, verzorgd en hygiënisch ingesteld. Enkel als je verzorgd, geschoren en niet roker bent.  
14 dagen
Maagd 31 jaar Antwerpen - Mol
Verlegen jongen zoekt eerste pijpbeurt
Verlegen jongeman wil voor de eerste keer gepijpt worden door een andere man/koppel in het bos in mijn regio. Welke stoute man kan me hiertoe verleiden? Heel verlegen dus iets om mijn zinnen te kalmeren mag zeker! Klein geschapen. Laat asap iets weten.  
15 dagen
Geil 33 jaar Limburg - Borgloon
Jongeman voor fun vrijdag voormiddag
Ik zoek een jongeman of mannen voor een geile vrijdag voormiddag. Ik ben zelf 1m77 75kg normaal gebouwd. Ik hou van rukken pijpen en als je me geil genoeg krijgt ook neuken. Indien interesse hoor ik het graag.  
15 dagen
bert 29 jaar Limburg - Beverlo
Jongeman zoekt pijpdate en mss meer met oudere man (liefst grote lul)
Struizere jongeman zoekt geile date voor vanavond nog. Kan niet ontvangen  
slaafman 54 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Gezocht: jonge onervaren bdsmmeester DONDERDAGVOORM 16/05
Welke jongeman (18+) is vrij op donderdagvoormiddag 16 mei en wil in een bdsmsessie mijn slaafse lijf volgens afgesproken scenario aanpakken? Een andere man filmt (met mijn videocamera; u komt NIET herkenbaar in beeld, enkel focus op MIJN lijf)? Verder geen verplichtingen, maar veel mag en kan! Wat krijgt u allemaal te doen? Ik word schaars gekleed (ondergoed) met gespreide armen (polsboeien) en benen (metalen spreidstang) vastgemaakt aan zolderbalk. Daarna wordt mijn ondergoed stukgescheurd. Eenmaal naakt krijg ik spanking, zweepslagen, cbt (afgesnoerde geslachtsdelen enz) en anale penetratie (met véél anale toys). Tenslotte word ik anaal geneukt met stockdildo, bespoten met vers sperma en uiteindelijk ook zelf "klaargemaakt". Enkel mijn slaafse lijf komt in beeld met gedetailleerd beeld van de "behandeling". Niet reageren met één zin aub?? geef info!  

Gezocht: jonge onervaren bdsmmeester DONDERDAGVOORM 16/05
16 dagen
Geert 27 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Jonge sportieve man wilt pijpen
Ik ben een sportief gebouwde jongeman die zeer graag zich nog eens zou overgeven en als een onderdanig pijpsletje gebruikt worden. Ik ben zelf volledig clean qua soa's en verwacht hetzelfde van jou. Voorkeur voor meer dominante mannen en dikke grote pikken  
16 dagen
Bart 28 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Bij wie mag ik stoppen?
Hallo iedereen, Ik ben een onervaren jongeman van 28j uit OVL. Slank en geschoren. Rij deze middag rond 14u van antwerpen naar lokeren. Bij wie mag ik stoppen? Jouw deur staat op een kier, kleed mij uit en doe blinddoek aan. Daarna bied ik mij gratis en onervaren aan voor u. Groetjes Hopelijk tot strakst  
17 dagen
Rob 39 jaar Limburg - Lanaken
Leuke softdate vandaag
Welke slanke jongeman 18j-40j komt er langs voor een leuke softdate? Samen met elkaar spelen rukken pijpen. Ikzelf sportief 38j 1.74m 74kg 18cm en ik kan je discreet ontvangen. Samen in douche of bed . Graag seintje met je stats aub.  
19 dagen
Bi curious 28 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
Fun sauna & kleedkamer sportoase
Hoi, Ik ben een jongeman van 28 jaar die vanavond naar de sportoase gaat. Is er een andere man die na een sauna zin heeft om samen eens de kleedkamers te ontdekken? Stats 178/80 geschoren en verzorgd. Enkel mannen die geschoren en goed voorzien zijn.  
19 dagen
Tom 32 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie zuig ik klaar?
Op zoek naar een propere man die me kan ontvangen om zich passief te laten klaarzuigen. Discreet en zonder veel gebabbel, ik kom toe, zuig je af en vertrek weer. Ik ben goed uitziende jongeman, sportief en deftig! Tot straks? Reageer met foto van je lul, hopelijk tot zo!  
  1   2   3   4   5   6   7