Zoeken naar horen

Uw zoekactie voor horen leverde 56 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

21 dagen
Jeroen 51 jaar West-Vlaanderen - Oostrozebeke
Wie heeft er nu nog zin?
Hallo ,ben verzorgde sportieve man en heb nu zin om iemand lekker te pijpen en meer.Wie heeft er nu ook zin om lekker te spuiten waar hij wil.Discretie gevraagd en geboden en hygiëne.Kan ontvangen en eventueel verplaatsen in regio.Wie? Laat maar horen.Gr  
21 dagen
Mondje 41 jaar Antwerpen - Essen
Lekker spuiten in mijn mond
Ik zoek een jong fris piemeltje om te pijpen. Mijn tong streelt je eikel, zuigt en gaat lekker op en neer. Kom langs, broekje naar beneden, ik op mijn knieën en jij mag genieten en spuiten in mijn mond. Laat je horen .  
21 dagen
Jong Pijpsletje 23 jaar Antwerpen - Malle
Jong pijpsletje wilt oudere man verwennen
Jong pijpsletje wilt oudere man verwennen Dag heren, ik ben een jong pijpsletje van 23 jaar. Ik zou graag eens afspreken met een iets oudere man. Ik kom naar jou toe en kleed me dan helemaal uit. Ik ga op mijn knieën zitten en dan steek je je lekkere lul in mijn mondje. Vervolgens zal ik je heerlijk pijpen tot wanneer je klaarkomt in mijn mondje en op mijn gezicht. Ik ben een heel gewillig sletje en als het goed gaat is er ook meer mogelijk ;) Dus als je zin heb om eens een lekker jong sletje te gebruiken en je woont in de buurt van Malle of je hebt een busje contacteer me maar! Leeftijd en uiterlijk maken totaal niet uit! Hopelijk krijg ik je snel te horen! Tot dan ;)  
Pascal 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Ontvang graag versa en bottom gasten voor bare fuck
Ben zelf een geile versa top van 46/1.88/88 17 hou van elkaar opgeilen tongen pijpen vingeren en neuk graag een verzorgd fris kontje, bare fuck. Zin, laat van je horen met zeker je stats erbij, dan ben je deze namiddag welkom bij mij in Oudenaarde waar ik singel woon.  

Ontvang graag versa en bottom gasten voor bare fuck
Lucas 47 jaar Antwerpen - Puurs
Voor vandaag
Welke jonge boy heeft zin om samen te genieten en bi singel versa veel kan ook wederzijds laat maar horen grt  

Voor vandaag
Bert 24 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Daddy gezocht
Hey iedereen, zijn er hier nog leuke daddy's die zich graag laten verwennen door een leuke jonge gast? Laat maar iets van jullie horen xxxxx  

Daddy gezocht
Thomas 48 jaar Zeeland - Reimerswaal
Vandaag kreekraksluizen of oesterdam diepsluis tussen 20 u en 22 u
Onderdanige biman 48/188/90 zou graag anoniem gebruikt wordt door meerdere mannen als neuk,pijp en pisslet. Ik lig naakt achter in mijn gouden monovolume met zwarte ruiten en zwarte velgen op een matras je stapt in gebruikt mijn gespoeld kontje of mond en dumpt je zaad, ik lik je proper en weer weg. Als je nadien of ervoor wil plassen zal ik op men knieën naast de auto zitten en gebruik je mijn mond als pisbak. Wie zin heeft laat maar iets horen zodat ik weet of er iemand komt en vermeld je stats aub.  

Vandaag kreekraksluizen of oesterdam diepsluis tussen 20 u en 22 u
Kleintje 39 jaar Antwerpen - Stabroek
Wie hangt zijn spel in mijn mond
Ik kan momenteel nog ontvangen tot 16.30 in zandvliet. Daarna terug later op de avond. Ik gok vanaf 21u ongeveer. Je komt langs en we beginnen er meteen aan. Ik zuig je zwoel en speels helemaal leeg. Jij hoeft niets te doen tenzij je zelf wil. Ikzelf :klein geschapen (zie erectiefoto), 1m70, normaal gebouwd maar buikje. Naar horen zeggen, een erg geil zuigmondje. Ik wil al je zaad in mijn gezicht en een beetje in mijn mond.  

Wie hangt zijn spel in mijn mond
Geil konijn 45 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Zoek een geil kontje om bare te neuken
Ben een geile gast van 46/1.88/88 17 en zoek een geil kontje om bare te neuken. Ik ontvang in Oudenaarde centrum waar ik singel woon. Zin in een geile fuckdate laat van je horen.  

Zoek een geil kontje om bare te neuken
27 dagen
Jarne 48 jaar West-Vlaanderen - Dentergem
Ero-masseur gevraagd
Ik ben op zoek naar een man die mij een stevige ero-massage komt geven , niet zomaar wat wrijven , nee , een goeie massage waarbij alle onderdelen van mijn lichaam gemasseerd worden . Graag dus iemand met de nodige ervaring . Leeftijd is niet van belang , wel netjes en hygiënisch zijn aub . Ikzelf ben een verzorgde man van 47 jaar , 1m86 82kg , intiem bijgeschoren en goed voorzien . De massage kan doorgaan bij mij thuis van 16u00 tot 19u00 , discreet en hygiënisch zoals ik eerder zei . Ben benieuwd wie zich laat horen... Geen gefake !!  
  1   2   3   4   5   6