Zoeken naar horen

Uw zoekactie voor horen leverde 55 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pascal 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Bottomgast ontvangt geile top's met zin in de broek
Graag ontvang ik gasten die top zijn en zin hebben in een pijpbeurt en die daarna mijn kontje op zen doggy's neuken tot je lekker komt. Ben een Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje en een verzorgd kontje. Zin laat van je horen met je stats erbij dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde.  

Bottomgast ontvangt geile top's met zin in de broek
Lucas 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Voor nu of straks
Hoi welke jonge boy nog zin in wat lekkers samen te beleven veel kan laat je maar horen grt  

Voor nu of straks
Lucas 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rij van Gent naar Mechelen....
Hoi wie heeft nog zin in wat lekkers te beleven samen kan nu nog langskomen en bi versa laat je maar horen grt  

Rij van Gent naar Mechelen....
13 dagen
Mick 49 jaar Limburg - Genk
Dikke/volslanke slet pijpt 65 plus.
De titel zegt alles. Dikke gast met rondingen waar ze horen, zoekt oudere man om te pijpen en leren slikken. Jij kunt ontvangen in de morgen en je mag me misbruiken. Omgeving Genk. Leeftijd, zo oud mogelijk. Kan tot 11.30 uur ‘s morgens.  
13 dagen
Leeuwke 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ond zkt
Hallo Soft onderdanig 57..170..75..gbbs zkt date. Kan enk verpl op afspraak tussen 7 en 15u. Sta voor veel open. Laat.maar horen aub  
13 dagen
Lander 35 jaar West-Vlaanderen - Tielt
bot zoekt darkroom
hi wie ontvangt mij in pikdonkere kamer? Ik kom binnen, je neukt mij, klaar en go. we zien of spreken elkaar niet ervoor of erna. ben slank en super geil. Laat maar horen!  
Pascal 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Geile Bottomgast ontvangt graag geile topgasten
Ben een Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje en een verzorgd kontje dat graag op zen doggy's geneukt wordt. Graag ontvang ik gasten die zin hebben in een potje mannensex elkaar opgeilen tongen pijpen en mijn kontje verlangt naar een geile pik en wordt graag gevingerd en op zen doggy's geneukt. Zin, laat van je horen met je stats erbij dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde. Heb goede poppers in huis.  

Geile Bottomgast ontvangt graag geile topgasten
Geile versa 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Ontvang deze voormiddag gasten voor baere fuck
Ben een versa gast van 47 die graag een kontje Baere neukt. Hou van elkaar opgeilen tongen pijpen, ik vinger jou graag en Neuk je dan graag Baere op zen doggy's. Ben een versa gast van 47 verzorgd, en altijd zin Zin, in een geile fuckdate laat van jou horen met je stats er zeker bij, dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde.  

Ontvang deze voormiddag gasten voor baere fuck
15 dagen
pijperke 51 jaar Antwerpen - Boom
Waar zijn ze ?Ben benieuwd , GEEN FAKE AUB!!
Waar zijn die groot geschapen mannen die nu leeg willen? Ik ben onderdanige pijpslet,ik ga naakt op de knieën zitten ,jij staat voor mij en ik ruk en pijp tot je spuit...... heftige spuiters ook welkom, leeftijd geen belang.....mag ook 2 of meerdere zijn ...laat voorstel maar horen  
Bi versa man 57 jaar West-Vlaanderen - Avelgem
Alles kan...
Hallo ik ben bi versa man 58j.175 17x6 intiem kaal. Zoek voor deze avond iets ik ben vrij vanaf 19.30 kan ontv of verpl discreet.alkes kan niks moet.graag reaktie met foto en gsm nummer voor adres en zo.ben real en discreet. Laat maar iets horen.tot straks  

Alles kan...
  1   2   3   4   5   6