Zoeken naar hetero

Uw zoekactie voor hetero leverde 44 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

19 dagen
Jonge man 26 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Jonge man zoekt lieve en toffe vrouw
Hallo dames, Ik ben een jonge man van 25j , ben 1,96m groot , 102kg, heb bruin haar en bruine ogen en draag een bril. Ik ben 100% hetero. Ik ben een kalm iemand met een spannend kantje. Ik ben op zoek naar een dame voor leuke momenten tussen de lakens te beleven. Deze afspraken zouden voor overdag zijn. Voor foto’s of verdere vragen laat maar weten . Groetjes en tot snel.  
Mister 39 jaar Limburg - HASSELT
Welke dame wil er eens stevig tussengepakt worden?
Leuke zeer potente 39j hetero happy single m met zeer hoog libido, 1m85,79kg.Op zoek naar wat inwendige afkoeling. Welke dame staat er ook geil en wil er eens lekker verwend worden? Bij wederzijdse klik kan zeker vaker. Discretie gevraagd en geboden.  

Welke dame wil er eens stevig tussengepakt worden?
Dave 39 jaar Limburg - HASSELT
Lentekriebels
Hallo dames, Hier een leuke 39j verzorgde hetero man, 1m85,79kg, en niet slecht voorzien. Wegens een drukke job en co-parenting situatie, ondertussen al een tijdje bewust single. Maar door een zeer hoog libido en de huidige lentekriebels momenteel aan't rondkijken voor een verzorgde aangename dame, liefst uit limburg om een leuke vaste FWB relatie op te bouwen, zonder lasten of verplichtingen, just fun. Heb je interesse om me wat beter te leren kennen, laat dan zeker een reactie achter. En wie weet welke leuke tijden ons nog te wachten staan. ;)  

Lentekriebels
Tim 36 jaar Limburg - Genk
Openminded
Openminded (hetero) man, donkerblond, lekker fors geschapen, kieskeurig en discreet Moeilijk om op te vallen tussen alle andere leuke en goedverzorgde profielen, toch zal ik het proberen Ik ben een goed verzorgde man, 1:83mtr, HBO, openminded, fors geschapen, discreet en kieskeurig. Ik hou van mooie en interessante mensen, waarmee een intense en heerlijke intieme connectie kan ontstaan. Lekker het leven vieren, elkaar verkennen, experimenteren en samen op ontdekkingstocht... Bij een klik is het leuker om elkaar vaker te zien, proosten op het leven...🥂🍾  

Openminded
Jochem 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Zoek een openminded vrouw. Kinky
Wat ik zoek is niet makkelijk. Ik ben een hetero man. Getrouwd. Maar sinds een tijdje merk ik dat ik geil word van het aandoen van lingerie. Is er een vrouw die me eens lingerie aandoet en dan behandeld als haar sletje. Wie wilt mij eens gebruiken als haar sletje. Bestaat een vrouw die hierop kikt. Die mij een anaal wilt neuken. Reageer dan. Ik zoek al zo lang. Leeftijd en afstand speelt geen rol. Ok is een droom van me om eens door twee lesbische vrouwen gebruikt te worden. Wie maakt me wens eens waar. Al is het maar eenmalig. Want mischien vind ik het na een keer niet leuk. Is er wel klik kan het vaker. Heb weinig taboes. Wil ook graag eens ondergeplast worden.  

Zoek een openminded vrouw. Kinky
22 dagen
Jonge man 26 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Jonge man zoekt seks
Hallo dames, Ik ben een jonge man van 25j , ben 1,96m groot , 102kg, heb bruin haar en bruine ogen en draag een bril. Ik ben 100% hetero. Ik ben een kalm iemand met een spannend kantje. Ik ben op zoek naar een dame voor leuke momenten tussen de lakens te beleven. Deze afspraken zouden voor overdag zijn. Voor foto’s of verdere vragen laat maar weten . Groetjes en tot snel.  
Jochem 44 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw ziet dit zitten
Tijdens een spelletje moest ik vrouwen lingerie aandoen. En ondanks ik een hetero man ben werd ik er opgewonden van. Ik heb de fantasie om eens het sletje te zijn van een vrouw. Welke vrouw zou deze fantasie eens waar willen maken voor me. Je kleed me aan en gebruikt me eens als je slet. Ook als je kinky perverse wensen heb wil ik ze ondergaan. Wie durft dit aan en lijkt dit eens spannend. Ik weet het geen alledaagse adv is en dat het waarschijnlijk moeilijk te realiseren valt. Zou ook graag eens door 2 lesbische vrouwen gebruikt worden voor hun fun. Wie is real en wie durft reageren. Leeftijden en afstanden spelen geen rol. Wie maakt van mij eens een hoertje  

Welke vrouw ziet dit zitten
22 dagen
Johan 27 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Man zkt een hete date
onge man zoekt een seksuele date met een vrouw in zuid-west Vlaanderen (leeftijd is bespreekbaar). Heb je geen zin in een relatie, maar wil je wel eens goed van bil gaan? Dan is dit het moment! Stuur me snel een berichtje? Ik ben hetero man 27 jaar, 1m75 vanuit regio Kortrijk. Foto's en meer informatie worden via de berichten uitgewisseld. Er is veel bespreekbaar met me, behalve overdreven fetishes. Stuur me gerust een berichtje met een vraag en misschien vloeit er nog een hete avond/ nacht uit! Waar wacht je nog op? Let's have a hot time together! Een foto bij het eerste bericht is een pluspunt! Enkel beschikbaar in het weekend!  
Alex 44 jaar Antwerpen - Schilde 0494589498
Knappe man zoekt knappe vrouw
Hey ik ben dus Alex, 43 jaar uit Schilde. Ik ben 178cm groot, 74kg, groot geschapen( 20cm en 6cm). Ik ben herstellende van een gebroken voet maar sta o zo geil! Daarom ontvang ik graag bij mij thuis! Ik ben hetero en kan lang doorgaan zodat je zeker aan je trekken komt. Leeftijd is niet van belang, wel mooi, verzorgd en geil. Willen jullie graag heerlijk komen genieten? Geen fake, foto jagers maar enkel doeners voor een heerlijke tijd! Dit kan ook op lange termijn. Groetjes Alex  

Knappe man zoekt knappe vrouw
24 dagen
Johan 27 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Jonge man zoekt sexy avontuur
Jonge man zoekt een seksuele date met een vrouw in zuid-west Vlaanderen (leeftijd is bespreekbaar). Heb je geen zin in een relatie, maar wil je wel eens goed van bil gaan? Dan is dit het moment! Stuur me snel een berichtje? Ik ben hetero man 28 jaar, 1m75 vanuit regio Kortrijk. Foto's en meer informatie worden via de berichten uitgewisseld. Er is veel bespreekbaar met me, behalve overdreven fetishes. Stuur me gerust een berichtje met een vraag en misschien vloeit er nog een hete avond/ nacht uit! Waar wacht je nog op? Let's have a hot time together! Een foto bij het eerste bericht is een pluspunt! Enkel beschikbaar in het weekend!  
  1   2   3   4   5